Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה מההגה בXSANTIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי סיטרואן קסנטיה 2001, יש לי כפתורי שליטה בהגה, הם פעלו עם הרדיו האורגינל של הרכב, בגלל שזה היה רדיו מעאפן, החלפתי אותו, ועכשיו הכפתורים לא עובדים.

כל חנויות בצפת עירי הקטנה אמרו לי שהכפתורים פועלים רק עם הרדיו האורגינל, למרות שזה לא נראה לי הגיוני. יש למישהו איזה פיתרון לבעיה שלי? אם יש איזה רדיו דיסק ספציפי שיכול להתאים לשליטה מההגה אשמח לקבל איזה קישור או מידע ואם אפשר לקבל איזה פתרון בלי להחליף רדיו דיסק מה טוב..

נ.ב. עכשיו יש ברכב PILOT MP3 ולפני היה KENWOOD KDC2026 ובשניהם לא פעל.

תודה מראש, מור .ו. צפת

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

כן אבל לא נראה לי הגיוני שסיטרואן יעשו שלט הגה שיתאים רק לרדיו המקורי שגם ככה כל מי שקונה את הרכב יחליף הרדיו המעאפן הזה...

רובאית 51 כבוד

פורסם

סעעעעעממק הסיטרוא(י)ן האלה... לא מספיק כל שני וחמישי האוטו במוסך, איפלו מהשלט בהגה אי אפשר להנות...

רובאית 51 כבוד

פורסם

יש מתאמים להמון רכבים שמאפשרים שליטה דרך השלט הגה. חיפשתי רק לרגע ומצאתי אחד לקנסטיה אבל הוא מתאים לעד שנת 1999:

http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=3488

רוב הסיכויים שאם תחפש תמצא.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תקשיב אחי!

קניתי קסנטיה 2001 לפני חצי שנה ושמתי רדיו דיסק של אלפיין במקום המקורי!!!

יש בתל אביב חנות בשם אפריל טקליין שהם יבואני אלפיין בישראל והם עשו לי לחיבור מההגה וכל הכפתורים שעל ההגה מפעילים את הרדיו והדיסק כך שעל ייאוש יש פתרון

פורסם

אפשר להחליף את המכלול של השלט בתוך ההגה.....ולהעביר את המכלול של השלט של המערכת החדשה

שלך להגה.....והכפתורים שעל ההגה ישלוט עלייה. אבל זה עבודה של אחד מקצוען יש לו זמן לזה.

תבדוק את זה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מצטער להידחף ככה לאשכול אבל אם אין לי בכלל שליטה מההגה, יש כזה דבר שנקרא שלט הגה, שמעתי את

זה במספר מקומות. זה פשוט מתלבש לך על כל הגה ונותן לך לשלוט על המערכת מההגה?

זה משהו שמתלבש על כל רכב?

תודה :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

יש באפריל טקליין קטלוג של כל הדגמים הוא בודק לפי השנה של האוטו ומייד מזמין לך את הכבל החדש שמתחבר מהרדיו החדש לכפתורים בהגה כל העניין הזה לקח לי בקסנטיה 15 דקות כי הכל אורגינל לפי הדגם זה שווה לאללה מאשר עוד שלט על ההגה מי שמעוניין אני ממליץ בחום שיתן קפיצה לשם

פורסם

יש מתאמים לשלטי הגה אוגינליים לכל סוגי המכוניות ומתן התכוון לרכב שאין בו שלט הגה בכלל, לפעמים יש דגמים שמקבלים את זה איתם של פיוניר או שנותנים לך אפשרות לבחור בין שלט רגיל לשלט הגה, אפשר גם לקנות בניפרד רק שלט הגה

• תוכן חדש...