Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא מיטו הדגם עם 155 כ"ס.

דבר ראשון, מאיפה אני קונה פילטר אויר פתוח? הבנתי שהחברה המובילה היא K&N ויש פילטרים שלה באיביי.

איך אני יודע איזה פילטר מתאים לאוטו שלי? ויש אפשרות לקנות את הפילטר בארץ?

שאלה שניה,

לגבי הצינור שמתחבר לפילטר, הבנתי שצריך להחליף אותו לצינור מסיליקון וגם קוטר גדול יותר.

איפה אני קונה\בונה צינור כזה שמתאים לרכב שלי ולפילטר?

ועוד התייעצות קטנה, אבא שלי בעקבות העבודה שלו מכיר המון מפעלים, הוא אומר שאחד המפעלים שמייצר צינורות סיליקון לכל הארץ זה מפעל גומי בת"א, אני לא זוכר עכשיו מה השם שלו.

זה לא מפעל שמוכר באופן פרטי מן הסתם אבל בגלל שאבא שלי מכיר שם הוא אומר שאם הוא יתן להם מידות וכל מה שצריך הם יבנו לי צינור כזה.

השאלה שלי האם דבר כזה מומלץ? או שעדיף לקנות ממישהו שההתמחות שלו זה רכבים?

אין קיט יניקה יעודי למיטו, לפחות לא בארץ, אז לאן שאני ילך אני מאמין שיצטרכו לבנות לי צינור, לא נראה לי שמישהו יעשה ייבוא של צינור כזה מחו"ל במידה ויש כזה. השאלה אם כל אחד שמתעסק בצינורות סיליקון יכול לבנות צינור או שאני צריך ללכת למישהו שמתעסק בחלק הזה ספציפי?

תודה.

פורסם
אלפא מיטו הדגם עם 155 כ"ס.

דבר ראשון, מאיפה אני קונה פילטר אויר פתוח? הבנתי שהחברה המובילה היא K&N ויש פילטרים שלה באיביי.

איך אני יודע איזה פילטר מתאים לאוטו שלי? ויש אפשרות לקנות את הפילטר בארץ?

שאלה שניה,

לגבי הצינור שמתחבר לפילטר, הבנתי שצריך להחליף אותו לצינור מסיליקון וגם קוטר גדול יותר.

איפה אני קונה\בונה צינור כזה שמתאים לרכב שלי ולפילטר?

ועוד התייעצות קטנה, אבא שלי בעקבות העבודה שלו מכיר המון מפעלים, הוא אומר שאחד המפעלים שמייצר צינורות סיליקון לכל הארץ זה מפעל גומי בת"א, אני לא זוכר עכשיו מה השם שלו.

זה לא מפעל שמוכר באופן פרטי מן הסתם אבל בגלל שאבא שלי מכיר שם הוא אומר שאם הוא יתן להם מידות וכל מה שצריך הם יבנו לי צינור כזה.

השאלה שלי האם דבר כזה מומלץ? או שעדיף לקנות ממישהו שההתמחות שלו זה רכבים?

אין קיט יניקה יעודי למיטו, לפחות לא בארץ, אז לאן שאני ילך אני מאמין שיצטרכו לבנות לי צינור, לא נראה לי שמישהו יעשה ייבוא של צינור כזה מחו"ל במידה ויש כזה. השאלה אם כל אחד שמתעסק בצינורות סיליקון יכול לבנות צינור או שאני צריך ללכת למישהו שמתעסק בחלק הזה ספציפי?

תודה.

לפיאט בראבו שלי, עשיתי אצל לירן מארגונטיקס.

חפש בפייסבוק Argonetics - Performance Fabrications

יפעע..

פורסם
תודה!

עוד אנשים שיכולים לעזור?

ניסית לחפש ב ebay?

פילטר בטוח תמצא שם, וכנראה גם צינורות להתאים אותו.

מגאן 265

פורסם

תחפש את שם הרכב ו K&n ותרוץ משם. או שתברר קצת בפורומים בחו"ל. קצת יוזמה והשקעה ותוכל לחסוך כמה מאות שקלים וטירחה בארץ.

מגאן 265

פורסם

קונצרן פיאט (פיאט, אלפא ואבארת') משתמש בפילטר מבית BMC.

לBMC יש פילטרים שמותאים לפי דגמי היצרן לדעתי האישית BMC יותר טוב מK&N אבל יש כאלו שיחלקו עלי כרגיל.

