Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג קדמי שמאלי במכונית שלי סיים את חייו בטרם עת עקב קרע קטן בתפר בין הסוליה לדופן.

הצמיגאי השכונתי המליץ להשאיר את החליפי המקורי במקום הצמיג הקרוע ולרכוש צמיג זול שישמש כחליפי.

המכונית בת שלוש ועברה 46K ק"מ (וגם הצמיג הקדמי הימני...) ולכן אני חושש להרכיב זוג צמיגים אשר אחד עם ותק על הכביש והשני לא.

ד"א, הצמיגים שלי במצב מצוין - המכונית חונה בחנייה מקורה גם בבית וגם בעבודה ולכן הם לא יבשים או עם סדקים.

מה עושים. האם המלצת הצמיגאי נכונה? האם לרכוש זוג חדש?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הייתי משאיר את הרזרבי במקומו ורוכש שני צמיגים חדשים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שזוג צמיגים חדשים מקדימה זה פתרון אידאלי,

אבל במקרה של מצוקה כספית, לדעתי, כבר עדיף לרכוש צמיג בודד מאותו הדגם של המקורי ולהרכיב אותו ביחד עם הצמיג הרזרבי מקדימה (את הצמיג שנסע 46 אלף להפוך לספייר ), עדיף מאשר זוג צמיגים - אחד רזרבי והשני שנסע קרוב ל 50 אלף ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בגדול עושה רושם שהצמיגאי כל-כך אמין.

יש חוק גם לגבי המקרה שלך. היות ולא ראינו את הצמיג המקורי שנשאר ברכב, כלומר באיזה מצב הוא. קשה לחלוק על המקצועיות של הצמיגאי.

השאלה אם אתה מגיש משהו: בהאצה, האם ההגה מושך לצד מסויים באופן חריג שלא היה כך בעבר? וכנ"ל בבלימה בעיקר חזקה וכן בנסיעה בכל תווכי המהירויות האם ההגה מושך? או רועד (בעיקר במהירות בינונית 50-60 קמ"ש)

אם אתה לא כל-כך בטוח תוכל להעביר/להחליף צמיגים אחורה-קדימה בתנאי שהצמיגים האחוריים מאפשרים זאת (רמת שחיקה זהה והם מאותו יצרן, פרופיל וכדו')

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

החלפתי גלגל בעבודה ונסעתי הביתה - מרחק של 20 ק"מ, רובו בין-עירוני. לא הרגשתי שום רעידות, וההגה לא משך (מילאת אויר לאחר החלפת גלגל כדי לוודא שלחץ הניפוח בחלופי תואם). אך אני חושש שצמיג שאוחסן בתא המטען במשך 3 השנים האחרונות (פעם ראשונה שנאלצתי להשתמש בו) לא יתפקד כמו צמיג טרי. נראה לי שארכוש זוג חדש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...