Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהבנתי - מה שמפריע לך זה המחסור בכסף, יותר מהעבודה עצמה. האם אני טועה?

אם לא - אין מה לחשוש. אתה עוסק במה שאתה אוהב ואתה לומד כרגע. תחיה מיום ליום ותעשה את המירב על מנת לעמוד בהוצאות.

אל תשכח שבעוד תקופה מסוימת, הכל יסתיים ואז אתה תשיג יציבות כלכלית. חשוב מאוד לעסוק במה שאתה אוהב. הכי עצוב זה לעבוד בעבודה שאתה לא יכול לסבול, אז אתה ממש תרגיש באסה.

בנוגע לתגובות בקשר לעבודה - אמנם לעסוק בעבודה בזמן שאתה בבית יכול להיות מעצבן, אבל יש אנשים שמתוקף תפקידם צריכים להיות זמינים ולהשקיע יותר זמן. אין מה לעשות.

לדעתי, אם זה משתלם בתנאים כמו שציין מר Apple - זה מעולה. שעות עבודה גמישות ושכר שמתגמל בהתאם, לדעתי מורידים את ה-"באסה" של עבודה מהבית.

ובכל אופן, כשהעבודה מעניינת ומתגמלת, ואתה עוסק בתחום חשוב שדורש עבודה גם מהבית - לדעתי זה דווקא כיף להשקיע בעבודה הרבה זמן ולעבוד גם מהבית. אבל אני מוגדר כסוג של משוגע בתחום הכסף ועבודה, בקרב חבריי. אז אולי זה רק אני.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממה שהבנתי - מה שמפריע לך זה המחסור בכסף, יותר מהעבודה עצמה. האם אני טועה?

אם לא - אין מה לחשוש. אתה עוסק במה שאתה אוהב ואתה לומד כרגע. תחיה מיום ליום ותעשה את המירב על מנת לעמוד בהוצאות.

אל תשכח שבעוד תקופה מסוימת, הכל יסתיים ואז אתה תשיג יציבות כלכלית. חשוב מאוד לעסוק במה שאתה אוהב. הכי עצוב זה לעבוד בעבודה שאתה לא יכול לסבול, אז אתה ממש תרגיש באסה.

בנוגע לתגובות בקשר לעבודה - אמנם לעסוק בעבודה בזמן שאתה בבית יכול להיות מעצבן, אבל יש אנשים שמתוקף תפקידם צריכים להיות זמינים ולהשקיע יותר זמן. אין מה לעשות.

לדעתי, אם זה משתלם בתנאים כמו שציין מר Apple - זה מעולה. שעות עבודה גמישות ושכר שמתגמל בהתאם, לדעתי מורידים את ה-"באסה" של עבודה מהבית.

ובכל אופן, כשהעבודה מעניינת ומתגמלת, ואתה עוסק בתחום חשוב שדורש עבודה גם מהבית - לדעתי זה דווקא כיף להשקיע בעבודה הרבה זמן ולעבוד גם מהבית. אבל אני מוגדר כסוג של משוגע בתחום הכסף ועבודה, בקרב חבריי. אז אולי זה רק אני.

אולי כשאני אפסיק להיות חייב כמות מטורפת של כסף אני אחשוב על לעבור למקום עבודה לפי שעות, 8 בעבודה 4 בבית.

אבל כרגע זה לא מתאפשר.

האמת היא שהעבודה מאוד מעניינת ואני לא בדיוק סובל מזה.

עובדים איתי אנשים עם משפחות עזבתי היום ב9 בערב(בגלל עבודה מול אמריקה) ועוד נשארו אחרי,זה לדעתי מטופש-הקרבה גדולה מידי של החיים הפרטיים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לעבוד לפי שעות מוגדרות, לפי דעתי, יכול לשגע אדם.

אין כמו שעות גמישות, במיוחד אם אתה עובד לפי צורך ומחליט בעצמך מתי לבוא ומתי ללכת.

כשאתה עובד בשעות קבועות, אצלי לפחות, נוצר שעמום שמשגע אותך כי אתה מחכה לשעה שבה אתה אמור ללכת הביתה.

אם אתה עובד לפי האופציה הראשונה שרשמתי - אתה עובד בכיף ואין שום דבר שמשגע אותך ואתה לא מצפה לשעה מסוימת כדי שתוכל לעוף כבר הביתה.

פורסם

שעות גמישות זה דבר נחמד.

