Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים מוכנים להרוג בגלל אנטנה סלולרית שמוצבת לדעתם קרוב מידי ומתרחקים מראוטרים אלחוטיים אבל הולכים וקונים בהמוניהם את זה:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1000023

רק בגלל שזה "טרנדי" וניו-אייג'י ו"זה תליון שמפיץ אנרגיה חיובית, מה הקשר לקרינה?".

אם הייתי טיפה יותר קפיטליסט גם אני הייתי קופץ למים העכורים ומנסה להוציא מהמטומטמים הללו את הכסף שלהם.

פורסם

זה לא בורות. בלי מכשירי מדידה יעודיים אי אפשר לדעת האם מוצר שאתה מחזיק מכיל חומר רדיאקטיבי.

יש הרבה אנשים עם אמונות טפלות שמאמינים בכל מיני תליונים וכל מיני דברים כאלה - זה מאוד פופולארי עכשיו.

קרינה רדיואקטיבית לא מרגישים עד שכבר נעשה מאוחר מידי. להבדיל ממכשירים אלחוטיים מסוגים שונים שקל לרוב לזהות אותם ואנשים כבר מודעים שהם משדרים קרינה מסוגים שונים.

למשל כדאי לדעת שבמידה כזאת או אחרת הרבה מוצרי חרסינה וקרמיקה מפיצים קרינה רדיואקטיבית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גיימס, כניראה היגענו לתקופה שמונה גייגר המסוגל למדוד קרינה מסוג אלפא, ביטא וגמא מומלץ שיהיה בכל בית. זה עולה כמו סמארטפון היום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או שהגענו לתקופה שבה רצוי שאנשים ידעו להתרחק מחירטוטים כאלו ואחרים, כי כל הזבל הזה של "אנרגיות חיוביות" וקשקושי ניו אייג' אחרים מיוצרים בחורים הנידחים ביותר בסין, גם אם הם לא יפלטו קרינה, תהיה בטוח שהם יכילו עופרת או משהו רעיל אחר. פחות או יותר שליש מכל הטרנדים האלו נאסרים בסוף ע"י משרד הבריאות, השאר חולפים מעצמם לפני שמשרד הבריאות מספיק לשים אליהם לב...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות הפרסומת של זה לא שקרית לחלוטין, זה מפיץ משהו על בטוח.

כבר כתבתי את דעתי בנושא של פרנקוס על "מס פיגור". מי שמפגר - שיסבול מזה. בני אדם מתרבים ללא תקנה בגלל שהחברה מגנה על מפגרים וטיפשים במקום לתת לטבע לעשות את שלו ולזקק את המין האנושי. בגדול האינטיליגנציה היא מולדת, לא נרכשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינה עסקית, זה מושלם.

איך סין לא רק נפטרת מחומרים מסוכנים אלא גם מרוויחה מהם?

מוכרים אותם בצורות שונות ומשונות כמו תליון זה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר מעניין זה איך בחברת השילוח שהביאה את זה לארץ (העובדים באוניה או במטוס) לא התלוננו על תופעות של חשיפה לקרינה. הרי מצבור (גיבוב) של תליונים כאלה פולט כמות נכבדת של קרינה, לא?

פורסם

כבר כתבתי את דעתי בנושא של פרנקוס על "מס פיגור". מי שמפגר - שיסבול מזה. בני אדם מתרבים ללא תקנה בגלל שהחברה מגנה על מפגרים וטיפשים במקום לתת לטבע לעשות את שלו ולזקק את המין האנושי. בגדול האינטיליגנציה היא מולדת, לא נרכשת.

למרות שההצהרה שלך נשמעת גזענית ומסוכנת אני מסכים איתך לחלוטין ומצטרף אלייה. אני רושם בפירוש, ישנם אנשים שחובה למנוע מהם לבוא לעולם. עוד יותר, ישנם אנשים שחובה למנוע מהם להביא ילדים לעולם. אבל כמו שאמרת, הציבור\ המדינה מגנים על זכויותהם של אותם אנשים מיותרים לבוא או להביא ילדים לעולם ולכן כולם סובלים. אבל כמו שאומרים, הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

רוצה דוגמה? אולי נפתח שירשור במיוחד על זה, מה דעתך?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עזבו כמה שזה מסוכן והכל.

