Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרחיב את התחום טיפוח של האוטו שלי .

יש לי כרגע את הBL , אוטם צבע 109, שמפו NO1 , כמה מגבות , שני פדים צהובים

אני רוצה לקנות ווקס שיתן עומק וצבע לרכב שחור.

שמעתי שיש את המוצר החדש Light Wax מישהו ניסה אותו ? אם כן איך הוא ?

והאם יש עוד מוצרים שאתם ממליצים לקנות ?

פורסם

לינק למוצר שאתה מדבר עליו? מי היצרן?

ברמת העקרון כל ווקס מתאים לכל צבע ככה שאם יש לך ווקס איכותי בבית הוא צריך לעשות את העבודה.

במידה ואתה רוצה מוצר ייעודי לצבע השחור יש בארץ את Black Wax שנחשב מוצר פרמיום מאוד איכותי והוא מיועד לצבעים שחורים בעיקר. לאחרונה ראיתי אאודי שחורה עם הווקס הזה ובעיני הווקס הוסיף לה עומק מדהים ומיוחד (הרבה יותר מהווקס הקודם שהיה שם ואת זה אני יודע כי אני יישמתי אותו).

הייתי ממליץ לקנות את המוצר אך ורק אם יש לך רכב שמור ומטופח. המוצר לא זול ולהשקיעו עבור רכב שלא מטופח זה פשוט מיותר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

איזה ווקס חדש ? יש למגווירס עכשיו שני מוצרים חדשים, אחד לצבעים כהים ואחד לבהירים, אחד נקראה black wax והשני white wax, יכול להיות שאתה מתבלבל בשם ? (אני יכול לראות את עצמי מתבלבל למשל).

אלה הווקסים החדשים

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הקדמת אותי rupni.

בדיוק רציתי לציין שהבחור התבלבל היות וה- Light Wax כשמו כן הוא, מיועד לצבעים לבנים.

והם נקראים Light Wax ו Dark wax.

עריכה: מוצר אחד, 2 שמות שונים.

397852_600571359967415_1214613669_n.jpg

945134_575954202427413_300779689_n.jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

כן התבלבלתי .

המוצר החדש אני מתכוון של מגווירס לצבע שחור. מישהו ניסה אותו? איך הוא ?

מה יותר טוב ? Black Wax של Chemical Guys ? או של מגווירס ?

כמה זמן ווקס מחזיק על האוטו ? והאם צריך לשים אותו אחרי אוטם או לפני אוטם ?

פורסם

1. המוצר חדש (בארץ לפחות), נסה לעשות חיפוש באתרים בחו"ל (autogeek, dw).

2. אותו דבר, נסה בחו"ל.

3. (נחש) אותו דבר, נסה בחו"ל, אבל זה כבר תלוי גם בהכנה שלך (פוליש, פלסטלינה, IPA וכו') ובאקלים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
כן התבלבלתי .

המוצר החדש אני מתכוון של מגווירס לצבע שחור. מישהו ניסה אותו? איך הוא ?

מה יותר טוב ? Black Wax של Chemical Guys ? או של מגווירס ?

כמה זמן ווקס מחזיק על האוטו ? והאם צריך לשים אותו אחרי אוטם או לפני אוטם ?

המוצר חדש בארץ ולדעתי לא תמצא כאלו שניסו אותו, גם בעולם הוא די חדש לדעתי.

מה יותר טוב? תלוי את מי שואלים, תמתין שנה, תקרא ביקורות ותקבע בעצמך. אני מאמין שהמוצר של CG יותר איכותי.

כמה זמן ווקס יחזיק על הרכב? שלושה שבועות ועד חמישה חודשים במוצרים מסויימים.

ניתן לשים ווקס ישירות על המרכב או לחילופין מעל האוטם. לא מקובל ליישם ווקס מתחת לאוטם. ואם שמים אוטם אזי אין חובה לשים מעל ווקס אבל בהחלט ניתן לעשות זאת.

לגבי מה שנאמר מעלי, אכן תהליך הכנה יסודי חשוב מאוד אבל הוא לא בהכרח יקבע את עמידות המוצר. יש ווקסים שיעמדו חודש ימים וזהו כי ככה בחרו לייצרם ולא משנה כיצד תכין את רכבך עובדה זו לא תשנה. לדעתי הכנה טובה תביא לתוצאות טובות יותר, עומק, ברק וכו', במקרים מסויימים זה גם ישפיע על עמידות אבל זה פחות קריטי מאשר הכנה לפני אוטם צבע.

פורסם

אני בהתלבטות לגבי הווקס אם לרכוש אותו .

לגבי פלסטלינה שמעתי שיש בEBAY בכמה דולרים בודדים . האם שווה ?

שמירת הפלסטיקנה איך אני עושה את זה ?

חומר סיכוך אפשר עם השמפו NO ?

פורסם

גילוי נאות:עבדתי עם ויקס (יבואנית cg ) בתערוכת אוטומוטור.(אני לא עובד שלהם ולא נציג שלהם)

אני אספר לך מה שאני יודע על הווקס ותחליט לבד.

ראשית הווקס עומד על הרכב כמעט חצי שנה (תלוי איך אתה שוטף את הרכב)

מכיל מעל 40 % קרנובה,זה לא מצויין מכיוון שהווקס חצי סינטטי מפני שהוא מהונדס ספציפית לרכבים כהים מאוד (הוא גם בצבע שחור) CG לא נוהגים לציין אחוזי קרנובה במוצרים סמי סינטטיים.

הוא מספיק ליישום של מעל 7-8 פעמים,תלוי בגודל הרכב.

דבר אחרון:המחיר באתר הוא זול משמעותית מהמחיר שהוא עומד להיות לכן אם תחליט הייתי מציע לך להזדרז.

פורסם

אוקיי תודה רבה על הדעה, ואם ה40 אחוז זה לא מצויין למה הוא טוב ?

יש ווקס במחיר שלו שנותן תוצאה יותר טובה?

• תוכן חדש...