Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא מודעים בכלל לכללים הנוקשים בהקשר הזה?

יחסים אינטימיים בתוך היררכיה בעבודה נחשבים לניגוד אינטרסים חריף והם אסורים לפי חוק כי הם נחשבים ליחסי ניצול.

יש פה דריכה על חוקי העסקה שקשורים לזכויות נשים הריוניות וגם דריכה גסה על חוקים של יחסי ניצול. בנוסף יש פה בעיה אתית שנוצרה כשעובדת לא יכולה להיות בטוחה שהיא תוכל לשמור על העבודה שלה אם תיכנס להריון וזו נחשבת לאפליה.

ההבדל הוא שהחוק הראשון פוגע ישירות בעובדת, בעוד שהחוק השני לא אמור להשפיע עליה ישירות אבל במקרה הזה היה ניצול של העובדת החדשה (היא, גם כמנצלת רומן לקידום אישי וגם כמנוצלת על ידי המנכ"ל).

הרשויות ממש אוהבות סיפורים כאלו.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע שיש מעסיקים שמוציאים כספים, הרבה כספים, על גיבוש בתוך המערכת?

במקומות כאלה אינטרסים מחרבים את המערכת לחלוטין, ושם המנהלים לא מתנהגים בסלחנות לפוליטיקה פנים אירגונית, והעובדים הללו מוצאים עצמם במקומות אחרים מהר מאוד.

מנסיוני האישי - או שאתה שוכר מלכתחילה אנשים עם אופי מסויים שיוכלו לעבוד היטב ביחד, או שזה לא השיקול העיקרי שלך ואז יש לך צוות של אינטרסנטים שאת הגיבושים שלהם אתה עושה (אם בכלל) בשביל לדווח לדירקטוריון.

עבדתי בשני סוגי הארגונים, עדיין לא פגשתי ולא שמעתי על משהו באמצע. בארגונים שמשקיעים את הכסף ע"מ לצאת ידי חובה בד"כ מי שעף זה דווקא מי שלוקח את העבודה אישית ומשתדל, השורדים ומאריכי הימים הם הפוליטיקאים למיניהם שעל איכות עבודתם הדעות חלוקות.

אוקיי אז הבנת שיש כאן בעיה אתית, אבל זה בסדר מבחינתך שהיא קיימת.

אין צורך למגר את המקרים האלו?

דעתי היא שתופעות כאלו ממגרים כולם ביחד או בכלל לא. אם הצוות לא התקומם נגד אותו מנהל ואפשר לו להמשיך בשלו, כנראה שלהם זה לא מפריע. במצב כזה לא הייתי נכנס לפוזת דון קישוט והולך להילחם בטחנות רוח.

פורסם
באופן כללי אני מסכים איתך, אבל המשפט הזה פשוט לא נכון.

ללוקו ואשתו לא הייתה כל בעיה, אבל עדיין הייתה פה בעיה של ניגוד אינטרסים.

מה שכן הניגוד אינטרסים היה במשמעות נמוכה (עקב כך שתקופת העבודה מראש מוגבלת וקצרה).

אתה כמובן צודק. כוונתי היא שמבחינתם של לוקו ואשתו, אם הפרוטקציה מסתכמת במתן עבודה זמנית, זה לא באמת מעניין אותם.

דעתי היא שתופעות כאלו ממגרים כולם ביחד או בכלל לא. אם הצוות לא התקומם נגד אותו מנהל ואפשר לו להמשיך בשלו, כנראה שלהם זה לא מפריע. במצב כזה לא הייתי נכנס לפוזת דון קישוט והולך להילחם בטחנות רוח.

לפי התיאור של לוקו, זה כן התרחש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מנסיוני האישי - או שאתה שוכר מלכתחילה אנשים עם אופי מסויים שיוכלו לעבוד היטב ביחד, או שזה לא השיקול העיקרי שלך ואז יש לך צוות של אינטרסנטים שאת הגיבושים שלהם אתה עושה (אם בכלל) בשביל לדווח לדירקטוריון.

עבדתי בשני סוגי הארגונים, עדיין לא פגשתי ולא שמעתי על משהו באמצע. בארגונים שמשקיעים את הכסף ע"מ לצאת ידי חובה בד"כ מי שעף זה דווקא מי שלוקח את העבודה אישית ומשתדל, השורדים ומאריכי הימים הם הפוליטיקאים למיניהם שעל איכות עבודתם הדעות חלוקות.

בוודאי שיצור רכלן כזה לא היה מגיע לארגון נורמלי שמצריך עבודת צוות, אבל לא תמיד עומדת לך האופציה לבחור אופי של אנשים כשאתה שוכר עובדים זמניים - Time is the essence הכי חשוב שיהיה מישהו זמני כשהקבוע לא זמין.

