Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהבנתי בשרשור הזה הוא מאוד פשוט,כל האנשים הנורמלים והם יודעים למי אני מתכוון,פשוט תפסיקו לשתף פה,יש בשביל זה קבוצה,יש פה חברים שלא מפרגנים,ובמיוחד הבחור עם הכוח המרובע שאומר שמחברים חוטים למגנט,יש את המלך של אודיו שכמו שהוא רשם שלפני עשר שנים היה אותו דבר בנושא הוויכוחים,תסלח לי אדון אדי אודיופיל,אבל כמו שלפני עשר שנים היו וויכוחים,ככה גם עכשיו פותחים נושא איך להתקין טוויטר או האם כדאי לקנות א או ב,סליחה אבל כנראה שהחפירות שלך לא תורמות לשום דבר וזה אולי בגלל שאתה לא מופיע בשום מקום ואנשים התרגלו אליך כאל רוח רפאים מאחורי מקלדת,אני מזמן הפסקתי לשתף פה,ושום מאמרים אני לא אתרגם,הפורום הזה פשוט הגיע לקיצו והנושאים ברמה של כיתה א׳ ימשיכו להיות פה קבוע

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהבתי את התשובה, עד לרגע שיר דת לפסים אישיים וזה הרס את המסר שניסיתי להעביר.

טל, תשאיר את הרגשות מאחורי המקלדת.

אין לי שום דבר מועיל באמת להוסיף לדיון, אבל קצת מפריע לקרוא את התגובות החוזרות ונשנות בסגנון "אל תערבו רגשות!!111222"

אנשים הם לא רובוטים. טבעם של דיונים על נושאים שנויים במחלוקת להתלהט ולפעמים לערב גם רגשות.

אני לא אומר שצריך לקלל ולרדת לרמה נמוכה, אבל בחייאת - אנחנו בני אדם.

אז אנחנו לא אמריקאים רובוטים, אנחנו עם מעט יותר חם מזג, שנוטה להכניס רגש בכל מני דברים.

אני לא חושב שזה מציאותי לשנות את זה.

מי שלא טוב לו, יש פורומים בחו"ל שמלאים במשתמשים המוסווים כבני אדם, אך הם בעצם בוטים משוכללים (אודיו קינג למשל הוא מושתל של האמריקאים בקארס פורום)

:-D

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אודיו קינג לדעתי הוא מושתל של ניופון אבל זה כבר סיפור אחר

:-D

הוא אחלה חבר פורום ואני מת עליו.

אני אומר אל תערבו רגשות כי יורדים כאן לפסים אישיים ולא שומרים על רמת הדיון - זה הורס את הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא אחלה חבר פורום ואני מת עליו.

אתה מת עליו?

לי יש חדר חשוך עם פוסטים מודפסים של הקינג והיוזר ניים שלו בתור ה shrine המרכזי בחדר!

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אתה מת לא עליו אלא על זה שהוא מתנהג כמו אינפנטיל,תזמין אותו אליך ותעשו צחוקים,פה זה ממש לא המקום,גם אני יודע לעשות צחוקים בפורום ולעלות נושאים מטופשים אבל זה לא מועיל לכלום

פורסם
אתה מת לא עליו אלא על זה שהוא מתנהג כמו אינפנטיל,תזמין אותו אליך ותעשו צחוקים,פה זה ממש לא המקום,גם אני יודע לעשות צחוקים בפורום ולעלות נושאים מטופשים אבל זה לא מועיל לכלום

חבר, תקח גלולה ותרגע... אמרנו שאנחנו מתים על הקינג, לא על דיפורס (שאת דעתי עליו נתתי מלפני כמה שנים ואני אמנע מלחזור עליה שוב כדי שאני לא אקבל ממנו את שלל המחמאות היפות שהוא נוהג לשלוח בפרטי לאנשים שהוא אוהב)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

סליחה,חשבתי מדובר על הכוח המרובע,ואני גם ככה על כדורים,פשוט היום במקום הכתום,לקחתי את הירוק

פורסם

העגלת פורט לא מוסיפה לעוצמה ,בתדרים כאלה נמוכים זה לא עושה כלום ,בקושי אפשר למדוד את זה עם מידבאסים ולא סאבים.

קצוות חלקים ומעוגלים של הצינור מפחיתים צפצופים ושריקות שנגרמים ממערבולות אוויר, במיוחד בעצמות גבוהות. בהחלט יש לזה תועלת.

דני

• תוכן חדש...