Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו פה יצא להיתקע באמצע הלילה עם רכב לא מניע בגלל מצבר מרוקן ובלי כבלים?

לי יצא, לא כיף גדול, במיוחד שהזמנה רגילה של שירותי דרך מהביטוח יכולה לקחת עד 3 שעות.

בסוף, אחרי כמעט 45 דקות הצלחתי לאתר איש נחמד שעזר לי (וקיבל בתמורה חניה במקום נחשק במרכז תל אביב), אולם זה גרם לי לחשוב שהיה יכול להיות מאוד נחמד אם הייתי יכול להפעיל אפליקציה שתעזור לי למצוא מישהו עם כבלים באזור שיכול לעזור לי להתניע.

מהצד שלי היה שווה לי לשלם כמה עשרות שקלים על העזרה, ומהצד השני מישהו שמסתובב באופן קבוע עם כבלים להתנעה ועוזר לאנשים שנתקעים בסביבה יכול לעשות עוד איזה 1,000 שקל לחודש במאמץ אפסי.

אז מי מרים את הכפפה לבנות משהו כזה?

פורסם

יש רכבים שבהם התנעה עם כבלים יכולה להשבית מחשב רכב

מה שכן ריאלי זה אולי לקנות כזה:

autools$82915054.jpg

ואיתו להציע הנעות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מהצד שלי היה שווה לי לשלם כמה עשרות שקלים על העזרה, ומהצד השני מישהו שמסתובב באופן קבוע עם כבלים להתנעה ועוזר לאנשים שנתקעים בסביבה יכול לעשות עוד איזה 1,000 שקל לחודש במאמץ אפסי.

אז מי מרים את הכפפה לבנות משהו כזה?

מה זה מרים?!

כמה אתה מוכן להשקיע בפיתוח ובשיווק?

איך מצהירים על הכנסה כזו?

ביטוח מקצועי?

אישורים ממוסדות רלוונטים לתת שירות כזה?

...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי יותר הגיוני לעשות אפליקציה כזו אבל התנדבותית,לא בתור לספק למישהו הכנסה של 1000 שקל בחודש,אלה שאם מישהו נתקע עם האוטו והוא נכנס לאפליקציה,אז כל האנשים ברדיוס של 5 ק'מ נגיד יקבלו התראה ומי שירצה יוכל לבוא לעזור.

אולי גם לעשות לכל משתמש מונה שאומר כמה פעמים הוא ביקש עזרה וכמה פעמים הוא עזר,ככה שלא יהיו נצלנים וכשיראו מישהו שעזר 0 פעמים וביקש עזרה 100 פעמים-לא יבואו לעזור לו.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
יש רכבים שבהם התנעה עם כבלים יכולה להשבית מחשב רכב

מה שכן ריאלי זה אולי לקנות כזה:

autools$82915054.jpg

ואיתו להציע הנעות

בוסטר כזה עולה למעלה מ3K.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למישהו פה יצא להיתקע באמצע הלילה עם סיגריה ובלי אש?

לי יצא, לא כיף גדול, במיוחד שחיפוש אש רגיל עלול להסתיים בזה שמישהו יבקש ממך סיגריה.

בסוף אחרי כמעט 5 דקות הצלחתי לאתר איש נחמד שנתן לי אש.

זה גרם לי לחשוב שיכול להיות נחמד אם הייתה אפליקציה שבה אני יכול לשדר "אות מצוקה", וכל מי שיש לו מצית ברדיוס 5 ק"מ ממני יקבל את ההתראה.

טוב חלאס.

הבעיה פשוטה, למה לסבך אותה יתר על המידה? אפליקציה? באמת?? זה כבר נהיה מגוחך :?

כמה עולים כבלים? 50 ש"ח? קונים כבלים וכשנתקעים עוצרים מישהו אקראי. אם הראשון לא ירצה לעזור אז השני ירצה. Problem solved.

V5

פורסם
בוסטר כזה עולה למעלה מ3K.

