Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה ברכישת רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

 

רציתי לקבל חוות דעת על שברולט אופטרה 2008 נפח מנוע אוטומט 1600 אוטומט, ק"מ בין 65,000-90,000.

 

מה אני צריך לבדוק ברכב הזה לפני שאני רוכש אותו והאם הוא כדאי בכלל מבחינת בלאי תקלות מונפצות וכו' או עדיף רכב אחר יש לי כרגע 35K

 

יש לציין שאני מתכוון לעשות בסביבות ה-15,000-17,000- בשנה {גר בנתניה ועובד בהוד השרון (54 ק"מ הלוך חזור דרך כביש ארבע תנועה זורמת בעצלתיים)}, דהיינו רוב הנסיעות הן בינערוניות.

 

תודה רבה לכול העוזרים :)

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...