אני אישית עם קיט יניקה של CDA חברת הבת של BMC.

פורסם
קונצרן פיאט (פיאט, אלפא ואבארת') משתמש בפילטר מבית BMC.

לBMC יש פילטרים שמותאים לפי דגמי היצרן לדעתי האישית BMC יותר טוב מK&N אבל יש כאלו שיחלקו עלי כרגיל.

אני אישית עם קיט יניקה של CDA חברת הבת של BMC.

לא ידעתי שהקונצרן משתמש בBMC.

אני אבדוק איזה קיטים יש להם להציע לרכב שלי.

פורסם
לא ידעתי שהקונצרן משתמש בBMC.

אני אבדוק איזה קיטים יש להם להציע לרכב שלי.

תוכל לבדוק גם בקישור הבא-

http://www.tmcmotorsport.com/AlfaRomeoTuningAccessories.aspx

ע"פ מה שאני רואה אבל באתר הרשמי של TMC אין משהו לזה, הייתי אולי בודק תחת BMC ואם לא אז בK&N,

דעתי האישית אין הבדל. אני עם INBOX BMC וחבר שלי על K&N וזה מרגיש אותו הדבר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
תוכל לבדוק גם בקישור הבא-

http://www.tmcmotorsport.com/AlfaRomeoTuningAccessories.aspx

ע"פ מה שאני רואה אבל באתר הרשמי של TMC אין משהו לזה, הייתי אולי בודק תחת BMC ואם לא אז בK&N,

דעתי האישית אין הבדל. אני עם INBOX BMC וחבר שלי על K&N וזה מרגיש אותו הדבר.

בדקתי באתר של BMC, יש רק פילטר אינבוקס, אני עוד לא הצלחתי להחליט מה אני מעדיף אינבוקס או פתוח.

יש לי מאיפה לקנות [סדנא של איטלקיות בחו"ל] שני קיטים, אחד עם פילטר פתוח ואחד אינבוקס.

הקטע באינבוקס הוא שכל הבית משתנה ויש לו פתח שיוצא מלמטה במקום קריר יחסית ברכב, גם הקיט של הפילטר פתוח ממקם את הפתוח באותו מקום ברכב, לכיוון מטה מאחורי הפנס, שמרימים מכסה מנוע לא רואים אותו בהסתכלות ראשונית.

הקיט של הפילטר אינבוקס יותר יקר.

עוד לא החלטתי מה עדיף, אינבוקס או פתוח.

דעתכם?

פורסם

אני עבדתי לפי אדם מאיטליה שביצע בנייה לקיט דומה של חברת GSR, לפונטו ספייס 16v.

הזמנתי את מחברי הסיליקון ואת הצינורות אלומיניום מסין, העלות הכוללות עלתה בסביבות ה-650 ש"ח עם פילטר יד2, קיט יניקה דיי גדול.

התוצאה מעולה (בהתאם לתוצאות שציפיתי על רכב עם מנוע אטמוספרי), סאונד היניקה משכר.

ממליץ לך גם לעבור על פורומים בחול למצוא קיט יניקה מומלץ, לעבור על הגדלים, הזוויות והשינוי בגדלים בהתאם למיקום, להזמין ולבנות לבד.

ערן

פורסם

אני לא היתי בונה קיט לבד לפי קפריזות של מישהו שהחליט בחו"ל שהוא בונה קיט וטוען שיש לו "סאונד משכר".

בסופו של יום, אנחנו מחפשים במינימום שההספק לא יגרע אלא ישמר במקרה הרע-יעלה בטוב.

תחפש קיט של חברה מוכרת שמוכיחה עצמה על ידי דיינו.

Got To love It

פורסם
אני לא היתי בונה קיט לבד לפי קפריזות של מישהו שהחליט בחו"ל שהוא בונה קיט וטוען שיש לו "סאונד משכר".

בסופו של יום, אנחנו מחפשים במינימום שההספק לא יגרע אלא ישמר במקרה הרע-יעלה בטוב.

תחפש קיט של חברה מוכרת שמוכיחה עצמה על ידי דיינו.

מסכים לחלוטין.חלקי רכב נבחנים ונבנים אחרי שעות של חקירה וניסיונות,בלי לגרוע מכבודו של איש,הייתי משאיר במקרה הנל את העבודה לחלקים עם אבא ואמא.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...