Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מפגש אודיו דרום האחרון החלטתי להתחיל בפרוייקט קטן בבגאז'.

(הרעיון נלקח מהפונטו השחורה עם הסאב במקום הגלגל ספייר, אם מי שהרכב שייך לו קורא את זה- אשמח להודעה פרטית יש לי כמה שאלות לפני ביצוע)

בקיצור, אני צריך קודם כל לאטום את רצפת הבגאז'.

איפה קונים יריעות בידוד?

מה מחירן? עד כמה המחיר משקף את האיכות?

מישהו התנסה ביריעות זולות יותר מה'הכי טובות' ויכול לתת חוות דעת?

תודה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

את כפתור החיפוש אני מכיר.

ראיתי כמה פרוייקטים אבל לא תשובות לשאלותיי.

אם לך יש את התשובות לשאלות, זה לא עולה כסף לענות.

פורסם

יינון-

התנסיתי עם די הרבה סוגי בידוד, כולל יריעות זולות פשוטות וכולל יריעות זולות יחסית וקצת יותר טובות.

יש כמה סוגי חומרים מהם מכינים בידוד אקוסטי לרכב, הנפוצים שבהם: זפת, ביטומן ובוטילן.

החומרים היקרים (לדוגמא dynamat extreme, ss damplifier pro) עשויים מבוטילן, שזהו החומר הטוב ביותר מבין חומרי הבידוד הנפוצים, יכולת ההיצמדות שלו גבוהה מאוד, עמיד בטמפ' מאוד גבוהות, אינו רעיל/"ריחני", ובפועל- עושה את העבודה באופן הכי טוב שניתן לעשות.

החומרים הזולים (לדוגמא החומר הנפוץ של מיקו פרו) עשויים מזפת,הנתונים פחות מרשימים, נחותים מהבוטילן בכל פרמטר למעט המחיר, אך בשורה התחתונה- מביאים עמם את הפתח לבידוד אקוסטי גם למי שלא מעוניין לשלם על החומר היקר.

דעתי האישית- אם הרכב נשאר איתך לטווח הרחוק ובהנחה שאתה הולך לבודד 2 שכבות ב- 2 דלתות וההפרשים הם 100-200 לעומת 600- הייתי הולך על החומר הטוב יותר. במצב שבו הרכב יימכר/התקציב לוחץ/הכמות גדולה מאוד- יריעות הזפת יתנו מענה לא רע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל! לפני שפרסמתי את הנושא ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית כי ידעתי שבידיך התשובה! (ובגלל שיש לי עוד כמה שאלות לגבי המערכת שלך, אבל נשאיר את זה להחלפת הרכב שלי)

מכיוון שלא הצלחתי פרסמתי פה ורק חיכיתי לך.

אני בתקווה למכור את האוטו בשנה הקרובה, התקציב דוחק מאוד, ואני מתכנן לעשות בגאז' יסודי+2 דלתות, לפחות בתור התחלה.

לדעתי אלך על החומר של 'מיקו פתרונות'.

ידוע למישהו על עסק שמוכר את החומר הזה באזור ירושלים?

ואני שוב שואל, למישהו ידוע של מי הפונטו השחורה? זו עם הבניה של הסאב ברצפת הבגאז', אשמח ליצור איתו קשר לקבלת טיפים.

פורסם

dim4ik007- בעל הפונטו השחורה.

לגבי החומר של מיקו- יש להם סוכנים אך אני לא יודע אם הם יגיעו עד אליך בשביל כמות קטנה. קח בחשבון שאין אפשרות לקנות מהם כמות הקטנה מ- 400 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן!

סאב באמצע, 2 מגברים מהצדדים מוטבעים בתוך הפלטה עם תאורת לד מסביב!

בנייה משגעת!

שמו בפורום?

עריכה:

srool הקדמת אותי בשנייה, תודה!

אפנה אליו בפרטי.

פורסם

אז עוד שעה בערך אמור להגיע אליי הביתה גליל מ'מיקו פתרונות'!

איפה אפשר לרכוש את הגלגלת ברזל הקטנה שראיתי אתכם עובדים איתה בפרוייקטים?

פורסם

רק הכלי הזה עולה סביבות ה100 ש"ח.

תיקח רולר קטן של צבע ותוריד ממנו את הספוג ישאר לך הפלסטיק וזה גם טוב.

כמה מיקו לקחו לך על משלוח?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...