Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על סף ייאוש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר קרוב לחודש רק התלבטויות על איזה רכב בכלל להתחיל לחשוב לכיוונו... נשבע לכם שהייתי סגור על VW פולו 2003 אבל אז התחלתי לגשש באינטרנט ומצאתי שוואלה זה אמנם רכב טוב חסכוני ובלה בלה... אבל ואללה כל פעם שאני אכנס למוסך אני אפרד מ2000 ש"ח ...לא נעים, וממש לא בלקסיקון שלי... אז המשכתי... אבל לאן? אז קראתי על סיאט איביזה והבנתי שזה VW עם כיסוי אחר, לא יפתור לי את בעיית החלקים היקרה.... בברירת מחדל שלי אני מחפש יפנית או גרמנית ודגם מיני או סופר מיני אז גרמנית נשלל כי החלקים יקרים ויפנית אני לא ממש מוצא קטנות... אז התחלתי לסטות אבל אני מפחד ממש... אני קורא קצת ביקורות על פיאט פונטו ספייס 2005 ואני רואה שבאמת יש המצלות חמות על הרכב חסכונית, חלקים זולים, נוחה, וקטנה.... נשמע מושלם! אבל צד אחד של המצפון שלי אומר לי לא לאיטלקיות האלו (גיר, מנוע, איכות הרכבה... לא חסר) , ואילו הצד השני אומר לי ש4 פעמים במוסך עם פיאט זה כמו פעם אחת עם VW... , מה אני עושה...? על C3 גם קראתי והבנתי שלא, ושהיא לא נוחה בעלילי וקקי של אוטו, קראתי על עוד כמה רכבים שום אחת לא הציתה בי את הניצוץ שפולו הציתה..... לא מצליח להסדיר דברים בראש בבקשה תעזרו לי לפני שאני עושה טעות.... משהו מאוד קורץ לי בפולו... אם אני אכן הולך עליה כמה יהיה בערך ההפרש התיקון מרכב אחר? אולי זה יתקזז עם נוחות הרכב? אמינות הרכב? חסכון בדלק? כמה זה קריטי אם לא אטפל בצ'מפיון ונגיד שכל פעם שילך לי חלק אז אני אמצא חלפים לא חדשים...... קשה לי...

אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בבלאגן כי אני עוד שניה עובר לטוסטוס....

פורסם

לא כתבת אפילו דרישה אחת שלך מהרכב אז איך ועזרו לך?

ידני או אוטומט?

תקציב?

מה הנסועה? עירונית בעיקר או בינעירונית?

כמה חשוב בטיחות? חיסכון בדלק?

קצת פרטים יעזרו..

וכדאי שתשנה את הכותרת למשהו יותר ענייני כי השרשור סתם ינעל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

השאלה הגדולה היא מה אתה מחפש ברכב שלך ?

אם אתה מחפש חסכוני - פונטו יהיה מצויין

אם אתה מחפש אמינות - יאריס/סיריון

אם אתה מחפש יופי ואיכות - פולו / איביזה

תפרט יותר ואז נדע לכוון אותך

פורסם

זה פורום....לא...צאט...כתוב עם.....סימני...פיסוק....

וקרא....פה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...