Jump to content

yossioknin

  • הודעות

    38
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yossioknin

  1. לא משנה כבר תודה רבה...
  2. היי חבר'ה. העברתי מערכת מרכב לרכב וחיברתי את כל החוטים לפי הצבעים והכל עובד ממש אחלה, לצערי איכשהו נקרע לי החוט של המיקרופון של הדיבורית וכשניסיתי ללפף מגעים בכבל זה משום מה לא עובד (לא ברור למה)... עכשיו לפי מה שהבנתי הקקי הקטן הזה עולה די יקר (לא מצליח להבין למה כולה פאקינג מיקרופון) השאלה שלי למה שמיקרופון שעולה 30 שח מקי אס פי לא יעשה את העבודה? זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17346&select=.1062..243. תודה.
  3. איזה שפיץ...כן אני מהקריות... קראתי איפשהו שלמשאבה הזו יש מחלה ושהפלאנג' (החלק העליון) של המשאבה נוטה להיסדק ומשם יוצא הדלק... מה אתם אומרים? נשמע כמו שורש הבעיה?
  4. מה הכוונה שלך? מקור הבעיה הוא איפשהו בהיקף של הפקק. מה סיבת השורש? אני עדיין לא יודע... אמרתי לך האטם ניראת חדשה, יתכן שיש סדק בפלסטיק של המצוף או בפלסטיק של הפקק.. זה עדין לא ידוע.. כמה אמור לעלות מצוף כזה?
  5. טוב חברים עדכון: הייתי במוסך לטיפול ואמרתי לו על הבעיה.. ככה, מה שקורה זה שבזמן נסיעה מפלס הדלק מתנדנד וזז ויוצא מהיקף המשאבה ולא מהצינורות שלה, המוסכניק הרים את המושב האחורי וכל מה שהוא עשה זה חזק את הפקק שיושב על המשאבה. כמובן שזה לא עזר אז לקחתי את המושכות לידיים. אמרתי אם זה יוצר מההיקף יכול להיות שמדובר באטם בלוי או שלא יושב טוב, אז לאחר כשעה עבודה הצלחתי לפרק את המשאבה והכל אך ראיתי שמצב האטם יחסית תקין, ניגבתי את על הדלק והרכבתי את האטם חזרה למקומו נעלתי את הפקק חזק מאוד אך לצערי התופעה עדיין ממשיכה!!! אני כבר משתגע מה זה עוד יכול להיות? למה שזה יהיה משהו במשאבה עצמה? מה עוד יכול לגרום לנזילת הדלק בצורה כזו?
  6. אני אנסה את זה, אבל הגישה לצינור הזה היא דווקא מגב המושב לא? תודה
  7. אוקי סבבה.. שאלה אחרונה, לאור הנתונים שהצגתי, האם קיימת סבירות שמדוברת במשהו אחר?
  8. תודה... תיקון מסובך? יקר? עוד לא הצלחתי לקבל סדר גודל של מחיר לתיקון
  9. אכן, אני מריח את הדלק בתוך חלל הרכב, וכן אני יודע שמאחורי המושב האחורי בצד הדלק יש את הצינור, הבעיה היא שאני לא יכול להוריד את המושב כי הלכה הידית (פיזדייץ) יש עוד דרך להוריד את המושב? או להגיע לצינור הזה?
  10. שוב, לעניות דעתי לא מדובר במיכל, אחרת הייתה נזילה גם כאשר הרכב דומם. המיכל היה מתודלק מלא ואני מאמין שגם הצינור היה מלא בדלק כי תידלקתי משהו כמו 45 ליטר לכן סביר להניח כי כל תכולת המיכל הייתה מלאה בדלק ואם היה נקב במיכל הייתי רואה את זה גם ברכב דומם... כך לפחות אני חושב. מה זה לא עסק יקר? האם מדובר בתיקון (סוג של אפוקסי על הסדק) או החלפה של הצינור?
