Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש תודה שטרחו להוריד 1000 מהמחירון הרשמי.

אני בטוח שאפשר להוציא את הפנדה החדשה בפחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא מספיק. שיורידו עוד, אחרת נמשיך לא לראות פנדות חדשות על הכביש וזה יהיה הסיפור של הפנדה הקודמת ש"התעוררה" בסוף חייה דרך מבצעים שונים וחברות ליסינג, וחבל. אם הרכב היה מתומחר בהתאם, לא היתה שום סיבה שלא יהיה להיט מכירות, בעיקר שמציע הרבה ובגודל הנוכחי ממוקדם בין מיני לסופר מיני. מישהו צריך להתעורר שם. אגב, אם המחיר היה על הטווין אייר או לפחות על דרגת הגימור הגבוהה, אז היה על מה לדבר.

פורסם

הביקורות על הרכב בחול מאוד מחמיאות לפנדה. בכל מקרה אני חושב שסמלת נוקטים בגישה לא נכונה. הם צריכים להביא את הפנדה עם אבזור מקסימלי. אם הם רוצים למכור ללקוחות פרטיים - מה שהם רוצים זה אבזור. אם היו מביאים את הפנדה המאובזרת עד הגג ( כן, גם עם גג פנורמי ) הייתי מוכן לרכוש אותה אפילו ב 80K ( וזה לא מחיר שאי אפשר להגיע אליו). הבעיה של סמלת שהם מכוונים ללקוחות פרטיים עם רכב ליסינג.

פורסם

כאחד שבילה עם הפנדה כמה ימים (וגם יצא לי להתנסות בפיקנטו, I10, אלטו, 107 וסיטיגו), תחושתי שהיא מתעלה על כל שאר המכוניות בקטגוריה (אולי פיקנטו עם מנוע 1.2 ידנית כן תתעלה על הפנדה). זה מתחיל במנוע גמיש וחלק (4 צילינדר), דרך תנוחת נהיגה גבוהה (הרכב לכשעצמו גבוה יחסית) ומרחב פנים משופר לנוסעים מאחור יחסית לשאר הקטגוריה. בגאז' גדול ופונקציונאלי, מתלים מעולים שמתגברים על תחלואי הכביש באופו מעורר כבוד לרכב מיני ופרט הכי חשוב שנעדר משאר המיני'ס הוא מחשב רכב אמיתי המציג נתונים רבים וחשובים לנהג.

פורסם

אין לי בעיה עם הרכב, אבל הפרסומת קצת מפריעה לי. (מפרט פנדה החדשה)

"בטיחותית יותר" = 4 כריות אוויר בONE לעומת 6 בTOP. (אז למעשה בטיחותית פחות)

"מאובזרת יותר" = אין רדיו דיסק מקורי תומך MP3? מה זה הדבר הזה?

תזכירו לי כמה עולה הקליאו החדשה?

עזבו, הלכתי רחוק, איביזה משאירה עודף מ70K.

בחיי שאם היו נותנים את הTOP במחיר הזה הייתי שותק, אבל לתמחר אותה כפרימיום ולתת אבזור נחות מאלטו זה פשוט מצחיק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...