Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה? יש בדירה yes. עדיין תופס? אין טלפון.

HPNA מאפשר לך לחלוק אינטרנט קיים ע"ג תשתית חשמל/כבלים-לוויין/טלפון.

נתחיל מזה שאם קומת המרתף מקבלת חשמל מאותו שעון/לוח חשמל של בעל הדירה, אולי זה אפשרי. אתה רוכש שני מתאמים, האחד מתחבר לשקע החשמל בקירבת הנתב של בעל הדירה ומושך אליו כבל רשת מהנתב. מתאם שני אתה מחבר לשקע חשמל במרתף וממנו מושך כבל רשת ישירות למחשב או לסוויץ' חוטי ויש לך אינטרנט.

אותו עקרון עם שקעי yes או טלפון. ציינתי את החשמל כברירה טבעית.

היתרון - מהירויות מעשיות הקרובות מאוד למהירות שהיית מקבל אילו היית מחובר בכבל לנתב רגיל.

החסרון (תשתית חשמל) - עלול לא לעבוד אם מחובר למפצל (אמבטיית שקעים).

מאחר וציינת שיש yes, שווה אולי לבדוק מולם עלויות של מתאמים שכאלו שיתחברו לשקעי הממירים. הם משתמשים בזה בכדי לחבר לקוחות vod לאינטרנט במקרים שהראוטר לא קרוב לממיר.

פורסם

אתה מדבר פה על אינטרנט. הבעיה שלי זה קליטה סלולרית. הוצאת וקבלת שיחות, SMSים וכ'ו. אינטרנט זה לא הבעיה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

טלפון סלולרי כל הזמן מנסה לתקשר עם תחנת בסיס כלשהי של אותה רשת, אם אין לך קליטה ותשב עם WiFi תקבל את אותה קרינה (שזה הרבה).

לעומת זאת לישון ליד הסלולרי זה לא בעיה אם אתה עושה עקוב אחריי לבית ומדליק בסלולרי מצב טיסה.

שווה לך את כל הבלאגן בשביל הדירה הזאת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא. כנראה שלא.

אחרי שישבנו עם בעלי הדירה אמרנו להם הבוקר שזה לא מתאים לנו.

אם מישהו מעוניין (כי זו באמת דירה שווה ורק בגלל הטלפון אנחנו לא הולכים על זה) אז באורנג' יש שם קליטה סבירה+.

הדירה בהוד השרון, 3600 כולל כל החשבונות, אם בא לכם דברו איתי בפרטי אני אתן לכם את הטלפון.

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

HPNA זה רק על גבי רשת הטלפון. הרשת על תשתית החשמל קרויה Home Plug/

אם הקליטה באורנג' טבוה מדוע לא תתנייד לאורנג'\012\יופון ותפתורת את בעיית התקשורת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא כבר כתב שהוא לא יכול לעבור

אני בפלאפון.

...

אני לא יכול לעבור לרשת אחרת כי הטלפון שלי הוא דרך העבודה של אבא שלי אז אני בפלאפון בין אם אני רוצה ובין אם לא לשנתיים הקרובות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, בעיה חדשה:

ירדנו מהדירה הזאת. אבל אחרי שראינו עוד 5 דירות במרתפים הבנו שפשוט לפלאפון יש חרא קליטה ברגע שהתנאים לא מושלמים.

דיברתי עם אשת הקשר בעבודה של אבי על הרפיטר הזה והיא אמרה שלדעתה הסיכוי שפלאפון יאשרו לי רפיטר הוא אפסי כי יש הרבה אנשים בעבודה של אבי שאין להם קליטה ופלאפון לא מאשרים להם רפיטר כי הם מעט מנויים בכל בית כזה.

אני מנוי אחד- אז לא לבנות על זה.

לדעתי אני צריך ומגיע לי לבטל את החוזה שלי איתם כולל ההתחייבויות שלי אליהם מאחר ואני משלם מחיר חודשי על מכשיר ושיחות, וכשאני בבית (או אהיה בבית) אני לא יכול להשתמש בו, ואם הם לא מתאמצים לפתור לי את התקלה אני רואה את זה כהפרה של החוזה בינינו- אני משלם כסף=אתם נותנים לי שימוש במכשיר.