  11. אהלן חברים. רכשתי אתמול פיג'ו 206 שנת 2000 והיום תדלקתי אותה פול, כשתדלקתי שמתי לב בסוף התדלוק שיש לי מתחת לרכב שלולית דלק!! נסיעה למקום יבש וניקוי המיכל הראו לי שאין נזילה במיכל, יתרה מזאת, כשהגעתי לעבודה דגמתי את הרכב כל איזה שעתיים כשהוא דומם ואין נזילת דלק! נקי. כשחזרתי הביתה מהעבודה בזמן הנסיעה שוב ראיתי שמתחילה נזילה רצינית.. עכשיו אני חושד שמדובר בסדק/חור בצינור שמוביל למיכל הדלק כי רק כאשר הדלק "רוקד" בתוך המיכל אז הוא נשפך בכל צורה אחרת הוא לא. דיברתי עם בעל הרכב הוא אמר שהייתה לו בעבר בעיה כזו אבל הוא טיפל בה. חשוב לציין שכשבדקתי את הרכב המיכל היה על רבע מיכל ולא היה זכר לתופעה. האם עלות התיקון היא גבוהה? האם יכול להיות שמדובר במשהו אחר ולא במה שאני חושב? תודה.
  12. אוקיי יום שישי אני ככל הניראה אלך למוסכניק שלי לבנתיים האם אפשר תשובה על השאלות האחרות? נ.ב. אני נוסע על הרכב כמעט כל יום מאז התקרית ביום שישי וטפו טפו חמסה חמסה לבנתיים הכל ניראה כשורה...
  13. תשובה: ככה בדקתי את מה שאמרת, נסעתי מהקריות לכרמיאל נסיעה של כ40 דק עדיתי את העיניין עם הילוכים ובדקתי את שמן הגיר כשהוא מונע. על המדיד יש 2 טמפרטורות 20 ו65 מעלות המדיד סימן לי שיש כמות שמן מעל לשנתה של 65 מעלוצ בערך בחצי אצבע... האם זה טוב? האם צריך להוציא שמן? עוד שאלות שאדמח לקבל עליהן תשובה: מה ההשלכות לעודף שמן בגיר? האם שמן בגיר יכול לצאת מאיפשהו כאשר לחץ השמן עולה יתר על מידה ( מה שקרה לי בעצם... )? תודה
  14. אין בעיה אני אבדוק מחר ואחזיר תשובה... כמה ליטר אמור להיות בגיר?
  15. אהלן לכולם. השבוע החליפו לי רידאטור ועשו לי שטיפה לגיר מאחר ונכנסו לי מים לגיר. היום בנסיעה להורים שלי שגרים במקום הררי הרכב התחיל לעשן ממש במהלך העלייה ( הרכב אומץ לטור 4 בערך ) מיד עצרתי בצד הדרך והבחנתי כי יש טיפטוף משמעותי של שמן גיר ( וורוד כזה ) מיד טילפנתי למוסכניק שטיפל לי ברכב ולאחר זמן מה הוא הגיע , הוא בדק את המים ברדיאטור ואת הצינורות המוליכים ואת התפסנים שלהם והכל היה כשורה, לטענתו הוא שם גלון של שמן נוסף למה שצריך בגיר ומה שקרה זה שלחץ השמן עלה ויצא ( אין לי מושג מאיפה ) ונשפך על האגזוז ובכך הוא נשרף וזה העשן שראיתי . חשוב לציין שחוץ מעשן לא היה שום סימן אחר חום מנוע תקין ונסיעה תקינה עוד חשוב לציין שבאוצו היום חזרתי מההורים שלי עם הרכב נסיעה של 50 דק והכל היה כשורה. האם קיים דבר כזה שיש עודף שמן בגיר? ואם כן אז במאמץ גבוהה יותר הוא פורץ החוצה? האם זה בכללממשהו נכון שעודף שמן יכול לעשות סימפטום שכזה? מאיפה הוא פורץ? מהמדיד? תודה
  16. זו ההשערה כן... שכל השמן בגיר יצא ממנו ועבר לרדיאטור... היום בבוקר שהכנסתי את הרכב למוסך (אחר לא מורשה) הוצאתי את המדיד של הגיר וראיתי שהוא יבש לחלוטין.... תשמעו אני מחזיק אצבעות ומתפלל שמדובר רק ברדיאטור וזהו...
