Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמיר , הוא מתכוון לדגמי מכוניות - 1:18 , 1:24..
אה נכון, עכשיו ראיתי את המילה דגמים.

כבר חשבתי שהגרמנים מתחילים ללכת בדרך שלנו..:wink:

פורסם
אה נכון, עכשיו ראיתי את המילה דגמים.

כבר חשבתי שהגרמנים מתחילים ללכת בדרך שלנו..:wink:

הדגמים יקרים בגלל המעבר ליורו. בזמנו , רכשתי שם M רודסטר ב-65 מארק.. דילר אדישן.

לצערי הדגם הזה כבר לא איתנו , החתול שלי העיף לי אותו מהמדף :x ... היה חתול :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גיא רציתי לדעת עלות של הכל כולל הכל...

אגב אם הייתם ישנים לא בבתי מלון אלא בכל מיני אכסניה או קמפינג בחוץ ככה בתשלום...היה יכול להוזיל את העניין?

אני מתכנן שהות שבכמה מדינות באירופה + נדידה בינהם...

פורסם

אני מצטרף לשאלה לגבי עלות, אבל רק של התערוכה עצמה בפאריז, ואם צריך להזמין כרטיסים מראש או פשוט להופיע במקום, לקנות ולהיכנס ?

(אולי שנה הבאה אני אהיה בר מזל....)

זהר.

פורסם

תשובות...

חברת ההשכרה - SIXT, www.sixt.com, הגבלת גיל - 25 ומעלה. למי שהולך לבצע את זה, שימו לב שאפשר להוציא באתר כרטיס חבר בSIXT, שנותן 10% הנחה בהזמנה טלפונית - שווה.

עלות של הכל כולל הכל - לא חישבתי. קח בחשבון הוצאות דלק כבדות למדי, כמובן שנסיעה רגועה יותר, או במהירויות שפויות יותר (130-140 ולא 180+) יורידו את צריכת הדלק משמעותית.

בתי המלון לא יקרים יחסית, אנחנו ישנו במלונות זולים, 25 גג 30 יורו לאדם. אפשר למצוא אכסניות נוער ב20-25 יורו לאדם הבעיה שלא תמיד יש שם מקום, מקלחת ושירותים מחוץ לחדר, וגם חדר של כמה אנשים, לדעתי לא שווה את ההפרש אם זה 40-50 שקל ללילה. עלויות באופן כללי - טיסות, לינה, אוכל (אנחנו ברוב הזמן קנינו בסופרים והכנו אוכל, הכי זול), דלק (יקר! 1.1+ - יורו לליטר), כבישי אגרה (אם אתה נוסע בכאלו, אנחנו רוב הזמן לא נסענו בהם), עלות השכרת הרכב כאשר אם אתה מחזיר במדינה אחרת מהמדינה בה לקחת העסק מתייקר משמעותית. אם יש עוד משהו שלא התייחסתי \ אתה רוצה פירוט, שאל פה אני אשמח לענות.

העלות של התערוכה עצמה - 10 יורו. זו גם העלות של רוב המוזיאונים הגדולים של הרכבים, אין צורך להזמין מראש, קונים במקום.

גיא.

פורסם

חזרתי עכשיו מצרפת..

הייתי יומיים בתערוכה - היה נחמד ביותר!

אם כי הבנתי למה אומרים שפרנקפורט שווה יותר..

אחרי שהייתי בפרנקפורט שנה שעברה, והשנה בפריז - אפשר להגיד שדי התאכזבתי.

בעיקר מלמבורגיני שלא טרחו להביא שום דגם פרט למרצלייגו הפתוחה.

לא גייארדו ולא מרצלייגו רגילה ולא 40 שנה ולא כלום! בושה.

פורשה הציגו אמנם את הדגמים החדשים - אך לא הציגו את הקררה GT והדגמים המיוחדים כמו הGT3RS ו GT3 RSR.. וזה היה חבל.

התאכזבתי גם מכמה יצרניות אחרות כמו מרצדס, שבפרנפורט השקיעו הרבה הרבה הרבה יותר..