אבל בוא נקרא לכלב בשמו,

בשעות גמישות שאתה בבית אתה לא באמת חופשי, אתה תמיד צריך להיות בהיכון למקרה ו..

לדעתי כל עוד אני לא מציל חיים איו לזה שום לגיטימציה.

בהמון חברות יש את המושג הזה "של לעבוד מהבית", אני חושב שזה שיטה שהיא בעצם חרב דו פיפיות.

מצד אחד זה אנשים אומרים כן זה יעוזר עם הילדים , עם שביזות בוקר ומה לא..

מצד שני העבודה שלך סוג של מחזיקה אותך בביצים, וזה רק מעודד דרישות לא הגיוניות (כמו רג'ש מהודו רוצה שתתמוך בו בהתקנה ועל הזיין שלנו זה שאמצע הלילה).

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כל עוד אתה לא עובד בסטארט-אפ קטן, אין שום הצדקה להיות מחובר 24\7 לעבודה.

אין קשר לסטארט-אפ, זה קשור לאופי העבודה והגורמים שמעורבים בה.

אצלי בעבודה אני עובד גם עם ישראל (אני מקדים אותם ב-5 שעות) וגם עם ניו יורק (מקדים אותם ב-12 שעות) ולכן יוצא שעם ישראל אני מתכתב לעיתים עד איזור 23:00 בלילה ואז ניו יורק מדי פעם צריכים אותי.

זה לא ברמה שמגבילה אבל זה בהחלט משהו שצריך לקחת בחשבון בעבודות כאלה ואחרות.

זה יפה שבגרמניה פולקסוואגן סוגרים שרתים בתום יום עבודה "תקני" כדי לא להפריע לעובדים, זה לא משהו שניתן לעשות בכל מקום עבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
"שמן ממזר"

תודה על השיתוף.

האם נשארת באותו תחום העיסוק או בכלל שינית פאזה?

תחום דומה, אבל תפקיד שונה (לא תמיכה טכנית)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הבנתי נכון, הבעיה של מקסיזם היא לא שעות העבודה אלא שהוא חושב ושקוע בעבודה גם כשהוא בבית והנושא לא רלוונטי לשעות העבודה

אני טועה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נכון. אבל תסכול מהעבודה יש ויש.

יש את מה שיש אצל רוב האוכלוסיה, ויש תסכול "השתחררתי מהכלא, ואני מנקה רצפות במקדונלדס בגיל 37 כדי לשלם מזונות לאישה שעשתה ילד עם מישהו אחר בזמן שישבתי בכלא בגלל שתפסו אותי על עסקת סמים שאליה נקלעתי כדי לממן את ההתמכרות להימורים של האישה".

http://www.youtube.com/watch?v=Ax8fKmHgo_8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טוב, בעצם זה כבר תסכול מאישה (גילוי נאות - אף פעם לא הייתי נשוי, אבל ככה נישואים עובדים, לא? :roll: ).

הנקודה שלי זה שתסכול יש ויש, ויש עבודות באמת מתסכלות, ואין לזה שום קשר לשעות העבודה והזמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עובד בתחום שאני מאוד אוהב,לא התפקיד אלא התחום.

אני מייעל את התפקיד שלי למקסימום ספציפית באותו תחום, רק שנוצר מצב שמרוב שאני מנסה ומתאמץ אני מרגיש שהשכר שלי לא מספק אותי.

להקטין ראש מצד שני - קצת קשה לי,כי סך הכל מדובר בתחום שאני אוהב.

ובו זמנית הסבלנות יורדת,המנהלת הישירה שלי אחלה מסתדר איתה מעולה,אבל השכר נקודה בעייתית.

שמקווה שבשיחה שבוע הבא תפתר :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הבעיה שלך היא אחרת - יותר מדי אכפת לך ממה שאתה עושה. זה לא עוזב אותך, כנראה בגלל שזה תחום שחשוב לך ואתה מחפש להוכיח משהו כל הזמן לממונים עליך.

אם תמשיך ככה זה גם יפגע לך בשינה, מניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעבודה הקודמת היה לי לפטופ והייתי מתחבר הרבה מהבית ,

בעבודה הנוכחית אני מתחבר פה ושם מהבית (ממש מעט) וזה הבדל שמים וארץ מבחינת ההרגשה.

הרבה יותר קל לקבוע גבולות בעבודה חדשה מאשר לתקן גבולות שנפרצו בעבודה נוכחית.

• תוכן חדש...