Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנים אמיתיות: השד העדתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בחבר'ה כבר החלטנו לפני שנים: אנחנו מסתלבטים על כל העדות באופן שווה!! ובמיוחד על עצמנו!:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה שנעזוב את זה בצד? זו הרי תמצית הגזענות, והיא חמורה עשרות מונים מאנשים כמוך, שמרגישים נוח עם זה כי לכאורה הוריהם גם כן יוצאי ברה"מ.

זו לא גזענות, זו ההגדרה של חוק השבות. האם הוא מנוצל לרעה? כן. האם זה אומר שצריך להסתכל על אנשים שעלו ממקום X בעין עקומה? לא. אני אישית הייתי מעדיף אילו היו קריטריונים יותר נוקשים (אמא יהודיה בלבד).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשהייתי ילד בבית ספר לפני כ20 שנה המגמה היתה כזו:

אשכנזי

ספרדי

מזרחי

ערבי

היום המגמה הפכה להיות:

ישראלי

רוסי

אתיופי

ערבי

הגזענות קיימת כי עדיין נותנים לה לקרות ומעלימים עיניים, רק הכינויים השתנו.

משהו יודע כמה בדיחות יש על תימנים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
משהו יודע כמה בדיחות יש על תימנים?

אפס, הכל אמת :roll:

לא מגיב יותר מזה כי מדובר בנושא שלא משנה כמה נחפור עליו הוא לא יגיע לאף מקום.

כולם גזענים, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות, ככה זה היה וככה זה יהיה.

נמאס לי שאנשים בשתמשים בגזענות כדי להאשים אחרים "המנייק קיבל את העבודה רק כי הוא אשכנזי\רוסי\ערבי\ספרדי\מפלצת ספגטי מעופפת"

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אותי הרגו הילדים שדיברו על אשכנזים כמו חיזרים,

בחיים לא ראו,רק שמעו סיפורים מההורים.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מי שיתאמץ בחיים ויש לו את הכישורים הנכונים, יצליח בחיים.

זה לא קשור לעדות או מוצא אתני.

ואני מתעב ברמה האישית אנשים ש:

רק מתבכיינים על כמה שמפלים אותם

לא לוקחים פיקוד על החיים

מתייחסים באופן דיפרנציאלי לנשים

אומרים דברים גזעניים ובכלליות מתנהגים כמו בהמות ולא מנומסים

יש להם תרבות אלימה ואי אפשר לדבר איתם

אתם יודעים מאיזו עדה הם?

מכל העדות כי זו גישה כללית, לא עניין עדתי.

אם מישהו חושב שלא יקבלו אותו לעבודה בגלל העדה שלו, זה לרוב בגלל שהוא עונה על סטריאוטיפים של העדה שלו כי הוא שבוי באשליה הדבילית שיש עדיין דבר כזה "עדתיות".

שאנשים יפסיקו לדבר כבר במונחי עדות ואז העולם יהיה טוב יותר.

תהיו בני אדם קודם כל.

הדבר שהכי מפריע לי זה שאנשים מתייחסים לעדה שלהם יותר מדי. זה הדבר הכי מעצבן ב"עדתיות".

פורסם
זו לא גזענות, זו ההגדרה של חוק השבות. האם הוא מנוצל לרעה? כן. האם זה אומר שצריך להסתכל על אנשים שעלו ממקום X בעין עקומה? לא. אני אישית הייתי מעדיף אילו היו קריטריונים יותר נוקשים (אמא יהודיה בלבד).

הקריטריונים של החוק לא מעלים רק מי שאמא שלו יהודיה, אז אין לך מה להלין על החוק. לא טוב לך, תתמודד בבחירות ותציע הצעת חוק. זה לא מצדיק גזענות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מי שיתאמץ בחיים ויש לו את הכישורים הנכונים, יצליח בחיים.

זה לא קשור לעדות או מוצא אתני.

התכנית מעלה שאלות נוקבות -

1. למה תמיד יש שופט מזרחי אחד בעליון?

2. למה פחות מ-9% מהסגל האקדמי הוא ממוצא מזרחי?

3. למה אין ראש ממשלה מזרחי?

4. למה פוסלים קורות חיים לפי שם משפחה?

שוב, אני האחרון שצריך להתלונן אך יש כאן שאלות שאין עליהם תשובות.

אפשר "לנגן" על התאמצות=הצלחה אבל בפועל, המצב שונה.

