Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוקוס הוא אוטומטי.

עוד כמה בעיות...

1. למה כאשר אני שולח מייל בשפה העברית מכתובת של ספק השירות מהנקסוס המייל מתקבל כאשר הוא מיושר שמאלה ולא לימין כמו באייפון ?

2. שירים וסרטים עם שם קובץ בעברית משום מה בנגן המוסיקה או הסרטים רואים את שם הקובץ בג'יברייש.

יש מה לעשות ?

תותחי 8 ליבות והקוד הפתוח אנא תעזרו לי לפתור את הבעיות הפשוטות.

איזה כייף לי :)

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפוקוס הוא אוטומטי.

עוד כמה בעיות...

1. למה כאשר אני שולח מייל בשפה העברית מכתובת של ספק השירות מהנקסוס המייל מתקבל כאשר הוא מיושר שמאלה ולא לימין כמו באייפון ?

2. שירים וסרטים עם שם קובץ בעברית משום מה בנגן המוסיקה או הסרטים רואים את שם הקובץ בג'יברייש.

יש מה לעשות ?

תותחי 8 ליבות והקוד הפתוח אנא תעזרו לי לפתור את הבעיות הפשוטות.

1. על איזו גרסת תוכנה אתה ? 4.3 ?

לא הבחנתי בבעיות יישור אבל זה כנראה עניין של תוכנת הדואר המובנית באנדרואיד. אם לא מוצא חן בעיניך תוריד אחרת כמו touchdown.

2. בד"כ בעיה של קידוד שונה בין ווינדוז לאנדרואיד, יש לי כמה שירים בעברית שמג'וברשים וכמה שלא, לא מצאתי את החוקיות עדיין. ממילא עדיף לך בהרבה להשתמש בנגן כמן mxplayer שגם חינמי וגם מציג עברית כולל כתוביות ללא בעיה.

אתה יכול גם לשנות את שם הקובץ מתוך האנדרואיד עצמו בעברית ואז זה כנראה יסתדר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
1. על איזו גרסת תוכנה אתה ? 4.3 ? - כן.

לא הבחנתי בבעיות יישור אבל זה כנראה עניין של תוכנת הדואר המובנית באנדרואיד. אם לא מוצא חן בעיניך תוריד אחרת כמו touchdown.

2. בד"כ בעיה של קידוד שונה בין ווינדוז לאנדרואיד, יש לי כמה שירים בעברית שמג'וברשים וכמה שלא, לא מצאתי את החוקיות עדיין. ממילא עדיף לך בהרבה להשתמש בנגן כמן mxplayer שגם חינמי וגם מציג עברית כולל כתוביות ללא בעיה.

אתה יכול גם לשנות את שם הקובץ מתוך האנדרואיד עצמו בעברית ואז זה כנראה יסתדר.

תודה ונמשיך להפציץ בשאלות עד שימאס לי :x .

מצורפות תמונות מסך של הבעיה.

Screenshot_2013-08-18-23-26-08.jpg

Screenshot_2013-08-18-23-32-59.jpg

פורסם

למה מדוע האפליקציות לאנדרואיד ברובן עובדות בצורה חלקית או לא עובדות בכלל ?

לדוגמא: אפליקציית דפי זהב לא עובדת בכלל על נקסוס 4 עם ג'לי 4.3.

אפליקציית פנגו מקרטעת ?

פורסם

דפי זהב לא עובד על 4.3 בכלל או רק אצלך?

כרגע היא זורקת לי הודעה שהיא לא מצליחה להתחבר לשרת

תגדיר מקרטעת, אצלי על 4.2.2 עובד מעולה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דפי זהב לא מצליחה להתחבר לשרת כבר מספר ימים. אני אבדוק באייפון האם היא עובדת.

פנגו לא מוצאת מיקום מדוייק כלומר אם אני נמצא ברמת-גן המיקום האוטומטי של פנגו הוא ת"א. באייפון המיקום היה תמיד או גבעתיים או רמת-גן ולפעמים בני-ברק כאשר אני נמצא בתפר של שתי הערים.

עכשיו אני נמצא במרכז רמת-גן ופנגו החליטה שאני נמצא בת"א.

פורסם

Gps עובד כשאתה בפנגו?

לגבי דפי זהב, אני עם אנדרואיד 4.2.2 ככה שזה לפחות לא רק לגרסה שלך. תסתכל גם מתי הם עדכנו את האפליקציה פעם אחרונה. לפני שנה בערך...

in the face

with a chair

פורסם

אתם מודעים לכך שהאפליקציה של פנגו שייכת לחברת "יוניסל", אותה חברה ידועה לשמצה ששתתה למנויי סלולר תמימים את הדם עם הודעות SMS בלתי פוסקות לאחר משלוח SMS תמים לכאורה (כל מיני הצבעות ומשחקים)?

אתם מודעים לזה שהם גובים מכם עוד 40 אג' לכל חניה בכל פעם שאתם משתמשים באפליקציה במקום לחייג? לא כסף גדול, אבל החוצפה של חיוב נוסף על דמי החנייה...

פורסם

גם סינמה סיטי גובים עמלה פר כרטיס על הזמנה באתר גם אם הזמנת 5 כרטיסים בפעם אחת. יש לך דרך נורמלית להימנע? לעבור בתפריט הטלפוני של פנגו זה לא תענוג גדול.

in the face

with a chair

פורסם

מנצל"ש:

1. איך עושים צילום מסך ?

2. איזה כיסוי מומלץ יש ? עדיפות לרכישה בארץ אך גם פתוח להצעות איביי וכד'.

3. המלצה למגן מסך

4. יש דרך לשמוע מיוטיוב תוך כדי גלישה בפלאפון ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
גם סינמה סיטי גובים עמלה פר כרטיס על הזמנה באתר גם אם הזמנת 5 כרטיסים בפעם אחת. יש לך דרך נורמלית להימנע? לעבור בתפריט הטלפוני של פנגו זה לא תענוג גדול.

סינמה סיטי לא ידועה כחברה שדוחפת את היד עמוק לכיס לקוחותיה בכל שביב הזדמנות שיש לה, לעיתים על סף הפלילי. לא סתם תיקנו נגד יוניסל ונגד דומותיה תקנה מיוחדת במשרד התקשורת.

שניות בודדות להפעיל דרך התפריט הטלפוני, שום בעיה.

פורסם
אתם מודעים לכך שהאפליקציה של פנגו שייכת לחברת "יוניסל", אותה חברה ידועה לשמצה ששתתה למנויי סלולר תמימים את הדם עם הודעות SMS בלתי פוסקות לאחר משלוח SMS תמים לכאורה (כל מיני הצבעות ומשחקים)?

אתם מודעים לזה שהם גובים מכם עוד 40 אג' לכל חניה בכל פעם שאתם משתמשים באפליקציה במקום לחייג? לא כסף גדול, אבל החוצפה של חיוב נוסף על דמי החנייה...

יותר נוח וקל להפעיל את החניה וגם להאריך במידת הצורך דרך האפליקציה.

הם לא גובים 0.5 שקל עבור כול הפעלה אלא 0.5 שקל חודשית כלומר אם הפעלת במהלך חודש פעם אחת או 10 פעמים עדיין תשלם תוספת של 0.5 שקל לחודש לחשבונית.

נבדק בחשבונית שקיבלתי למייל.

• תוכן חדש...