ואסטון מרטין שהופיעו רק עם הוואנקוויש S (וכרטיס ביקור של אבא סידר גם לשבת בתוכה).

הדוכן של BMW היה נחמד ביותר..

והיה מאוד נחמד לעלות במדרגות לBMW INDIVIDUAL (גם.. עם כרטיס ביקור של אבא).

התצוגה של אודי, פולקסווגן שפתחו במיוחד בשבילנו את הפייטון LONG (שוב.. מה שכרטיס ביקור עושה :-D)

סיאט וסקודה היו מרשימות במיוחד.

התצוגה של בוגאטי גם הייתה חביבה.. אם כי האיזור מסביב היה קטן וכמות האנשים שנדחפו בשביל לצלם את הויירון הייתה גדולה למדי..

שנה שעברה בפרנקפורט הויירון הייתה על במה מסתובבת אז זה היה יותר שפוי..

התצוגה של מאסארטי הייתה מרשימה למדי וסיבוב בתוך המתחם הסגור היה ממש נחמד (נחשו איך...),

במיוחד העובדה שאני מופיע עכשיו בהרבה תמונות של אנשים שצילמו מאזארטי :-P

השוואת מחירים קלילה הביאה אותי ואת אבא שלי למסקנה, שבמחיר של A6 3.2Q חדשה אפשר לקנות באירופה מאזארטי חביבה.

יצא לי לעשות נסיעת מבחן על סמארט Roadster-Coupe של ברבוס ברחובות פריז (שהנתיבים הם לא נתיבים והנהגים נוסעים כאילו כולם נהגי מוניות) ואני חייב לציין שהגיר לא כ-ז-ה נורא..

בסה"כ.. כשגיא יסיים להעלות את התמונות שלו - אני אעלה גם כמה :wink:

וגיא.. איזה צבעים של כרטיסי כניסה לתערוכה יש לך?

יש לי צהוב וכחול - רוצה להחליף? :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משיגים את זה מאבא שלו.:wink:

אנשים בעלי משרות בכירות אשר לדעתם יש סיכוי שירכשו את הרכב והם הלקוחות הפוטנציאלים יזכו לשבת בתוכו \ לקבל יותר מידע מהאדם המצוי. כנראה שאביו בעל כרטיס ביקור שעשה את הרושם הנכון, זה הכל. אני משער שגם אנחנו היינו יכולים לעלות לתצוגה העליונה של BMW, אם היינו מראים את המפתח של הZ4.

גיא

פורסם

זה גם הדבר היחיד שעלה לי בתור אופציה, רק רציתי להיות בטוח.

אם זה בכל זאת רק זה, אז לתערוכה הבאה שאני אבקר בה אני אצטייד בפרצוף רציני 8), חליפת ארמאני (מזוייפת :-) ) וסט כרטיסי ביקור תואם :lol:.

פורסם
זה גם הדבר היחיד שעלה לי בתור אופציה, רק רציתי להיות בטוח.

אם זה בכל זאת רק זה, אז לתערוכה הבאה שאני אבקר בה אני אצטייד בפרצוף רציני 8), חליפת ארמאני (מזוייפת :-) ) וסט כרטיסי ביקור תואם :lol:.

אם אתה מתחת ל25-30 ככה - תשכח מזה.. לא ממש אכפת להם מי אתה.

חליפות גם לא עושות עליהם רושם.

לעומת זאת כרטיס ביקור באנגלית עם לוגו של חברה גדולה באירופה, ומתחת לשם שלך תפקיד בכיר - דווקא כן.:wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נראה לי שהם בודקים ת.ז., אז מספיק שאתה נראה בגיל הנכון. וגם, למה אתה חושב שאין אנשים צעירים יותר שממלאים תפקיד בכיר? קח לדוגמה את תחום ההייטק, אומנם לא נראה לי שהגילאים הצעירים הם הרוב, אבל בטוח יש כמה. אל תשכח שלהם אין צבא שמאט את ההתקדמות (כלומר יש, אבל למי שרוצה).

ובכלל זה היה בצחוק (הסט כרטיסים לא!).

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...