Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז כמה יוצאת ה-250? כי פספסת.

305 אלף שקל

מערכת של הרמן/קרדון 12 אלף

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחירים מוגזמים לכל הדעות ב-CLA, שרק יעודדו יבוא אישי - בדיוק מה שהיבואנים כל כך מנסים למנוע. בארה"ב מחירה של CLA250(אין שם גרסאות חלשות יותר) מתחיל מ-30 אלף דולר...

דווקא ב-A45, המחיר, הגבוה לכשעצמו, תואם את פער המחירים בינה לבין M135 באירופה. היא פשוט יקרה מדי גם שם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
דווקא ב-A45, המחיר, הגבוה לכשעצמו, תואם את פער המחירים בינה לבין M135 באירופה. היא פשוט יקרה מדי גם שם.

פער המחיר בארץ גבוה מזה שבאנגליה. באחוזים כמובן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לדעתי לא יקנו אפילו A45 אחת במחיר הזה... 100 אלף יותר מ M135i...

נמכרו כבר שניים ...

ובארה"ב יש גם את דגם ה200 לא מאובזר ב33K ו45 מאובזר בכול טוב ( ב45 אני לא יודע אם זה ה250 או ה200 חבר שגר שם הלך לראות אחת בשבילו )

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
נמכרו כבר שניים ...

כן, לא הייתי מהמר על זה שלא ימכרו AMG. זה מרצדס, יש להם את הסמל בשביל למכור מעל המחיר הריאלי (בניגוד לפורד, רנו או טויוטה). מעניין אותי כמה מרוכשי הA45 באמת חיכו לה, וכמה פשוט ראו אותה שם והחליטו לקנות במקום הE או בנוסף לS.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עוד פעם מתפתח כאן דיון ער מאוד לגבי "רכבי פרוספקט" שפונים לקהל יעד המהווה אולי 0.001% מהאוכלוסיה ואולי לכמה גולשי פורום בודדים.

מבאס אותי כל פעם מחדש שרכבים שבארה"ב הייתי יכול לקנות או לעשות ליס בלי למצמץ כשגרתי שם, כאן אני רק יכול לקרוא או לחלום עליהם ולא יותר מזה.

לא מענין אותי אם יש מזגן מכני או גג פנורמי. גם ככה לעולם כנראה לא אקנה את הרכב הזה גם אם רמת הגימור תיהיה בסקלה הגבוהה ביותר.

פורסם

המחיר של הגרסאות הפשוטות מצחיק ונראה כאילו סתם מישהו זרק מספר.

בכ"א, לגבי הAMG - כנראה שהמחיר ישאיר אנשים אצל 'דלק'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לו היה לי הממון, לא הייתי חושב פעמיים ורוכש CLA45 (כן אני פראייר, מה נעשה...).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם כל פעם משווים את ה a45 ל m135 וזה פשוט לא נכון המתחרה שלה היא בעצם m1 שעדיין לא הוצגה, אני מניח שהמחיר שלה בארץ יהיה גם סביב ה 400, לגבי ה cla אני חושב שבגרסת ה 250 המחיר שלה הוא בסדר גמור, שימו לב לשאר המתחרות, במה הבימר שעולה 300 פלוס עדיפה עלייה? אוקי נכון שהיא הנעה אחורית וכראה תיהיה גם מהנה יותר ,אבל גם למרצדס יש איכויות משלה שאני בטוח שעולות גם על הבמוו, נכון שה cla המציאה קטגוריה חדשה אבל במידות שלה היא כן מתחרה במשפחתיות/מנהלים פרמיום, שנכון להיום אני פשוט לא רואה רכב שנותן תמורה יותר טובה למי שמחפש איבזור ,איכות ויופי, ואל תזרקו לי עכשיו את ה 135 כי זהו רכב שונה לגמרי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

^

ממש לא רכב שונה לגמרי.

אין צורך לפרט מדוע - פשוט חפש כמה מבחנים נערכו בין השתיים.

