Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה רוצה עוד חוות דעת רצינית בב"ש, אני ממליץ על מוסך "עידן הרכב" בעמק שרה שהוא קודם כל מוסך רגיל אבל גם מבצע שיפוץ גירים (באיכות גבוהה, הוא עשה לי שיפוץ גיר לפני 6 שנים ביונדאי ישנה שהייתה לי). יש שם בחור בשם מיכאל מומחה לגירים אוטומטיים ואפשר לסמוך עליו. לצורך הענין הייתה לי בעיה דומה ברכב הנוכחי כשקניתי אותו לפני 3 שנים והתיקון היה החלפה של וסת (סולנואיד) לחץ שמן גיר, בעיה ידועה ומוכרת ברכב שלי. אין לי מושג אם בסוזוקי שלך זה אותו דבר אבל לדעתי כדאי לשמוע עוד מישהו לפני שרצים לשפץ גיר.

בהצלחה!

אתה צודק

תודה על ההמלצה וההפניה לחוות דעת נוספת

פורסם
המלצתי לך: לך למוסך רגיל ותבדוק את כל התושבות גיר+מנוע.

ועל הדרך תעשה טיפול לגיר .(פילטר + שמן).

צריך להחליף כמה פעמים שמן עד שהוא יהיה נקי ושקוף, כל החלפה רק חלק כמו 50 אחוז מוחלף...קח בחשבון,אם אתה לא אוהב חצי עבודה, צריך לעשות כמה החלפות בשביל להגיע לשלמות, או לחילופין לשאוב עם משאבה מיוחדת שיש בחלק מהמוסכים את כל הכמות....גם אז אני ממליץ לחזור אחרי שבוע ולעשות זאת שוב...פעם אחת כמו שצריך לטווח ארוך.

נ.ב. (גם אני אוהב מושלם, בגלל זה אני החלפתי אצלי את כל התושבות בלי שום קשר לכלום(2007).כחלק מיישור קו גדול.

תתחדש.

הוחלפו ברכב תושבות לפני שנתיים אך לדעתי רק שניים (מתוך 4?)

במוסך אמרו שהן רכות ושיש להחליפן דבר שהפחית את בעיית הדפיקה של הגיר (מעט..)

לפי מה שאני מבין ממך אני צריך לבצע ניקוי גיר החלפת כל השמן והחלפת פילטר לנסוע עם האוטו מספר שבועות ולחזור לבצע שוב את אותו טיפול?

למה לא מספיק ניקוי גיר והחלפת כל השמן פעם אחת ?

• תוכן חדש...