  17. עדכון: דיברתי עם שנע מוסכניקים והם טוענים שהסיכוי שהגיר הלך הוא קטו מאוד משתי סיבות: 1. גיר לא נהרס בבת אחת 2. מאחר ולחץ השמן גבוה מלחץ המים סביר להניח שהשמן הוא זה שחדר לרדיאטור ( ובאמת זה מה שרואים , מין אמוסיה לבנה כזן במיכל וברדיאטור עצמו) ולא להיפך. שניהם המליצו לבצע אך ורק החלפת רדיאטור ושטיפה לגיר ומשם להתקדם. מה אתם אומרים?
  18. שלום לכולכם וערב טוב. שמי יוסי ואני בעל מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001, כיום כאשר נסעתי למכללה הבחנתי כי המעבר בין הילוך שני לשלישי עובר כאשר המנוע מוקפץ ב1000 סל"ד בערך וכאשר חזרתי מהמכללה אותה תופעה התרחשה כאשר החום מנוע עולה (לא למקסימום אבל מעל האמצע) ואין לי מזגן. מאחר והייתי על הדרך אז אמרתי אני אכנס למוסך רשמי של מאזדה בעכו. הממצאים הם ששמן נכנס למערכת הרדיאטור ואם פותחים את המיכל מי קירור רואים באמת שהכל שם דמוי חלב. אז צריך ככל הניראה להחליף רדיאטור. עוד המוסכניק אמר שככל הניראה הלך לי גם הגיר ושהוא מחליק. ואני שואל איך הקירור קשור לגיר? אני לא מפקפק במוסכניק כן פשוט רוצה להבין. כי מנסיע של 30 שניות הוא הבין שהלך הגיר. עכשיו הוא אמר שיש אפשרות שטיפה שזה בעצם הכנסה והוצאה של שמן גיר כ 7.2 ליטר בכל שטיפה ואולי לראות אם הגיר תקין ואין "חלב" במערכת אבל זה לא בטוח ויכול להיות שאני סתם אזרוק בערך 1600 שח (3x7.2x80=~1600) כי אם זה לא יעזור אז צריך להחליף גיר או לשפץ. בבקשה תעזרו לי מה עליי לעשות? מאחר ומדובר בטיפול חשוב הנוגע להמשך חיי הרכב האם עדיף לעשות אותו במוסך מורשה? או לקחת את זה למוסך אחר שאולי אקבל הצעה אחרת? האם בוודאות הלך לי הגיר? או שמה הם סתם מנסים לדחוף לי טיפול? בבקשה קחו דקה לעיין בהצעת מחיר שהם הביאו לי ותסכמו לי את תשובתכם. אני מודה לכם מאוד על ההקשבה ועל התמיכה תודה
  19. ד"א יש לכם איזה שהם תובנות על ההגה? למה הוא עושה רעשים בסיבוב שלו ימינה ושמאלה כאשר אני עומד....?
  20. נו יא מצחיק..... אני אמרתי את זה בהקשר שאני שומע רעש מוזר מהגיר כאשר אני נמצא בזחילה..... לא שאלתי למה הרכב זוחל.... תיקרא את התגובות בבקשה אחינו
  21. זה שלא תיקנתי את הגיר של המוסך המורשה זה לא אומר שאני צריך להוציא אותם במקום אחר, בכל אופן גיר ידני לא על הפרק, אני באמת חושב שניסע למוסך ואני אחזיק אצבעות חזק שהוא יפתור את הבעיה.
×
×
  • תוכן חדש...