Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 8k. נערך

נינה30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ומצטערת על ההודעה הנדושה...

אני יודעת מה זה אומר לקנות רכב במחיר כ"כ נמוך, אבל אין לי ברירה וזה מה יש.

התקציב הוא 5,000 ש"ח ויכולה לגרד עוד 3 בלחץ...

ביטוח וטסט ישולמו ע"י העבודה.

מחפשת רכב קטן ואוטומטי שישמש אותי בלבד, לנסיעה של 10 דקות לעבודה בבוקר מת"א לר"ג וחזור בערב.

פעם בחודש נסיעה מת"א לירושלים או לחיפה. וזהו בגדול.

הייתה לי דהייטסו שרייד 93 מדהימה ותותחית ששרדה הכל בערך עד שנגנבה (!!!) לפני כחודש, קניתי אותה מחברה בלי בדיקה ובלי חיפושים ונהניתי מכל רגע.

איך אני מתחילה בכלל לחפש? אין לי שום מושג ברכבים, ואחרי חיפוש ביד 2 יצאתי מבולבלת יותר.

החלפת מנוע אחרי 200K ק"מ- רע או אומר שהרכב "טוב" יותר?

באיזה שלב הולכים לבדיקה? ברור לי שזה לא סביר לבדוק כל רכב..

האם אפשר לקבל ייעוץ בתשלום ממישהו שמבין ומוכן לעבור איתי את תהליך הקניה?

מוכנה לשלם עבור השירות.

תודה ויום מקסים

:-P

פורסם

תתמקדי ברכבים ידניים.

פיאסטה,שרייד,ג'אסטי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תתמקדי ברכבים ידניים.

פיאסטה,שרייד,ג'אסטי.

תודה!

קשה לי לנהוג ברכב ידני :-( החניון של העבודה נמצא בקומה 4- ולצאת ממנו זה סיוט בשבילי עם ידני.

פורסם

חפשי שרייד כמו שהיתה לך

גם לאשתי היתה כזאת כחולה. היא אהבה אותה מאוד.

הרבה מכוניות כאלו לא מגיעות ליד 2 אלא נמכרות עם שלט למכירה. תהיי עירנית, חפשי אחת יפה, וקחי אותי למוסכניק שלך שיבדוק אותה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יונדאי אקסנט שנת 1996 תכנס בתקציב, קיה ריאו גם אמינה ולא יקרה. רכבים אמינים וגיר אוטומטי. ממליץ להוסיף אותם לרשימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין מה לקחת רכב בסכום כזה לבדיקה.

יש טסט ארוך?

מזגן עובד?

רכב ומוכר/ת נראים טוב ומשרים הוגנות ואמינות?

קני.

בסכומים האלו אין משהו ספציפי שעדיף. אגב לשימושים שתארת אני בכלל הייתי לוקח מונית או רכב בהשכרה קצרת טווח כמו car2go.

וסתם בדרך אגב - מה הבעיה בחניון? שמים הילוך ראשון ונוסעים כל הדרך החוצה לאט כמו באוטומט...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אני לא טועה, קיה פרייד מגיעה עם גיר אוטומטי והיא בטווח המחירים שלך.

ממליץ לך לבדוק כמה שיותר וללכת על השמור ביותר ולא לקפוץ על הראשון שרואים

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...