Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, סוני הוציאה את רוב המשחקים המעניינים שהיו בPS1 וPS2 לקנייה דרך הPSN (מה שנחמד בקניה מהPSN שגם אם נמחק לך המכשיר אתה יכול להוריד מחדש את המשחק, הוא שלך לנצח :twisted: )

ההרחבה טכנית נחשבת כמשהו שניתמך ע"י סוני העולמית, אנחנו אבל לדוגמא, אנחנו לא נותנים אחריות על כזה דבר כי מדובר בפתיחת מכשיר, אני לא יודע מה הנוהל אצל המתחרים שלנו.

אין שום הבדל ביצועים בין 12GB ל500GB (אולי עליה מהירה יותר של מערכת ההפעלה ב12GB,אבל לא משהו שיכול להיות מורגש)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

תודה רבה, אני מתכוונן ל-500GB, אם אין הבדלי ביצועים עדיף לי לקנות מראש את הגדול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא מסכים רק בגלל שאתה יכול ליצור כמה משתמשים שאתה רוצה ובעצם לעבור בין איזור לאיזור (מUS לEU לדוגמא)

יש לאקס בוקס כמה הקבלות עם סוני, GT נגד פורזה. Killzone\Resistance נגד gears of war\HALO, יש לXBOX גם את פייבל אבל פה זה נגמר (לא מחשיב משחקי קינקט)

בסוני יש לך את god of war,uncharted,the last of us,littlebigplanet,ratchet and clank,sly cooper,Jak and Daxter ואני חושב ששכחתי עוד אחד או שתיים.

שלט זה היתרון היחיד של הXBOX וגם פה יש פיתרון, קנה שלט דמוי XBOX שעובד על הPS3 :-P

חיפשתי , אשמח אם תקשר אותי כי אני לא מצאתי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לגבי תאימות למשחקי PS3 ע"י ה PS4, זה ככל הנראה יהיה כך:

טכנית, מבחינת להכניס דיסק של PS3 ולשחק בו ב PS4, לא תוכל וזה ככל הנראה בוודאות ודי ידוע, אבל יכולות להיות בהחלט הפתעות וכרגע? אין תשובה סופית לכך או אישורים.

מה שכן, סוני אמרה באחד הכנסים כי היא תאפשר הזרמת משחקי PS3 דרך שירות הענן שלהם ואף תאפשר גישה לכותרי PS2 וכו' עבור ה PS4, מה שהופך את כל העניין למאוד הגיוני, מכיוון שאין שום בעיה עם הענן.

לכן, לדעתי? בהחלט להמתין לרכישת הקונסולה בעוד מספר חודשים, מכיוון שהיא מציעה שדרוג משמעותי בהחלט בכל הקשר לעולם הקונסולת ובכלל, עילאית לעומת ה PS3.

פורסם
חיפשתי , אשמח אם תקשר אותי כי אני לא מצאתי

אני מניח שאתה מתייחס לשלט דמוי XBOX?

היה אחד שאנחנו מכרנו בעבר והוא גם היחיד שאני יודע ב100% שעובד על סוני 3

קישור לא יודע אם יש עוד מישהו שמוכר אותם בארץ, אבל לא אמורה להיות בעיה להזמין מחול

Automatic1, סוני גם אמרה בהשקה של הPS3 שהוא יתמוך אחורנית במשחקים, אמירות לחוד ומציאות לחוד :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...