Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים התחמם לי הרכב, לקחתי אותו למוסך שם גילו נזילות במערכת.

תחילה פירקו והרכיבו טיימינג וסעפת אגזוז ע"מ להחליף פקקים, זה לא פתר את הבעיה לגמרי אז החליפו גם פקקי נס קפה מה שדרש פירוק והרכבה מחדש של הגיר ע"מ להגיע אליהם.

ביציאה מהמוסך, כשהנעתי את הרכב נדלקו בו זמנית 3 נוריות אזהרה: ebd failure, abs failure ו-engine failure. בעל המוסך שכנע אותי שייתכן והבעיה תיעלם ובמידה ולא, אחזור למחרת והוא יסדר אותה. השתכנעתי ונסעתי מהמוסך (טעות). האוטו נוסע בסדר גמור, אין נזילות והכל נראה בסדר מלבד הנוריות שעדיין דולקות. סביר שמדובר בבעיה חשמלית (חיווט שגוי, מחשב לא מאופס, וכו') - הודעות בפורום הזה חיזקו את ההשערה.

חזרתי לבעל המוסך, אחרי שהרכב שהה יום במוסך (היום), לטענת בעל המוסך הוא ניסה להתחבר עם המחשב לרכב, בתחילה לא הצליח עקב בעיות תקשורת, וכשכן הצליח אז לא ראה בעיה - קיצר סיפר סיפורים שלא נשמעו לי אמינים.

לטענתו הוא ייתן לזה מחר ניסיון נוסף אצל "חבר" שיש לו את ה"מחשב המקורי" של פיאט. מה שכן, בשיחת הטלפון נשמע שהוא כבר מכין תירוצים למקרה שזה לא יילך, בסגנון "יכול להיות שהבעיה הייתה קודם", "אני לא נגעתי בשום דבר שקשור לזה", וכו'.

בשורה התחתונה - שילמתי הרבה כסף (לא בטוח שבצדק), בעיה X אמנם נפתרה אבל האוטו יצא עם בעיה Y. מעבר לחוסר המקצועיות ולשירות הלקוי, אני לא מתכוון לוותר ולהשקיע שקל נוסף בפתרון בעיה שלא הייתה קיימת לפני הטיפול.

אחרי כל זה - נשאלת השאלה, מה אני יכול לעשות במקרה שהבעיה לא תיפתר ובעל המוסך יתכחש לבעיה וינפנף אותי? יש לי פה קייס בכלל? איך הייתם ממליצם לפעול?

אשמח לתגובות מהירות, והמלצות מאנשים שעמדו בסיטואציות דומות.

תודה!

פורסם

אני משער כי הבעיה היא באחד מהחיישני מהירות בגלגלים בזמן פירוק הציריות אחד החיישני מהירות נפגע.

ללא חיבור סורק תקלות מקורי לא ניתן לדעת מה הבעיה, אז קודם לחבר סורק תקלות ואז תחזור לעדכן.

• תוכן חדש...