איך לעזעזל הם הגיעו לזה שצריך לשים שם ראדיום? זה לא חומר שעולה הון תועפות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למרות שההצהרה שלך נשמעת גזענית ומסוכנת אני מסכים איתך לחלוטין ומצטרף אלייה. אני רושם בפירוש, ישנם אנשים שחובה למנוע מהם לבוא לעולם. עוד יותר, ישנם אנשים שחובה למנוע מהם להביא ילדים לעולם. אבל כמו שאמרת, הציבור\ המדינה מגנים על זכויותהם של אותם אנשים מיותרים לבוא או להביא ילדים לעולם ולכן כולם סובלים. אבל כמו שאומרים, הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

רוצה דוגמה? אולי נפתח שירשור במיוחד על זה, מה דעתך?

אתה לא מספיק כריזמטי כדי ליצור מומנטום לצורת החשיבה שלך. נסה מדים, שפם קטן ושביל בצד.

ולמה אתה חושב שאתה מספיק אינטליגנטי כדי שתהיה לך זכות לחיות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידעתי שמישהו יקפוץ על ההצהרה הזו ויתנגח בי. אדוני, אני מזמין אותך לראות על מה אני מדבר. אני מבטיח לך שתשנה את דעתך. כמה שההצהרה ההיא גזענית אני תומך בה בהחלט.

אתה יודע מה, בוא ואשאל אותך כאן מעל דפי האתר.הנה דוגמה אמיתית מהחיים, סיפור אמיתי לגמרי: אישה נרקומנית, צרכנית סמים ואלכוהול כבדה ביותר. היא נכנסת להיריון ממין אקראי שכנראה "העניקה" בעבור סמים ואלכוהול. היא צרכה סמים ואלכוהול לפני, בזמן ואחרי ההיריון. האם אשה כזו ראויה להביא ילד לעולם?

בוא ואמשיך את הסיפור, אותה אישה ילדה ילד עם בעיות שכליות והתנהגות אלימה ביותר.

שוב פעם המנגינה חוזרת, שוב פעם הריון לא רצוי. האם המדינה צריכה לתת לה ללדת? ובכן כן. המדינה נתנה לה ללדת.

היא הביאה שני ילדים דפוקים לעולם. אחד מהם בעל בעיות התנהגותיות חמורות ביותר שכוללות אלימות מילולית ופיזית. הוא מטופל בתרופות פסיכוטיות במינון גבוה, כמעט כמו של מבוגר. במידה והתרופות יאבדו מיעלותן אי פעם הוא יהיה מוכרח להתאשפז בבית חולים לחולי נפש. האם כזה ילד היה ראוי לבוא לעולם? האם כזו אישה הייתה ראויה להביא ילד לעולם?

אשמח לשמוע את דעתך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

cerebral, אנשים יכולים לעבור שינוי חד בחיים שלהם למרות כל הסיכויים. אף אחד לא יכול להחליט מראש מי יחיה ומי ימות. עצוב שאתה באמת חושב כך.

ולמה אתה חושב שאתה מספיק אינטליגנטי כדי שתהיה לך זכות לחיות?

אני מספיק אינטיליגנטי כדי להבין הומור שחור. אתה?

או ששנינו בעצם מתלוצצים פה.

פורסם

SlowRide, אנשים עם תסמונת אלכוהול עוברי לא משתנים. זו נכות נוראית שגורמת נזק גם לאדם שלוקה בה וגם לחברה (נטיה לאלימות ופשיעה). זה אחד המקרים הבודדים בהם אני תומך בהפלות כפויות ואפילו עיקור בנסיבות מסוימות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...