Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק אקסנט 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר ראש מנוע לפני כשנה, מאז אוכל שמן בכמויות וצריכת הדלק עלתה. לפי בירורים שלי גם עם מוסכים בין היתר נאמר לי שאין קשר בין צריכת דלק מופרזת לצריכת שמן מופרזת\ בעיה ברינגים. הבחור שעשה לי את הראש מנוע אומר שאכן יש בעיות עם הרינגים ואת זה הוא אומר על סמך העבודה שהוא עשה לי אז. ומכאן לפי דבריו הבעיה של הרכב בצריכת הדלק. הרינגים וכל המערכת לא עובדת טוב הרכב מתאמץ ואוכל דלק. כל זה לפיו דבריו... בדיקת גזים שעשיתי לא מזמן לא העלתה שום בעיה. הרכב ישן מאוד יונדאי אקסנט 95 ידנית. ושמעתי כבר את הסברה שעדיף לקנות רכב חדש

אז אנא ממכם לא לייעץ לי לקנות רכב חדש כי זה לא על הפרק. השאלה אם יכולה להיות באמת השפעה לגומיות שסתומים רינגים וכל המערכת הנילוות לבין צריכת דלק של הרכב. וכמה עולה בממוצע טיפול רינגים. אין לי לא זמן ולא כסף מיותר להתחיל לעשות מבחנים של טנק מלא לנסוע במישור מלא. אז גם העצה הזו מיותרת ולא על הפרק

זקוק לעזרה במצב הקיים. יותר מאשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

גש עם הרכב לבצע בדיקת דחיסה בצילינדרים וכן בדיקת לחץ הפוך. אם לפי בדיקות אלו מצב המנוע לא תקין זה בהחלט ישפיע על צריכת דלק מוגזמת ועל שריפת שמן ולא יהיה מנוס מפתיחת המנוע לגמרי ובביצוע אובראול.

פורסם

העניין הוא שהרכב אחרי שיפוץ ראש מנוע א י מצב שזו בעיה עם הרינגים? ויותר מפריע לי העניין של צריכת הדלק כי הוספתי תוסף דבש וזה די עוזר בנתיים. מפריע לי יותר שהרכב שותה יותר דחק במיוחד בהתנעה אני רואה שהמחוג פשוט יורד לא בצורה נורמלעת. איזה בעיות יכולות לגרום לזה

פורסם

תוסף דבש רק מעמיס על המנוע ועל המכלולים וגורם נזק נוסף, באם יש בעיה במנוע כדאי לטפל בה.

בהתאם לשנתון של רכבך, שקול האם כדאי כלכלית להכנס להוצאה נוספת עבור רכב זה או לא.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בהחלט יכולה להיות בעיית אטימה בצילינדרים עקב רינגים גמורים. זה שהראש עבר שיפוץ לא אומר שהרינגים בסדר ושם כל הבעייה. תיגש לבצע את הבדיקות שהצעתי ותדע את כל התשובות לבעיות.

פורסם
תוסף דבש רק מעמיס על המנוע ועל המכלולים וגורם נזק נוסף, באם יש בעיה במנוע כדאי לטפל בה.

בהתאם לשנתון של רכבך, שקול האם כדאי כלכלית להכנס להוצאה נוספת עבור רכב זה או לא.

כדאי מכיוון שצריכת הדלק שלו לא נורמלית... וכמו שכתבתי למעלה מעבר לרכב חדש לא על הפרק כרגע.. גם לא לרכבי יד שניה ושלישית משנות 2002 וכדומה בזבוז כסף מיותר... עדיף לתקן את הרכב עם הבעיה הקיימת ולהמשיך לחסוך לרכב נורמלי

השאלה שוב...האם יכולה להיות בכלל השפעה של הבעיות הנ"ל רינגים צילינדרים גומיות שסתומים לבין צריכת דלק מופרזת....

ואם כן אז כמה בערך יעלה לי טיפול רינגים לרכב? אם מישהו מכיר מוסך טוב מוזמן להמליץ בכיף

פורסם

פנה לאורן שירותי רכב או למוסך זיסו שהנם חברי הפורום לקבלת עזרה. תוסף דבש רק מעמיס על המכלולים ולא מועיל לשיפור צריכת הדלק אלא גורם נזקים למנוע.

בדוק האם כדאי להביא מנוע חדש מיבוא, לרכב כזה ישן ייתכן והסכום לא יהיה כ"כ משמעותי ויהיה עדיף מאוברול יקר למנוע הנוכחי שלך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שני המוסכים באיזור המרכז.. אני מאיזור חיפה, בגדול יכולה להיות השפעה של בעית עם הרינגים צילינדרים גומיות שסתומים על צריכת הדלק?

פורסם
שני המוסכים באיזור המרכז.. אני מאיזור חיפה, בגדול יכולה להיות השפעה של בעית עם הרינגים צילינדרים גומיות שסתומים על צריכת הדלק?

חד משמעית - כן!

• תוכן חדש...