Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובגלל השטויות האלו אני לא עובד במשרד (עד שאני אקים משרד משלי ואז, כמו בעסקים שהיו לי בעבר, לא יהיה מקום למשחקי כוח ולפוליטיקה מיותרת במקום העבודה)

בכל מקום שיש אנשים, יש פוליטיקה.

פאק, אפילו בין החיות אצלי בבית יש פוליטיקה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לך הוכחה לזה?

המנכ"ל נשוי, גרוש, רווק?

צוין כי דבריו מגובים בעובדות. אתה בטח לא מצפה לראות כאן את מלא ההוכחה, נכון?

ממתי התחילו התלונות, משוב אשתך לעבודה או ממתי שהעובדת החדשה התחילה לעבוד, שהרי היא החליפה אותה לחצי שנה ויותר.

למה אז לא היו תלונות?

קודם כל, ברור שלא על היום הראשון של המחליפה הגיעו תלונות עליה. אך כיצד אתה יודע מתי בדיוק הן התחילו?

יותר מכך, אם מנהל מתפטר בגללה, עובדים רבים מתלוננים, אז כנראה שיש איתה בעיה, בעיה רצינית.

זכותה של העובדת להגיד "עשיתי" שאם לא כן מי ישים לב למעשיה. נכון, אך אם ה"עשיתי" שלך מסתכם בהכפשת האחר, זה עלוב ומעיד עלייך.

אין עובדת ניקיון במשרד? כנראה חברתה של המחליפה עשתה למנכ"ל ניקיון יסודי, אז אולי חברתה למדה ממנה.

במשך חצי שנה היא עשתה שגיאות ואף אחד לא שם לב? שמו לב והתלוננו, כנראה שהתלונה נפלה על אזניים ערלות, לפי תיאור הדברים.

חלק מהנקודות שאתה מעלה הם בכלל לא לעניין, מעניין איך הסיפור נראה מצד העובדת החדשה?

הייתי רוצה לראות הסבר הגיוני לסיבה לכך שחלק מהנקודות אותן העלה אינן לעניין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

טרונצ'ו

חלק מהדברים שציינתי הם לא לעניין, דברים שלא הועלו בשימוע אלא רק כאן

ע"מ לתת רקע לדברים.

נושא הרומן ונושאים נוספים חמורים לא פחות הקשורים לבוס (אך בעלי השלכה ישירה על האירוע המדובר ) מן הסתם לא הועלו גם כן. אך הם היו מוכנים בשרוול.

תפוקה ואיכות לא נמדדים במתן שעות מוגברות בעבודה.

דעה אישית:

ככל שהמקצועיות לוקה בחסר כך ההצגה מושקעת יותר.

תבין לבד.

אני מבין את האמפתיה שאתה מגלה כלפי המחליפה

אך תבין שהיא קברה את עצמה במו ידייה. אם תרצה שארחיב בנושא רק תגיד.

דריש,

ניצול מחסור התעסוקה בפריפרייה הוא נושא שמדליק את הפיוז שלי בשניות, הוא חי ובועט בקרב מעסיקים. אך למעשה אחוז האבטלה כאן נמוך עד כמה שזה נשמע מפתיע.

אנחנו עדיין לא משדרים על אותו גל;

אתה טוען שעליה לקבל כעובדה שהיא תשאר ללא עבודה על לא עוול בכפה כאשר מוכח שמקצועיותה,

יחסי אנוש, מסירותה נמצאים ללא דופי ואינם רואים ממטר את אלו של "המתחרה".

יוסי,

מרבית הזמן אני ציני.

קווקוו,

קיבלתי את הה"פ, אחזור אלייך בערב. אתה צודק כמעט לחלוטין.

Gn'f'R

פורסם
הייתי רוצה לראות הסבר הגיוני לסיבה לכך שחלק מהנקודות אותן העלה אינן לעניין.

לדוגמא אין קשר שחברה שלה מנהלת רומן עם המנכ"ל, אלה אם כן השרשור בא להלין גם על אמינות המנכ"ל.

ומה הטעם לפגם שהיא מנקה את המשרד? ולראיה תראה את תגובתך

כנראה חברתה של המחליפה עשתה למנכ"ל ניקיון יסודי, אז אולי חברתה למדה ממנה.

ואז תבין איך הניסוחים כאן באים להטות את הדעה לכיוון מסוים.

