Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

רכבי עבר תאונה שלא באשמתי בסופש האחרון. כמובן שערבתי את הביטוח ונפתח תיק. גררו את הרכב למוסך המרכזי בצמפיון מוטורס(אודי A1 חדשה). אין לי נסיון בענינים כאלה לכן אשאל את המומחים.

הביטוח הציע לי שמאי והסכמתי לכך. דברתי עם המוסך והם אמרו שכל יום הוא(השמאי) מגיע על מנת להעריך את שווי הנזק(פח)

הבנתי שיש הרבה קומבינות בתחום ואולי לא הייתי צריך להזמין שמאי של הביטוח. המוסך בהתחלה ישר רצה שאני אזמין שמאי שלו אבל סרבתי כי הזמנתי כבר דרך הביטוח. מה התהליך שצריך לעבור. מה צריך לבדוק? האם לקחת את הרכב לבדיקה אח"כ? איך אדע שאקבל את ירידת הערך הנכונה? השמאי אביב בן אברהם

תודה

פורסם

בשלב זה אין חובה לערב שמאי נוסף.

בסך הכל תהיה בקשר יומיומי עם בעל המוסך ותראה שהכל מתנהל על מי מנוחות (שלא מנסים לעשות עליך קומבינה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי במוסך אתמול ואמרו לי שערך נזק הרכב 66000 שח.

לא אהבתי כמה דברים ולכן השארתי את הרכב שם שיסדרו את זה שוב. גנט פגוע ורווחים.

לפי ההתנהלות הזו אני כנראה אכניס את הרכב לבדיקה שוב על מנת לראות שסידרו כמו שצריך

מחפש המלצות על מקום שמכיר את מרכב רכבי האודי כמו שצריך ואוכל לתת לי חוות דעת מקצועית

פורסם

אתה רשאי להזמין שמאי מטעמך, אבל תאלץ לשלם לו ולא נראה לי שתקבל החזר כי כבר קיבלת שירותי שמאות מטעם הביטוח בתואנה זו.

תוכל אחר כך להשוואות את ההפרשים בין הדוחות ואם יש לטובתך דברים בדוח שלא היו בדוח של חברת הביטוח אז תוכל לנסות לדרוש גם את עלות השמאי.

רשמת 66000 נזק של ש"ח זה כבר יותר מחצי ערך של האוטו, לא? הייתי בודק את האפשרות שהשמאי ישבית את הרכב, או שהתכוונת ל 6600 ש"ח?

פורסם

66000 שח. מחיר הרכב כ160000 שח . רכב חדש.

התחלה ברגל שמאל אבל אני מנסה לשכנע את עצמי שלא נורא אני אקבל סכום יפה מהביטוח וכשמוכרים רכב גם ככה לא מוכרים במחירון אז איפשהו אני אולי קצת ירויח.

בכל אופן למה שמאי ולא מוסך. איך שמאי ירים את הרכב על ליפט

פורסם

שיהיה בהצלחה.

אשמח אם תחזור לפה עוד כמה שנים לעדכן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• ספונסר פורום
פורסם
66000 שח. מחיר הרכב כ160000 שח . רכב חדש.

התחלה ברגל שמאל אבל אני מנסה לשכנע את עצמי שלא נורא אני אקבל סכום יפה מהביטוח וכשמוכרים רכב גם ככה לא מוכרים במחירון אז איפשהו אני אולי קצת ירויח.

בכל אופן למה שמאי ולא מוסך. איך שמאי ירים את הרכב על ליפט

אני מוכן לבדוק לך את תיקון הרכב ואת דוח השמאי,וכמובן את גובה ירידת הערך שקבע.

צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך, שום דבר לא מאוחר

הטלפון שלי 0546999223 ללא היתחיבות מצידך כמובן.

תשיג לי רק את דוח השמאי כולל תמונות.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אלי

עדיין לא קיבלתי דוח שמאי(ישלח אלי יותר מאוחר) אבל לפי דברי המזכירה הוא קבע ירידת ערך של 3.5 אחוז לנזק של 66000 שח

הרוב זה החלפת פח אבל גם היה כתוב תיקון קורה

האם זה הגיוני פיצוי של 5744 שח על נזק כזה

אשמח לשלוח לך מסמכים ותמונות אם תשלח לי מייל

תודה

פורסם

גובה ירידת ערך אינו תלוי בגובה הנזק

אלא ב"צלקות אשר נשארות לאחר תיקון הרכב"

תראה בגדול צריך לדעת מה תוקן ברכב מה הוחלף ובן כמה הרכב בדיוק, למה הם מתכוונים כאשר אומרים "קורה " ברכב יש הרבה מאוד קורות ופגיעה בכל אחד מהם גוררת ירידת ערך שונה.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום אלי

עדיין לא קיבלתי דוח שמאי(ישלח אלי יותר מאוחר) אבל לפי דברי המזכירה הוא קבע ירידת ערך של 3.5 אחוז לנזק של 66000 שח

הרוב זה החלפת פח אבל גם היה כתוב תיקון קורה

האם זה הגיוני פיצוי של 5744 שח על נזק כזה

אשמח לשלוח לך מסמכים ותמונות אם תשלח לי מייל

תודה

תשעג את חוות דעת השמאי כולל תמונות ושלח אלי למייל

[email protected]

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

כשיש נזק כל כך גדול, כולל הופעת המילה "קורה" בדו"ח השמאי - אף אחד הרי לא ירצה לקנות רכב כזה שעולה 160,000ש"ח ב-"הנחה" של כ-5000ש"ח (ירידת הערך).

כבר יצא לי לקרוא מזמן על מישהו שגם לו קבעו ירידת ערך מזערית על נזק גדול מאוד. הבחור התבאס מהתאונה ופרסם את הרכב למכירה. כמובן שהוא לא הצליח למכור את הרכב ולכן תבע את הביטוח וזכה (הוא תבע את ההפרש בין ירידת הערך לפי השמאי למחיר בפועל שהסכימו לשלם לו עבור הרכב). השופט אז אמר משהו בסגנון של ירידת ערך ומחיר השוק - אני לא זוכר בדיוק את הנוסח אך יש קשר כזה.

פורסם

הגיוני מה שאתה אומר הירידת ערך היא בדיחה

מה שכתוב זה

1%- תיקון חיזוק לשלדה שמ'

1%- התאמת חלפים

1.5%- צביעה לא מקורית

סהכ- 3.5%

אני כנראה ארוץ עם זה הלאה

• תוכן חדש...