Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויזה לארה"ב בדרכון הישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכירים את זה שנגמר לדרכון התוקף אבל הויזה לארה"ב בדרכון הישן?

במשרד הפנים אומרים שאין עם זה בעיה, אבל למישהו יצא לנסוע ככה ויכול לומר האם זה באמת בסדר ועוברים בקלות עם 2 הדרכונים בארה"ב?

פורסם
ויזות תקפות בדרכונים שפג תוקפם

ניתן לטוס עם ויזה לארה"ב הנמצאת בתוך דרכון שפג תוקפו, כל עוד בעל הויזה טס עם שני דרכונים- הדרכון החדש והדרכון הישן שבו הויזה התקפה. יש לוודא כי שני הדרכונים הינם מאותה מדינה (שני דרכונים ישראלים לדוגמה). הערה חשובה: אם בעת ביטול הדרכון הישן הויזה הושחתה (למשל: אם קצוות הויזה נגזרו), הויזה אינה תקפה עוד ולא ניתן לטוס איתה לארה"ב.

http://hebrew.israel.usembassy.gov/he/renewal.html

בהצלחה :mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בדרכון הישן גזרו את הקצוות של הדרכון עצמו, בויזה לא נגעו.

אני נוסע מטעם העבודה לכמה ימים לניו יורק, אני מניח שזה בסדר ושאין לי מה לדאוג :roll:

פורסם

אין בעיה - אני נכנס/יוצא את שערי ארה"ב עם שתי דרכונים כבר מספר שנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני נוסע מטעם העבודה לכמה ימים לניו יורק, אני מניח שזה בסדר ושאין לי מה לדאוג :roll:

אם יש לך ויזת תייר (B-2), רצוי מאוד שלא תספר להם שאתה בא לעבוד שם. עקרונית אתה צריך ויזה B-1. הם ממש מרובעים ולא עושים הנחות.

אין שום בעיה להיכנס עם ויזה על דרכון ישן (נמצא איתך בנוסף לנוכחי). עשיתי זאת כבר פעמיים ובקרוב שוב. חוקי לחלוטין.

פורסם

ויזה B1/B2 היא למטרות של תיירות או פעילות עסקית כמו ביקור למטרות עסקיות.

זאת גם הויזה שלי.

למיטב הבנתי, פותח השרשור נוסע מטעם מקום עבודתו. אם זה המצב, אין שום בעיה אם ויזה מסוג B1/B2.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כמו בהרבה מקרים אחרים, חיים ומוות ביד הלשון.

אם ישאלו אותך למטרת הביקור ותענה work, סיכוי טוב שתראה את חדרי התשאול מבפנים.

לעומת זאת, התשובה business, תזכה אותך בחותמת הנכספת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כן יש לי ויזת תייר אבל אני בסך הכל מגיע לכנס בתור אורח, לא באמת מגיע לעבוד.

יש בעיה אם אספר את זה? :?

מטרת הביקור attending a conference זאת תשובה מעולה, וסוג הביקור business

לא למלמל על WORK בשום אופן

פורסם

הויזה נקראת B1/B2 וכוללת תיירות ועסקים. ביקור בכנס מקצועי נכלל בביקור עסקי ולא אומורה להיות בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...