פורסם
לדוגמא אין קשר שחברה שלה מנהלת רומן עם המנכ"ל, אלה אם כן השרשור בא להלין גם על אמינות המנכ"ל.

ומה הטעם לפגם שהיא מנקה את המשרד? ולראיה תראה את תגובתך

ואז תבין איך הניסוחים כאן באים להטות את הדעה לכיוון מסוים.

לפי תיאור הדברים ייתכן שהמנכ"ל אינו אמין וייתכן שהוא גם אידיוט, אבל לא זו הנקודה. המחליפה הינה חברה של פילגש המנכ"ל? אתה באמת מתקשה להבין את המשמעות של זה?

אם היא עובדת נקיון, ונקיון משרדו של המנהל בהגדרת התפקיד שלה, אין כל טעם לפגם. אחרת, זה מסריח.

פורסם

אני מתקשה להבין, למה לאף אחד לא היה אכפת מהרומן, אך ברגע שרוצים לפטר אותו הוא נעשה צדקן ויפה נפש.

אז מהרגע שמערבבים מין שלא במינו וזורקים רפש לכל הכיוונים שאולי משהו ייפגע במטרה, אז ככה גם ההתרשמות שלי.

ואם לא הבנת, אני בטוח שהיא לא ניקתה את משרד המנכ"ל והכל השמצות והכפשות.

פורסם
בכל מקום שיש אנשים, יש פוליטיקה.

פאק, אפילו בין החיות אצלי בבית יש פוליטיקה...

אין מקום לפוליטיקה בקארספורום.

ערן- אין לי הרבה מה להגיד מלבד זה שבמקום עבודה כזה לא הייתי רוצה לעבוד מלכתחילה, אפילו עוד לפני שהכל היה מתפוצץ.

פורסם

הרומן אינו רלוונטי עד שהוא הופך לכלי בידיו של מי מהצדדים כלפי עובדים אחרים בחברה.

היינו אין בעיה חוקית עם הרומן, אך ברגע שצד א' ברומן נותן העלאה במשכורת לצד ב' ברומן, זה לא חוקי (עצם ההעלאה, לא הרומן), כנ"ל לגבי שינוי משרה, וכמובן קשר בין העובדת הזמנית ובין מי שמנהלת רומן עם המנכ"ל.

העובדת הזמנית יכולה להיות הכי מוכשרת בעולם, אך היותה חברה של צד ב' ברומן פוסל את המנכ"ל מקביעה האם תקבל משרה או לא (ניגוד עניינים מובהק בהנחה שניתן להוכיח את הרומן).

וגם אז אין בעיה חוקית עם הרומן, רק עם הניצול שלו כמנוף לפעולות אחרות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מתקשה להבין, למה לאף אחד לא היה אכפת מהרומן, אך ברגע שרוצים לפטר אותו הוא נעשה צדקן ויפה נפש. שוב אתה מערבב בין דברים ולא מבין את מהות המצב.

כל עוד המנכ"ל מנהל רומן עם דמות שעובדת תחתיו והדבר אינו מגיע לידי ביטוי ביחסו כלפי עובדים אחרים, זה לא אמור לעניין אף אחד ברמה האישית. בדיוק כמו שאם אני נוסע 200 קמ"ש בכביש 6, זאת לא בעיה שלך.

אגב, ייתכן ואותו מנכ"ל בעצם ניהול הרומן עם אחת העובדות שלו עובר על נהלים מסויימים של מקום עבודתו, אך זה בינו לבין המעסיק שלו.

לעומת זאת, ברגע שבעקבות הרומן, הפילגש מתחילה לסדר ג'ובים לחברות ולנצל את טיב יחסיה עם הבוס כדי לקדם את חברתה ולהכפיש את שמה של זו שנמצאת בחופשת לידה, אז כאן יש בעיה רצינית.

אז מהרגע שמערבבים מין שלא במינו וזורקים רפש לכל הכיוונים שאולי משהו ייפגע במטרה, אז ככה גם ההתרשמות שלי.

ניתוח שגוי והתרשמות מוטעית.

זה כי היית שם או שאתה מכיר אותה אישית, את העובדת המחליפה?

פאביה

פורסם

:lol:

הסמנכ"ל מאוד מחבב את אשתי ושמר איתה על קשר

לאורך החופשה. כשראה שהיא בפלונטר הוא לחש באוזנה "x הייתה מנקה את המשרד שלו, מה את אומרת-אולי תנקי גם את? " היא צחקה לו בפנים.