בלי שימוש- אני לא רוצה לשלם להם.

אני יכול לעשות כזה דבר?

hagggg55 כתב:

פורסם

איזה מכשיר סלולרי יש לך?

יכול להיות שהוא לא תומך ב-3G ב-850MHz ומכאן נובעת הבעיה (המכשיר נודד תמיד ל-2100MHz שהעמידות שלו בפני קירות היא נמוכה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האם מדובר בקו פרטי או עסקי?

בקווים פרטיים אין שום התחייבות, אתה יכול לנייד כאות נפשך.

כמובן שאם רכשת מכשיר יהיה עליך לשלם את תמורתו, בדיוק כשם שתהיה חייב להשללים את כל התשלומים תמורת הרכב שרכשת. אבל זו אינה התחייבות להשארת הקו בחברה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי גלקסי 3.

זה עסקי. דרך העבודה של אבא שלי.

אין לי שום בעיה להצשיך לשלם את עלות המכשיר עצמו, אבל אני רוצה להפסיק לשלם את עלות החבילה. אפשרי?

איך אני יכול לדעת כמב מתוך התשלום זה עלות המכשיר וכמה החבילה? כשהצטרפנו לא פירטו את הרכב התשלום החודשי. אלא רק תשלום קבוע שכולל גם את המכשיר וגם את החבילה.

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

לא מתמצא בעסקאות עסקיות. צריך לקרוא את החוזה עם פלאפון.

פורסם

אפשרויות:

1. להתנייד לאורנג' או אחת מגרורותיה (יופון או 012)

בדוק כמה קנס היציאה אם אתה עוזב את פלאפון היום. אולי זה זניח ביחס לדירה.

2. לעשות קו נייח ולהפנות אליו שיחות באין זמינות. לא חייב קו בזק יקר, אפשר קו VoB שעולה גרושים (10 שקל לחודש פלוס 8 אגורות לדקת שיחה יוצאת)

3. לעשות קו אורנג' טוקמן, להפנות אליו שיחות. לשים את הסים במכשיר פשוט שנשאר בבית.

שים לב שההפניות האלו לא מפנות סמסים אלא רק שיחות.

הודעות וואצאפ אתה מקבל על רשת WiFi בלי בעיה.

לגבי קרינה - אין בעיה. שים מצב טיסה ותדליק רק את ה WiFi.

תקבל גם חיסכון בסוללה.

אני לא הייתי מפסיד דירה טובה בגלל בעיות סלולר.

פשוט תתמחר את קנס היציאה בתוך השיקול האם לקחת את הדירה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני גר במרתף שנמצא בשכונה מבודדת. כך שגם על פני האדמה הקליטה לא משהו, קל וחומר מתחתיה.

אני פשוט שם את הפלאפון בחלון ומשתמש באוזנית BT. (מהרגע ששמים אותו בחלון עד שמופיעה קליטה לוקח קצת זמן - המתן בסבלנות)

WIFI אני קולט בלי בעיה, כך שבווטסאפ תמיד ניתן להשיג אותי.

והכי טוב: מי שבאמת צריך להשיג אותי, יודע לשלוח הודעת SMS/וואטסאפ בבקשה שאני אחזור אליו במידה ולא עניתי.

זה מסנן אוטומטית את כל מי שאתה לא רוצה לשמוע.

במידה ואני מחכה לשיחה/רוצה לבצע שיחה, אני מניח את הפלאפון בחלון כמו שציינתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני נתקלתי בבעיה דומה עם סלקום, ולי היו שלושה מכשירים באותו הבית ולא אחד.

הפיתרון של סלקום לבעיה הוא שירות של שיחה כפולה. אתה מחייב כוכבית 99 או משהו בסגנון ומאותו הרגע כל השיחות שנכנסות אליך לנייד מגיעות במקביל גם למספר קווי שאתה מגדיר מראש. אתה מפעיל את השירות כשאתה מגיע לאזור הבעייתי, סוגר כשאתה יוצא. האמת היא שזה עבד לי לא רע בכלל, למעט העובדה שבקווי לא תמיד אפשר לדעת מי מתקשר לפני שעונים ושאם שכחת לכבות את השירות, הטלפון הקווי שלך עלול לצלצל באמצע הלילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...