Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברצוני לרכוש רכב ואני מתלבט. היה לי רכב ספייס וואגן של מיצובישי, אך החלטנו להתחדש ברכב חדש אשמח אם תעזרו לי למצוא רכב שיתאים לתנאים:

א. רכב מרווח.

ב. רכב משנה 2009+ שברשותו מערכת GPS מובנה וחיישני רוורס.

תקציב עד 60+- אלף שקלים.

בהתחלה התלבטנו ב I30 של יונדאי אך המחיר רב מידי, אם יש לכם הצעות של ליסינג גם אשמח לשמוע.

תודה לכם והמשך יום טוב.

פורסם

לא ציינת דבר לגבי צרכיך, כך שאי אפשר לתת לך שום ייעוץ. ספר כמה אתה נוסע, היכן, כמה נוסעים ומטען וכל מידע אחר שיקל על היועצים כאן.

לגי האבזור שציינת - במרבית הרכבים חישני הרברס אינם מובנים ברכב באופן מקורי אלא מותקנים בארץ. ההתקנה היא עניין של כמה מאות ש"ח, לכן העדרם אינו סיבה לפסול עסקה. כאמור - גם אם תמצא רכב עם חיישני רברס הל לא יהיו מקוריים.

לגבי GPS - בעידן שבו כל סמארטפון יכול לשמש ככלי ניווט ומכשיר ניווט ייעודי עולה גם הוא החל מ-300 ש"ח גם הוא לא מהווה תנאי לרכישת רכב מסויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

I30 יכולה להיות אופציה טובה,חפש אם נשארו חברות ליסינג שמוכרות עדיין שנתון סוף 2009 -קשה למצוא אבל אפשרי.

אם לא 2010 יש בוודאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתקציב שלך כדאי לשקול גם פורד פוקוס ,די מרווחת ונוחה ,תענה יפה על דרישותיך.

זו הישנה, אם ביצועים לא מעניינים אותך זו אופציה לא רעה.

טויוטה קורולה גם אופציה לא רעה.

מסך מובנה זה עניין של 2000 שקל.

בשביל 11KM ביום מה אתה צריך אותו בכלל?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זו הישנה, אם ביצועים לא מעניינים אותך זו אופציה לא רעה.

טויוטה קורולה גם אופציה לא רעה.

מסך מובנה זה עניין של 2000 שקל.

בשביל 11KM ביום מה אתה צריך אותו בכלל?

ימי שישי שבת מבלים במקומות מרוחקים.

• תוכן חדש...