Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פעם שמע שילוב כזה ? סט mlk2 שכנראה יוגבר אקטיבית עם דואל מונו לוופרים ומגבר 4 ערוצים מסדרה 3 לטוויטרים ובעתיד למיד שייתווסף .

שילוב הגיוני או שאופי הסאונד לא יתאים זה לזה ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

את ה-MLK2 לא יצא לי אבל את ה-MLK 165 כן עם גנסיסים סידרה 3, קודם היה ב2 WAY ואחרי זה הוסיף מיד ריינבו היה מדהים.

לא שמעתי עם דואל מונו אלה המערכת הייתה מורכב מ-Genesis סדרה 3 4 ערוצים על הוופרים ומידים והגנסיס הישן של Q200 על טוויטרים וסאב.

אני מאמין שעם דואל מונו זה יהיה מושלם.

אבל דה לך המערכת הייתה גם עם HU איכותי עם HX D2 וחיווט לרמקולים מכסף לא נחושת ו-RCA איכותים מהרמה הכי גבוה של stinger

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

אצלי זה יהיה עם אלפיין 9887

מקווה שישמע טוב

פורסם

הרכיבים נרכשו , בפעם הבאה שאפתח אשכול זה יהיה אשכול ההתקנה + חוויות ראשוניות

תודה על התגובות

פורסם
את ה-MLK2 לא יצא לי אבל את ה-MLK 165 כן עם גנסיסים סידרה 3, קודם היה ב2 WAY ואחרי זה הוסיף מיד ריינבו היה מדהים.

לא שמעתי עם דואל מונו אלה המערכת הייתה מורכב מ-Genesis סדרה 3 4 ערוצים על הוופרים ומידים והגנסיס הישן של Q200 על טוויטרים וסאב.

אני מאמין שעם דואל מונו זה יהיה מושלם.

אבל דה לך המערכת הייתה גם עם HU איכותי עם HX D2 וחיווט לרמקולים מכסף לא נחושת ו-RCA איכותים מהרמה הכי גבוה של stinger

מה זה משנה אם החיווט במגבר הוא נחושת וה TENSILE LEADS (החוטים שמתחברים ישירות למגנט של הרמקול) הם גם נחושת ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מקדים תרופה למכה ואומר מראש , האשכול הזה נפתח למטקה מסויימת והיא הושגה בהצלחה מעבר לכך כל דיון אחר על נושאים אחרים תעברו בבקשה לפרטי

• תוכן חדש...