Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פורד אסקורט MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסקורט 72 קופה בצבע לבן שנהב - 056-965840

קוראים לבחור לירון. נשמע כמו בחור נחמד.

הוא דורש 7,000 מכוון שלטענתו הרכב עבר שיפוץ לאחרונה ושוחזרו כל ציפויי הניקל ועוד דברים שכרגע לא עולים בראש.

רצ"ב תמונה של הרכב

נ*ב - חובה 2 דל'?

ford19.jpg

פורסם
אסקורט 72 קופה בצבע לבן שנהב - 056-965840

קוראים לבחור לירון. נשמע כמו בחור נחמד.

הוא דורש 7,000 מכוון שלטענתו הרכב עבר שיפוץ לאחרונה ושוחזרו כל ציפויי הניקל ועוד דברים שכרגע לא עולים בראש.

רצ"ב תמונה של הרכב

נ*ב - חובה 2 דל'?

תגיד פרופסור, הבחור הנחמד לירון הוא במקרה חייל בצבא ארה"ב בגרמניה?

אם לא, אז למה יש לו לוחית כזו על האסקורט שלו? ולמה יש לו פגוש פורד מקורי ולא פגוש תוצרת הארץ?

נמרוד

פורסם
תגיד פרופסור, הבחור הנחמד לירון הוא במקרה חייל בצבא ארה"ב בגרמניה?

אם לא, אז למה יש לו לוחית כזו על האסקורט שלו? ולמה יש לו פגוש פורד מקורי ולא פגוש תוצרת הארץ?

נמרוד

לא עם הגרזן...:shock2:

את המודעה שלו קלטתי באתר http://www.car4sale.co.il

דיברתי איתו בפלאפון לפני כחודש וחצי-חודשיים בקירוב, שאלתי אותו אם זה הרכב שלו בתמונה והוא ענה שכן.

ת'אמת? לא כ"כ מעניין אותי למה ולמה. בכל מקרה לא הייתה לי שום כוונה לרכוש אותה, סתם ביררתי את הפרטים אולי מישהו ירצה אסקורט ואני אוכל לתת לו הכוונה \ או לציע תיווך בין השניים.

מי שרוצה להעמיק יותר ולברר - שיצור קשר עם מר לירון קשר (אולי הוא כבר מכר?), אני מסיר מעלי כל אחריות לרכב ולמצבו.

עידן.

פורסם

במידה וזה אכן הרכב ומישהו מתעתד לקנות אותו, שימו לב לפס החום מתחת לדלת.

נראה לי כמו חלודה.

מצד שני, התמונה נראית ישנה למדי, הד"ר טוען שהרכב עבר שיפוץ והד"ר השני טוען כי הרכב שבתמונה שייך לצבא גרמניה וכפי הנראה לא צולם בארץ בכלל..

• תוכן חדש...