Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שילוח תוך 48 שעות מסין, את החבילה הם שולחים תוך 48 שעות

יכול לקחת שבוע שבועיים

המחיר ששילמת הוא מחיר רגיל לחבילה מסין.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שילוח תוך 48 שעות מסין, את החבילה הם שולחים תוך 48 שעות

יכול לקחת שבוע שבועיים

המחיר ששילמת הוא מחיר רגיל לחבילה מסין.

אה אז כניראה שלא הבנתי נכון, אבל כן הם עצמם ישלחו את זה תוך יום יומיים, כמה זמן שזה יקח להגיע ולעבור בארץ זה כבר משהו אחר.

ושילמתי על המשלוח הזה 10 דולר יותר, כי אחריזה שמתי לב שיש אפשרות למשלוח רגיל ב 10 דולר פחות.

ד''א זה דולר אוסטרלי ככה שהערך שלו לשקל נכון להיום הוא 3.229

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
איפה ראית בדיוק שאתה מקבל את החבילה תוך24-48 שעות? כתוב שיוציאו את המשלוח בזמן הנקוב. משלוח מסין במהירות כזאת היה עולה לך פעמיים המכשיר אם לא יותר

לע אל תגזים, עשיתי חישוב כולל של כל המחיר לא כולל מכס, והחלטתי שזה דיי שווה, אם אני אקנה בארץ פולישר נגיד ב 400 שקל..

וזה לא כולל את כל הפדים שהם נותנים לי, אז עם כל הערכה שאני מקבל זה שווה לפחות את ה 150 ש''ח ובארץ אין סיכוי לערכה כזאת במחיר כזה, למרות שאחריזה ראיתי שאפשר לקנות רק ערכות פדים בנפרד אך גם במחיר לא כל כך זול, אך לעומת מחירים בארץ זה ממש זול.

אבל לא משנה הזמנתי כבר, שילמתי, זהו אין דרך חזרה :wink:

פורסם

יש משהו שלא הבנתי.

איך הפדים מתלבשים על המכונה? לכל סוג מכונה יש סוג ספציפי של פדים שמתאימים רק לה?

מה ההבדל בין הפדים? באיזה משתמשים בשלב ראשון, באיזה בשני וכך הלאה? איך מבדילים ביניהם?

פורסם
יש משהו שלא הבנתי.

איך הפדים מתלבשים על המכונה? לכל סוג מכונה יש סוג ספציפי של פדים שמתאימים רק לה?

מה ההבדל בין הפדים? באיזה משתמשים בשלב ראשון, באיזה בשני וכך הלאה? איך מבדילים ביניהם?

יש שני סוגים של חיבור.

יש פד שמתחבר עם סקוצ' אל הראש המולבש על המכונה עצמה, אפשר להחליף סוגי ראשים בכל מיני גדלים ווסוגים, כך גם סוגים של פדים, והפד פשוט מתלבש עם סקוצ' על ראש המכונה. (ראש המכונה ניתן לפירוק והחלפה)

או שיש אביזרים שגם מתברגים ישירות על המכונה עצמה, כאילו שזהו ראש עם פד כבר מוכן.

פה זה פד שמתברג ישירות אל המכונה

999.441.05.jpg

ופה זה ראש סקוצ' שמתחברים אליו פדים בהדבקה

cyclo-dual-head-polisher-velcro-backing-plates-DP1452.jpg&lr=t&bw=550&w=550&bh=550&h=550

יש ראשים זכר ונקבה, חלק זה למקדחות, וחלק זה לפולישרים ועוד הרבה מכשירי עבודה.

פורסם

לפי התמונה המכונה עובדת במעגלים משתנים, הבנתי שזה חלק מההבדל בין מכונה טובה למכונה פשוטה.

$T2eC16hHJHQE9nzEzuD5BQ4C4WSOQw%7E%7E60_3.JPG

ניראת דיי מקצועית לא?

$T2eC16NHJF0E9nmFQi05BQ4C4ewiH%21%7E%7E60_57.JPG

פורסם
יש שני סוגים של חיבור.

יש פד שמתחבר עם סקוצ' אל הראש המולבש על המכונה עצמה, אפשר להחליף סוגי ראשים בכל מיני גדלים ווסוגים, כך גם סוגים של פדים, והפד פשוט מתלבש עם סקוצ' על ראש המכונה. (ראש המכונה ניתן לפירוק והחלפה)

או שיש אביזרים שגם מתברגים ישירות על המכונה עצמה, כאילו שזהו ראש עם פד כבר מוכן.

יש ראשים זכר ונקבה, חלק זה למקדחות, וחלק זה לפולישרים ועוד הרבה מכשירי עבודה.

ואיך יודעים באיזה ראש פוליש להשתמש בשלבי הפוליש? איך מבדילים בין הראשים?

פורסם
ואיך יודעים באיזה ראש פוליש להשתמש בשלבי הפוליש? איך מבדילים בין הראשים?

טוב זה כבר אני לא ממש יודע, אני חושב פשוט שאתה מתאים את הראש לסוג ביצוע העבודה, עדיף לראות סרטונים איזה באיזה ראש הם משתמשים לכל ביצוע עבודה

למשל כמו בסרטון הזה

http://www.youtube.com/watch?v=ZUy3hfjhiCM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

פאקקק היום מתקשרים אלי מהמכס רצו שאני יביא להם קבלת קניה, שלחתי להם במייל, והם חזרו אלי ואמרו שצריך לשלם 282 ש''ח מכס יותר, מחצי עלות המוצר.

מצב מבאס, אבל אין מה לעשות כבר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
טוב זה כבר אני לא ממש יודע, אני חושב פשוט שאתה מתאים את הראש לסוג ביצוע העבודה, עדיף לראות סרטונים איזה באיזה ראש הם משתמשים לכל ביצוע עבודה

למשל כמו בסרטון הזה

יש מספר ספוגים בצבעים שונים (6,7 בערך) שכל אחד מיועד לשימוש אחר. נניח הירוק מיועד לפוליש חזק/גס יותר , הכתום לפוליש רגיל, הצהוב לווקס, הכחול לציפוי יותר עדין של וקס או להברקת הווקס והשחור לציפוי יותר עדין (כל הצבעים שרשמתי זה מתוך זיכרון מלפני המון זמן, אז לא להסתכך ע"כ. ממש לא וודאי כי צבע הספוג X מיועד לאותו שימוש אצל כל היצרנים). שמתי לב שגם אצל המוכרים הסיניים הם שומרים על אותו צבע לאותו שימוש לפולישר.

אבל, מה שהכי חשוב בעיני זה:

ספר לנו איך היה השימוש במכונה??

ושילמת מחיר מצויין! סיני או לא סיני, טוב שקנית עם "דואל אקשין" ולא רוטורי רגיל.. בכל מקרה, תשתמש עם המהירויות הנמוכות בלבד, עד מהירות 3 בכמה פעמים הראשונות, כדי להתרגל..

ספר ספר ספר כבר!!

איך המשקל, האחיזה, ועד כמה נשברו הכתפיים ;-)

• תוכן חדש...