Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין לא החלטתי מה עדיף, אינבוקס עם בית שיש לו פתח מלמטה או פילטר פתוח.

אלה הקיטים מהסדנא בחול:

אינבוקס:

http://www.scara73.com/web1/en/alfa-romeo/1703-mito/airbox-e-filtri/479-filtro-aria-in-carbonio-carbon-airbox-4.html

פתוח:

http://www.scara73.com/web1/en/alfa-romeo/1703-mito/airbox-e-filtri/482-kit-aspirazione-filtro-cono-2.html

מה אתם אומרים?

פורסם
אני לא היתי בונה קיט לבד לפי קפריזות של מישהו שהחליט בחו"ל שהוא בונה קיט וטוען שיש לו "סאונד משכר".

בסופו של יום, אנחנו מחפשים במינימום שההספק לא יגרע אלא ישמר במקרה הרע-יעלה בטוב.

תחפש קיט של חברה מוכרת שמוכיחה עצמה על ידי דיינו.

חיפשתי כארבעה שנים אחרי הקיט GSR המקורי באייבי, אך אף אחד לא היה מוכן לשלוח. אף אחד בחו"ל לא החליט לבנות קיט מאפס, כמו שרשמתי זה העתק של הקיט של GSR שמותאם ספציפית לפונטו 1.2 16v, בוצעו אינספור בדיקות על דיינו על הקיט הנ"ל והוא הכי מומלץ לרכב.

אני רשמתי שיש לקיט "סאונד משכר", אהבתי את הזלזול, הרי אם אין לי רכב עם טורבו, או עם נטיות ספורטיביות אז המילה שלי אינה בעלת ערך.

אישית הייתי עם פילטר אינבוקס של חברת BMC, השינוי היה קל. לעומת זאת לאחר מעבר לקיט יניקה ישנו שינוי מורגש מאוד בסחיבה במהירויות גבוהות. שוב הניסיון הוא עם מנוע אטמוספרי.

עבור ניסיון של שני חברים עם בראבו טורבו, לאחר התקנת פילטר פתוח (ללא קיט יניקה יעודי) גם הם טוענים כי מורגש הבדל במהירויות גבוהות.

אם ניתן להשיג במסגרת התקציב קיט יעודי אשר מוכח ונבדק כמובן שעדיף, את השיקולים שלי עשיתי מבחינה תקציבית וחוסר היצע ונכונות לשלוח לארץ.

שיהיה בהצלחה

ערן

פורסם

תגיד לחברים שלך שיעלו על דיינו לפני ואחרי באותו יום.

הקיטים האלו לא מוסיפים יותר מדי, אם יש לך במילא כונס שמושך אויר קר מבחוץ.

אם יש לך טורבו, אז בכלל אין מה לדבר. טורבו מחמם את האויר בתהליך הדחיסה במילא. 2 מעלות לפה או לשם לא יעזרו בכניסה.

האויר מגיע לטמפרטורה של 100-150 מעלות בגדישה של 1.2-1.5 באר, בהתאם למפת הקומפרסיה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...