Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, תרשו לי להודות לכולכם על העזרה שלכם לכל החדשים!

אז לפני מספר חודשים קניתי רכב ראשון, יחסית לרכב משנת 99 המצב החיצוני סבבה לגמרי חוץ מזה שעל הדלת יש לי מספר כתמים לא מובנים. נראה כיאילו השפריצו חומר כלשהו והכתים את הצבע, אני מרגיש שיש חספוס מסוים כשאני נוגע. ניסיתי לעשות פוליש ידני עדין, לא משו רציני כדי לא לגרום יותר נזק לצבע. אשמח לרעיונות :)

image.jpg

פורסם

הייתי מנסה לפי הסדר הבא.

1- פלסטלינה.

2-Meguiar's Ultimate Compound. עם פד גס.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

זה לשלוש של עטלפים. יש לי עץ כזה ומידי יובל הם מחליטים לעשות לי חגיגה על המכסה מנוע.

שטיפה טובה תעזור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא הצלחתי להבין מהתמונה הזו מה הולך שם כלכך.

אם החומר מרגיש לך דבוק לצבע אז פלסטלינה תוכל להסיר אותו.

אממ לא מרגיש שזה משהו דבוק, בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות מחרא של ציפורים אבל בגלל הצורה שבה הכתמים מצויים על הפח לא נראה לי שזה זה.

פורסם
זה לשלוש של עטלפים. יש לי עץ כזה ומידי יובל הם מחליטים לעשות לי חגיגה על המכסה מנוע.

שטיפה טובה תעזור.

וואלה כבר שטפתי לפחות 5 פעמים עם השמפו של סונקס, שפשפתי חזק ולא הראה סימני ירידה. יש סיכוי שפשוט בגלל שהכתמים כמה שנים על הפח אז הסיפור אבוד?

ותודה לשאר, אני אנסה להזמין עכשיו פלסטלינה מאייבי, יש לינקים מומלצים?

פורסם
וואלה כבר שטפתי לפחות 5 פעמים עם השמפו של סונקס, שפשפתי חזק ולא הראה סימני ירידה. יש סיכוי שפשוט בגלל שהכתמים כמה שנים על הפח אז הסיפור אבוד?

ותודה לשאר, אני אנסה להזמין עכשיו פלסטלינה מאייבי, יש לינקים מומלצים?

למה שלא תשתמש בטינר (מדלל צבע) או אבניקול זה בדרך כלל מוריד כתמים קשים

אני עובד בחברה KIA ואצלנו תמיד משתמשים בדברים כאלה וזה שימושי מאוד

כמובן שאחרי זה עושים עוד פוליש עדין

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

לפותח השרשור אל תקרב טינר לרכבך למרות שיש כאלו שעושים זאת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

משתמשים בטינר בKIA ?! זה אוכל את שכבת הלקה בטווח הארוך הצבע יתקלף

תנסה עם פלסטלינה כמו שאמרו, היא מורידה דברים שלא היית מאמין שירדו

פורסם

אז כמה עדכונים, חבר הפורום מתן הציע לי באדיבותו עזרה שכללה פלסטלינה ופוליש. מה שלא עזר..

הכתמים הם כנראה סוג של חומצה שאכלה את הצבע.. כנראה שפרשתי בנסיון להסיר אותם

תודה לכל העוזרים ובמיוחד למתן!

פורסם

מבאס לשמוע.

הייתי בטוח שזה ירד בקלות על פי התמונות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בכיף, באמת.

ובאמת שניסיתי גם פלסטלינה וגם פוליש מאוד גס (שיש ברשותי) v32 של CG, בדרך כלל הוא מוריד בצורה קלילה ויעילה דברים כאלה, אך פה זה מרגיש עם האצבע ממש כמו איכול של הצבע, יכול להיות חומצה או חומר דומה.

חוץ מזה הרכב ממש שמור, תתחדש!

• תוכן חדש...