Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שההצהרה שלך נשמעת גזענית ומסוכנת

בזה, אתה צודק אכן ההצהרות שלכם גזעניות ומסוכנות.

מי, שלא לומד מההיסטוריה סופו לחזור עליה וכנראה שאצלכם זה המצב.

תאמר לי בבקשה, מי אמור להחליט מי יבוא לעולם או לא?

אתה? או אולי הגזען השני? או אולי ועדה מיוחדת של כל הגזענים?.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
SlowRide, אנשים עם תסמונת אלכוהול עוברי לא משתנים. זו נכות נוראית שגורמת נזק גם לאדם שלוקה בה וגם לחברה (נטיה לאלימות ופשיעה). זה אחד המקרים הבודדים בהם אני תומך בהפלות כפויות ואפילו עיקור בנסיבות מסוימות.

לא מכיר את הנושא אז אין לי דעה, אבל בגדול בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ידעתי שמישהו יקפוץ על ההצהרה הזו ויתנגח בי. אדוני, אני מזמין אותך לראות על מה אני מדבר. אני מבטיח לך שתשנה את דעתך.

אין לך ידע מינימלי כדי לגרום לי לשנות את דעתי.

למעשה, אם כל מה שיש לך להביא לדיון עקרוני זו דוגמא, גם אין לך יכולת אינטלקטואלית.

כשתביא טיעונים שמבוססים על יותר מסיפור שהמצאת, עם פרשנות שלך שזורה בו, אולי יהיה על מה לדבר.

אתה יכול להתחיל מלבחון השלכות של ביצוע של מה שכתבת. יש מספיק דוגמאות.

אתה יכול להתחיל בגרמניה הנאצית. זה מקום מתאים.

אני מספיק אינטיליגנטי כדי להבין הומור שחור. אתה?

או ששנינו בעצם מתלוצצים פה.

כמו שאתה רואה, משביח הגזע מלמעלה איננו מתלוצץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין לך ידע מינימלי כדי לגרום לי לשנות את דעתי.

למעשה, אם כל מה שיש לך להביא לדיון עקרוני זו דוגמא, גם אין לך יכולת אינטלקטואלית.

כשתביא טיעונים שמבוססים על יותר מסיפור שהמצאת, עם פרשנות שלך שזורה בו, אולי יהיה על מה לדבר.

אתה יכול להתחיל מלבחון השלכות של ביצוע של מה שכתבת. יש מספיק דוגמאות.

אתה יכול להתחיל בגרמניה הנאצית. זה מקום מתאים.

כמו שאתה רואה, משביח הגזע מלמעלה איננו מתלוצץ.

אדוני, מדובר בסיפור אמיתי לחלוטין. לא המצאתי אותו ולא נעליים. זה לא הילד שלי ואני לא מגדל אותו אבל אני בהחלט נמצא מדי פעם באזור ורואה את האופן שהוא מתפקד. הילדים כמובן נלקחו על ידי המדינה מהאמא הנרקומנית שבקושי מקיימת את עצמה. אני ידוע שקל לך להיות מגן החלשים ולדבר אבל בוא ונראה אותך מגדל ילד עם בעיות פסיכוטיות קשות ביותר. בוא, תהיה איתם חצי שעה ותאמין לי שאתה תקלל את הרגע הזה שבכלל העזת להיות בקירבתם. אני מקווה שהילד הזה לא ירצח מישהו פעם. להרים סכין ולאיים את זה הוא כבר עשה. הוא מרחק קצר מאוד מלהתאשפז במחלקה לחולי נפש והוא אפילו עדיין לא בן 13.

ואם מדברים על כסף אז מדינת ישראל משקיעה אלפי שקלים בחודש בטיפול במפלצת הזאת. אתה אוהב ילדים, אתה אוהב אותם בכל מחיר? אז קדימה, בוא וקח את הילד הזה. אני מעדיף להיות חשוך ילדים מאשר להביא לעולם כזו מפלצת ולגדל אותה אצלי בבית. עדיף להחזיק חתול או כלב.

אמרתי ואני אומר שוב, ישנם אנשים שצריך למנוע מהם להביא ילדים לעולם, ישנם אנשים שצריך למנוע מהם לבוא לעולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה מסוגל לנהל דיון אינטלקטואלי או שאתה סגור במקרה הפרטי שאתה מציג?