Gn'f'R

פורסם
זה כי היית שם או שאתה מכיר אותה אישית

אני לא היתי שם, אך גם אתה לא היית שם.

לכן אני חושב שצריך להתייחס רק לעובדות ולא להשערות.

פורסם
הרומן אינו רלוונטי עד שהוא הופך לכלי בידיו של מי מהצדדים כלפי עובדים אחרים בחברה.

היינו אין בעיה חוקית עם הרומן, אך ברגע שצד א' ברומן נותן העלאה במשכורת לצד ב' ברומן, זה לא חוקי (עצם ההעלאה, לא הרומן), כנ"ל לגבי שינוי משרה, וכמובן קשר בין העובדת הזמנית ובין מי שמנהלת רומן עם המנכ"ל.

העובדת הזמנית יכולה להיות הכי מוכשרת בעולם, אך היותה חברה של צד ב' ברומן פוסל את המנכ"ל מקביעה האם תקבל משרה או לא (ניגוד עניינים מובהק בהנחה שניתן להוכיח את הרומן).

וגם אז אין בעיה חוקית עם הרומן, רק עם הניצול שלו כמנוף לפעולות אחרות.

אני מוכן לקבל את הדיעה שלחברתו של המנכ״ל יש בעיה במידה ותקבל תוספת שכר וכו׳

אך אני רוצה סימוכין לדיעה שגם לחברות שלה אסור לקבל מאומה בגלל שהיא חברה של המנכ״ל

דרך אגב אנו (אני בכל אופן) לא יודעים על איזה חברה מדובר. אם המנכ״ל הוא בעל הבית זכותו לתת איזה תוספת שכר שבא לו ומי שלא יאה לו שיישתה את המים של הירקון.

פורסם

מנכ"ל שכיר כמו כולם שם.

טרונצ'ו,

אני יכול לכתוב עד מחר וזה לא מחייב שכולם כאן יאמינו לי. זה עדיין אינטרנט והסיכוי שאני אעלה ראיות שואף לאפס.

גם יש לי תחושה שדילגת על הרבה דברים שרשמתי כאן

וחבל.

מה גם שאולי אינך מודע לכוח השפעתה של פילגשתו

של בכיר.

Gn'f'R

פורסם
אני מוכן לקבל את הדיעה שלחברתו של המנכ״ל יש בעיה במידה ותקבל תוספת שכר וכו׳

אך אני רוצה סימוכין לדיעה שגם לחברות שלה אסור לקבל מאומה בגלל שהיא חברה של המנכ״ל

דרך אגב אנו (אני בכל אופן) לא יודעים על איזה חברה מדובר. אם המנכ״ל הוא בעל הבית זכותו לתת איזה תוספת שכר שבא לו ומי שלא יאה לו שיישתה את המים של הירקון.

א. לא רק בעיה - אסור למנכ"ל לקבל החלטות שנוגעות לפילגש שלו, נקודה. עליו במינימום להשעות עצמו מקבלת החלטה בכל נושא שקשור לפילגש שלו ולמנות אחרים תחתיו לקבל את ההחלטות (שים לב למקרה ליברמן - גם אם השעה את עצמו אך פעל לטובת החלטה לצד כזה או אחר זה אסור).

ב. השאלה לצורך העניין האם סביר שמנכ"ל ייקח לעבודה (הדורשת חפיפה של כחודש), מישהי עם נסיון של 3-6 חודשים, ויפטר לצורך כך עובדת ותיקה, התשובה היא כנראה לא.

עוד שאלה שצריכה להישאל במקרה כזה, האם סביר שהמחליפה הייתה מגיעה לעבודה הזו מלכתחילה אלמלא הייתה חברה של הפילגש, כאן קשה לתת חוו"ד על סמך הכתוב, אך מספיק שהתשובה לאחת השאלות תהיה לא על מנת ליצור ספק סביר לניגוד עניינים.

ג. וזכותו גם לתת שכר מתחת למינימום? ולא לתת חופשות? גם בחברה פרטית לא הכל מותר, אני חושב שבית הדין הארצי לעבודה היה שולח אותך ואותו הביתה עם חור בכיס.

וכמובן כל זה בהנחה שהמנכ"ל בעל העסק, מה שלוקו כרגע כתב שזה לא המצב

מן הסתם זה ממצב את המנכ"ל בעמדה עוד יותר בעייתית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...