ואמנם למרבית הקוראים מדובר בעניין תאורתי, אבל לפחות אני מבין זאת כך, המכוניות האלו נועדו לספק את היבט ההנאה שבנהיגה והפלא ופלא, לא היקרה יותר היא המהנה יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

להערכתי מרצדס יאלצו ליישר קו בהמשך כאשר באודי יחלו בשיווקה של ה-A3 סדאן שצפויה להתחיל מ-200 אלף שקל.

zuzut5, ל-ב.מ.וו אין כיום מתחרה ישירה ל-CLA, סדרה 3 GT זה כבר עולם אחר של מרווח, ביצועים וכו'. רק כאשר תוצג סדרה 1 GT (או סדרה 2 גראן קופה? אני כבר מתבלבל מכל הגרסאות השונות לכל דגם) רק אז ל-ב.מ.וו תהיה מתחרה ישירה.

פורסם

זה בדיוק מה שהתכוונתי מרצדס הקימה עכשיו קטגוריה חדשה שיכולה גם להתחרות בקטגוריה של סדרה 3 , q50 , is וכו' , כמו שאמרתי אני עדיין חושב שה cla נותנת תמורה טובה יותר לדעתי מ ה- 320 של במוו, אתם תראו שהיא תגנוב לא מעט לקוחות משם. לא רואה במה היא עדיפה על ה cla.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אתם כל פעם משווים את ה a45 ל m135 וזה פשוט לא נכון המתחרה שלה היא בעצם m1 שעדיין לא הוצגה, אני מניח שהמחיר שלה בארץ יהיה גם סביב ה 400, לגבי ה cla אני חושב שבגרסת ה 250 המחיר שלה הוא בסדר גמור, שימו לב לשאר המתחרות, במה הבימר שעולה 300 פלוס עדיפה עלייה? אוקי נכון שהיא הנעה אחורית וכראה תיהיה גם מהנה יותר ,אבל גם למרצדס יש איכויות משלה שאני בטוח שעולות גם על הבמוו, נכון שה cla המציאה קטגוריה חדשה אבל במידות שלה היא כן מתחרה במשפחתיות/מנהלים פרמיום, שנכון להיום אני פשוט לא רואה רכב שנותן תמורה יותר טובה למי שמחפש איבזור ,איכות ויופי, ואל תזרקו לי עכשיו את ה 135 כי זהו רכב שונה לגמרי.

יש לי M135 ונהגתי על ה250, היא כל כך לא ברמה של הבמוו בכל מה שקשור לנהיגה,נוחות מירווח פנימי והכי חשוב -כייף, שלא יכולתי לחכות להחזיר להם את האוטו,{ הסיאט לאון FR של אישתי על אייבכים ו18 אינץ ובלי תוכנה מרגישה מבחינת נוחות,ביצועים והיגוי אותו הדבר}-חתיכת בית שימוש ליד הM135,אז מה אם יש סמל מרצדס מקדימה ורמת גימור/איכות גבוה,אוטו קרש,מנוע אנמי ,גיר נוראי והיגוי קל וללא תחושה,אם להשוות את ה250 זה לבמוו 125 .

גדולתה של ה M135 שהיא M מבחינת הביצועים{בעיקר מנוע} אבל לא מבחינת הנוחות והשימושיות היום יומית טובה ככל שתהיה הA45 היא לא 100 אלף שח טובה יותר -לדעתי .

פורסם
לכל המעוניינים, a45 עומדת בתצוגה של מרצדס ברחוב השלושה בתל אביב ( הסניף הראשי ) הרכב בצבע כסף. יש רכב נוסף בבונדד בצבע לבן.

הרכבים מוצעים למכירה במחיר ״ יפה לכל נפש ״ של 390,000 ש״ח. וזהו גם המחיר הרשמי של הרכב בישראל.

תהנו.

הספקתי לראות אחת כבר שחורה בבני ברק אתמול, נראה מדהים, הזכיר לי קצת את ההונדה סיוויק האצ'בק של שנות ה90....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...