לארגונים מהסוג השני בשנים האחרונות כבר אין את הכסף לפעילויות האלה.

אז אם יהיה רוב בקרב העובדים שלא צריך להוציא עובדת בהריון לחופשת לידה אלא פשוט לפטר אותה אז זה נראה לך בסדר? זה להילחם בטחנות רוח? או שזאת עבירה על החוק?

אתה כמובן צודק. כוונתי היא שמבחינתם של לוקו ואשתו, אם הפרוטקציה מסתכמת במתן עבודה זמנית, זה לא באמת מעניין אותם.

אכן אם כאן הייתה מסתיימת הפרוטקציה קשה לי לראות מי היה מתלונן וזוכה למענה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה זוכר את הפרק מסיינפלד שג'ורג' הסביר את השיטה כיצד להרשים את הבוס?

הוא החנה את הרכב שלו בעבודה והיה מתנייד בתחבורה ציבורית-כך שחשבו שהוא מגיע ראשון

ועוזב אחרון את המקום. וכדי להראות עסוק תמיד תלך בהליכה מהירה ממשרד למשרד

ורצוי שתחזיק ערמת דפים ביד (לא משנה אילו דפים ).

Gn'f'R

פורסם

טוב. זה ממש לא היה ככה.

הוא נעל את המפתחות בתוך האוטו, ובמקום להזמין מנעולן, הוא עשה מנוי בAAA וחיכה את תקופת האכשרה של הכמה שבועות.

בינתיים יצא לו במקרה שסטיינברנר ומר וויליאמס חשבו שהוא מגיע ראשון ויוצא אחרון.

כתוצאה מכך, הוא היה אמור לקבל קידום, והחליט לצאת לחופשה מחוץ לעיר (עם סוזן), כדי "לא לפגוע בסיכויי הקידום". בינתיים, ג'רי הלך לשטוף לו את האוטו, ראה בחורה ברחוב שהולכת רק עם חזיה, ועשה תאונה.

הבוסים ראו את האוטו אחרי התאונה, חשבו שג'ורג' מת, ונתנו את הקידום למישהו אחר...

בפרק אחר לגמרי הוא החליט שכדי להראות עסוק בעבודה (כדי שהבוסים יעריכו אותך) צריך להראות עצבני כל היום, הוא הגזים בזה עד שמר וויליאמס שלח אותו לבלות עם אורחים מחוץ לעיר, שלימדו אותו לקלל בכל משפט.

כבר היה פה פעם שרשור סיינפלד כמו זה של גבעת חלפון?

:lol::lol::lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עדיין לא, אבל לדעתי פרק 107 (ASSMAN וג'רי פוסילי) ביחד עם פרק 155 (The muffin tops, בעיקר עם ההופעה הבלתי נשכחת של ניומן בתור "המנקה" לבית טרנטינו) היו הגדולים ביותר, למרות שאי אפשר לשכוח את פאפי ובאבו בעל האצבע האימתנית (You are a very bad man !!! ) :ok:

:-D

פורסם

אכן, התבלבלתי בפרקים :lol:

חידה:

מה גרם לקרמר להפסיד בתביעה נגד רשת בתי הקפה

לאחר שנכווה משפיכת הקפה?

★יש מצב להפריד שרשור וליצור שרשור חידות סיינפלד?

Gn'f'R

פורסם

המשחה שנתן לו המאסטרו ריפאה את הכוויה.

והוא לא הפסיד- הוא התפשר על קפה חינם ככל שיחפוץ , פלוס.

רק שהוא אמר "i'll take it!!!" לפני שהעו"ד של החברה אמר מה הפלוס, ובגלל זה ג'קי ציילס העו"ד שלו, לא רוצה לשמוע ממנו יותר. (עד שהוא בא עם קייס נגד חברות הטבק).

תכף אחשוב על אחת משלי.

בינתיים, שהמנהלים יפרידו את השרשור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יפה! נראה לי שזה היה לאחר התביעה נגד חברת הטבאקו

ושם הוא יצא יותר דפוק כששיחדו אותו להופיע בפוסטר של מרלבורו. :lol:

Gn'f'R

פורסם

בקשר לנושא המקורי של השרשור:

המנכ"ל קרא היום לאשתי לשיחה בה הוא הביע התנצלות

על עוגמת הנפש שנגרמה לה, הסביר שהוא לא מבין

איך הם הגיעו למצב הזה ואמר לה שהוא מאוד אוהב אותה ומעוניין שהיחסים בינהם יחזרו למסלול הישן.

כאמור, אשתי אינה מרגישה אווירה שלילית ולטענתה

באמת הכל חזר לסורו לאחר השיחה הארוכה בינהם.

Gn'f'R

פורסם

אשרי המאמין. אני, במקומה, ממשיך ביתר שאת ובמרץ לחפש מקום עבודה אחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...