אם כן, שחרר אותי. אני לא מנהל דיון עם מי שחושב שכל מה שהוא מכיר זה תחילת וסוף העולם, ולפי זה קובעים תפיסת עולם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה קשה לך להבין בדיוק? האם שני חולי נפש שמאושפזים כנראה עד לסוף חייהם במחלקות סגורות צריכים להביא ילד לעולם? האם אותו ילד שדיברתי עליו שנוטל כדורים במימון גבוה ונמצא כמה מטרים מאשפוז כפוי בבית חולים לחולי נפש היה צריך לבוא לעולם? האם יהיה זה נבון לאפשר לו להביא ילד לעולם? אל תצטדק לי ואל תהיה לי מגן החלשים. כל עוד אתה לא חי במציאות הזאת שהזכרתי, אין לך ממש זכות לסתור את מה שאמרתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
מה קשה לך להבין בדיוק? האם שני חולי נפש שמאושפזים כנראה עד לסוף חייהם במחלקות סגורות צריכים להביא ילד לעולם? האם אותו ילד שדיברתי עליו שנוטל כדורים במימון גבוה ונמצא כמה מטרים מאשפוז כפוי בבית חולים לחולי נפש היה צריך לבוא לעולם? האם יהיה זה נבון לאפשר לו להביא ילד לעולם? אל תצטדק לי ואל תהיה לי מגן החלשים. כל עוד אתה לא חי במציאות הזאת שהזכרתי, אין לך ממש זכות לסתור את מה שאמרתי.

אתה כבר יודע מה אני חושב עליך משרשרים קודמים. בקצרה- אתה נפוח וקצת טיפש או טיפש וקצת נפוח.

אתה משתמש בהגדרות כמו ״חולי נפש״ מבלי להבין על מה אתה מדבר, אתה גזען וחשוך, וכל זאת תוך שאתה משוכנע שאתה מקור התבוניות שבעולם.

לדעתי- אתה טרול מצוי, שמשום מה מצא לו בית חם בקארספורום ומשום מה טורחים להאכיל אותך.

פורסם

יאללה, שיקשור את המקרה הזה ליהדות ובזאת ייהפך השרשור לז"ל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או אולי ועדה מיוחדת של כל הגזענים?.

בא נאסוף אותם בוילה ליד אגם, הם כבר יגיעו למסקנות מה לעשות.

יש לי תחושה שזה יתפוס!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה כבר יודע מה אני חושב עליך משרשרים קודמים. בקצרה- אתה נפוח וקצת טיפש או טיפש וקצת נפוח.

אתה משתמש בהגדרות כמו ״חולי נפש״ מבלי להבין על מה אתה מדבר, אתה גזען וחשוך, וכל זאת תוך שאתה משוכנע שאתה מקור התבוניות שבעולם.

לדעתי- אתה טרול מצוי, שמשום מה מצא לו בית חם בקארספורום ומשום מה טורחים להאכיל אותך.

אתה צודק בהחלט, חשפת את הכיסוי שלי. אוי שיט.

בגלל שדאגת "לפנק" אותי בכל מיני מחמאות, כל מה שנותר לי לאחל לך הוא שיהיה לך ילד כמו שתיארתי. שתצטרך להתמודד איתו ואז רק אז אולי תבין למה התכוונתי. קל להיות גיבור מאחורי מקלדת אבל כשזה מגיע לחיים האמיתיים, השקפת עולם יכולה להשתנות בקלות.

ילד כזה אצלך במהרה בימינו אמן ואמן סלה.

פורסם
יאללה, שיקשור את המקרה הזה ליהדות ובזאת ייהפך השרשור לז"ל.

אני יכול לשאול אותך שאלה בכנות וברצינות אבל באמת בשיא הרצינות.

יצא לך להכיר או האם אתה מכיר אנשים משכמם ומעלה שהם באמת אנשים טובים אבל למרבה הצער הם זוג חשוכי ילדים? אתה יודע מה? אני מכיר כאלה אנשים. הם באמת אנשים טובים ואני אישית יודע עד כמה הם עוזרים לאנשים אחרים שהגורל לא האיר להם פנים.

אז הנה לך, רצית קשר לדת ולאל? קיבלת.

מצד אחד, אנשים משכמם ומעלה, עוזרים לזולת ומתנדבים בקהילה שלהם. מצד שני נרקומנית אלכוהולסטית כבדה שלא בוחלת בשום דבר בכדי "לכייף". היא גם מתחשבת מאוד בילדים שלה בכך שהיא "צורכת" לפני ההיריון, בזמן ההיריון ואחרי הלידה.

והנה האלוהים שלך. למי הוא נותן את האפשרות ללדת? לזוג האנשים הטובים? לא מה פתאום. מהם הוא מונע ילדים אבל לנרקומנית הוא נותן את האפשרות להביא שני ילדים "מוכשרים" לעולם שיזדקקו לעזרה רפואית נפשית ולהשגחה במשך כל ימי חייהם.

אכן, נסתרות דרכי האל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...