Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מדפסת לייזר זירוקס ביתית.

הגלגל המושך את הדפים התייבש ולכן המדפסת זייפה. עכשיו הוא נקרע סופית והבנתי משרשור קודם שעסק בנושא שלא ניתן לתקן.

אני מבקש המלצה למדפסת לייזר. אמינה עם טונרים זולים. קצב ההדפסה לא כ"כ משנה. אנחנו מדפיסים יותר מהממוצע הביתי אבל לא ברמה של משרד.

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לנו יש בבית קנון לא זוכר מספר ספציפי

אמרו לנו שהטונר מספיק ל1000 הדפסות,

ככל הנראה כבר מזמן עברנו את היעד.

בכל מקרה קנינו אותו כשהיינו בתואר ראשון, אשתי כבר סיימה שני

בקיצור כבר 6 שנים בערך טונר ומדפסת תקינים

Peugeot  5008 2023 

פורסם

יש לנו בראדר DCP730 עובדת כבר 4 שנים בלי בעיותף, למעט מקרה אחד של פירור נייר שנפל לתוך חיישן וגרם לתקיעת המדפסת ולקח לי כמה דקות לאתר ולשלוף אותו בפינצטה.

הטונרים זולים, במיוחד טונר חלופי שהזמנתי דרך זאפ מאיזה ספק בלוד שכנע אותי לקנות טונר חלופי - לא הכזיב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גםבמקום העבודה שלי מדפסות בראדר עובדות קשה ולא מתלוננות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

sperial, אתה מדבר על המדפסת הזו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717048

?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בדיוק. עלתה לי 600 ש"ח לפני 4.5 שנים ועוד קיבלתי כמה חבילות נייר כבונוס.

יש גם גרסה שכוללת מכשיר פקס, עולה כ-200-300 ש"ח נוספים. לדמה לי שזה הדגם.

כיון שמדובר בדגם ישן יש לו כבר מחליפים.

• תוכן חדש...