קניתי בזמנו ב-400 שקל בערך בארץ (לפני בערך 12 שנים, הוא מת לפני כמה שנים), מתאים להנעת רכב עם מצבר עד 70 אמפר נדמה לי או משהו בסגנון, הניע יופי מאוקטביה בנזין 1.6 דרך 1.9TDI ופאביה 1.4 דיזל ועד מרצדס E קלאס

אתה לא צריך למלא מחדש את המצבר, אתה רק צריך לתת בוסט להנעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
למישהו פה יצא להיתקע באמצע הלילה עם סיגריה ובלי אש?

לי יצא, לא כיף גדול, במיוחד שחיפוש אש רגיל עלול להסתיים בזה שמישהו יבקש ממך סיגריה.

בסוף אחרי כמעט 5 דקות הצלחתי לאתר איש נחמד שנתן לי אש.

זה גרם לי לחשוב שיכול להיות נחמד אם הייתה אפליקציה שבה אני יכול לשדר "אות מצוקה", וכל מי שיש לו מצית ברדיוס 5 ק"מ ממני יקבל את ההתראה.

טוב חלאס.

הבעיה פשוטה, למה לסבך אותה יתר על המידה? אפליקציה? באמת?? זה כבר נהיה מגוחך :?

כמה עולים כבלים? 50 ש"ח? קונים כבלים וכשנתקעים עוצרים מישהו אקראי. אם הראשון לא ירצה לעזור אז השני ירצה. Problem solved.

1. :lol:

2. תיאורטית אתה צודק לחלוטין.

הדבר הכי הגיוני זה לקנות מראש כבלים ולהשאיר אותם באוטו אבל רוב האנשים לא יעשו את זה, בדיוק כמו שרוב האנשים לא ילכו לרופא אם לא כואב להם משהו.

3. כנראה שהאופציה הכי טובה באמת היתה לשלב משהו כזה בתוך אפליקציה קיימת כמו WAZE.

פורסם

הדבר הכי הגיוני הוא פאקינג לחכות לשירותי דרך \ להתקשר לחבר או משפחה

גם אם אני אצטרך עזרה באמצע הלילה לא אבקש מאנשים זרים. מצד שני אולי אני לא סומכת על אף אחד כי אני אישה ומעדיפה שגורם רשמי \ מוכר יהיה זה שעוזר לי.

פורסם

בעבר היה לי כבלים ברכב ובשמחה הייתי עוזר לאנשים אחרים להתניע, מאז שיש לי רכבים שעמוסים באלקטרוניקה ומיחשוב אינני עושה זאת יותר.

פורסם

כמה פעמים יצא לכם להתקע באמצע הלילה בלי שעון ובלי לדעת מה השעה וכמה זמן אתם כבר תקועים באמצע הלילה.

מעכשיו אפליקציה מיוחדת המאפשרת משלוח SMS לכל אחד מהחברים שלך כך שהוא יוכל להחזיר ב SMS את השעה הנוכחית.

אפשר לשלוח SMS פעמיים וכך ע"י חישוב פשוט באמצעות אפליקציה אחרת ניתן לקבל את סה"כ הזמן שתקועים באמצע הלילה.

למי שאין חברים אפשר לשלוח SMS לכל מספר שרוצים ולראות את השעה ברשימת ה SMS היוצא.

פורסם

בהצלחה...

נתקענו במחלף רמת חובב לפני כמעט שנה, אחרי שהאימובילייזר של ה i10 לא אהב ניסיון הנעה או לחיצה שגויה על הקודנית. 30 דקות בשמש ולאף רכב (הרוב שם בדואים) אין כבלים (יעני), למזלנו עבר רכב של חברה גדולה מהאזור והיו להם כבלים, ג'ולט קטן והרכב נסע כמו גדול לת"א.

הישועה לא תבוא מאפליקציה, אלא מכבלים בבגאז'.

• תוכן חדש...