פורסם

לגבי 1, זה כי כל עוד בוועדה למינוי שופטים יש לנציגי השופטים וטו טכני על כל החלטה הם יכולים למנות את מי שהם רוצים בלי להתחשב בהצעות המדינה. לכן, הם ממנים רק שופטים מהמילי'יה שלהם.

לגבי 2 אני לא יודע.

3 זה כי לא בחרו באחד לראש מפלגה עדיין. זה עניין דמוקרטי כבר.

4 לא נתקלתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אבל לדעתי הפשע בגדול ביותר של המדינה הוא היחס לקיבוצים ולמושבים - החל בתנאים הם מקבלים, שמיטת החובות, עצימת העין מול שוד הקרקעות, ההשתלטות שלהם על משאבים ועוד ועוד.

אילו תנאים בדיוק מקבלים? איזה שוד קרקעות מדובר? מזמין אותך לעבוד יום אחד בודד בפלחה, דבר איתי אח"כ (עוד לא נכנסנו לעניין ההשתכרות העלובה בחקלאות...).

פורסם

נו, אבל זה בדיוק מה שאמרתי :|

אמרת שזה לא גזענות. הטענה שלי הייתה שהטענות המופנות כלפי אלה שעלו על פי חוק השבות ואינם יהודים על פי ההלכה הן כן גזענות. אז זה לא בדיוק מה שאמרת, או שלא הסברתי עצמי נכונה.

מי שרימה את המדינה ועלה שלא כדין - דינו כדין כל עבריין. מי שתואם את הגדרת חוק השבות ואינו יהודי כהלכה - אין מה לטעון כנגדו. הוא פה בזכות.

אתה יודע מה, בוא אני אסבך את העניין. משפחה מסויימת עלתה ארצה במסמכים מזויפים. המשפחה ברוכת ילדים, הילדים היו קטינים בזמן העליה ואני מניח שלא ידעו אודות הזיוף שכן העניין בטח לא עניין אותם כמתברגים בשנות העשרה. מתוך הבנים כולם שירתו בצבא, כמחצית ביחידות קרביות וחלק מהם אף שירתו בשירות קבע ונטלו חלק בפעילות מבצעית, היו תחת אשר וכל הסיפור. מה יחסך אליהם? הסיפור, אגב, אמיתי. המשפחה גרה בחור, כדי שלא יהיה ספק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אילו תנאים בדיוק מקבלים? איזה שוד קרקעות מדובר? מזמין אותך לעבוד יום אחד בודד בפלחה, דבר איתי אח"כ (עוד לא נכנסנו לעניין ההשתכרות העלובה בחקלאות...).

שמר, משלמה מעוז חושב אחרת:

פורסם

שוד קרקעות ועזות מצח.

אני מכיר את הנושא מקרוב מעבודתי השוטפת.

ראה כאן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076917,00.html

http://hakeshet.tripod.com/lands.htm

פורסם

נאמר שמישהו ניצל את חוק השבות לרעה והגיע ארצה למרות שלא מגיע לו. זו לא גזענות להתייחס אליו כאל מישהו שעשה כן - כי זה מה שהוא עשה. רימה. שים לב, שאני מתייחס כלפי אותו אינדיבידואל ספציפית, אני לא אומר שצריך עכשיו לקחת את כל העולים ממדינה X ולומר ש"הם לא יהודים ואיכסה שיחזרו למקום ממנו הם באו". זה שחוק השבות (לדעתי) פגום, זה עניין אחר.

לעניין מה שאתה מספר: אני מכיר מצבים כאלו אישית. עם כל הכבוד לאותן משפחות שרות בצה"ל אינו נחשב כגיור ועל כן הם לא יהודים. זה לא אומר שצריך להתייחס אליהם מגעיל. אם לצורך העניין אמא שלהם נכנסה לכאן במרמה והתחתנה כאן וכן הלאה, זה לא אמור להשליך על הילדים* (למעט עניין היהדות).

*למעט מסתננים ועובדים זרים שעצם לידת ילדים או חתונה לא צריכה להקנות להם שום זכות כאן ולאחר שהאשרה שלהם פגה, אני לא רואה שום בעיה בלהעלות אותם על מטוס.

שוד קרקעות ועזות מצח.

אני מכיר את הנושא מקרוב מעבודתי השוטפת.

ראה כאן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076917,00.html

http://hakeshet.tripod.com/lands.htm

בחייאת, אל תביא קישורים מהקשת המזרחית. זה כמו להביא מאמרים של "בצלם" כהוכחה לפשעים נגד האנושות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...