Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת לשירות קרבי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיחררו אותנו חמשוש כמו שאמרתי. האוטובוס יצא ב 17:35 וחזרתי הביתה רק ב20:40

אוי יו יוי... תגיד תודה שנתנו לכם חמשוש. לפי מה שאני מכיר- טירונות יוצאים רק שישי. על החמשוש היחיד שנתנו לנו- חטפתי שבת :roll:

הקטע עם הדיאורדורנט מאוד יעיל, רק שים לב להרחיק את הפנים כשאתה מדליק.

את הקליפס של הכומתה אתה מכין בעזרת סיכת ביטחון וקליפס של קסדה.

קליפס לכומתה עושים ג'ובניקים, שמסתובבים על היום על א' ויוצאים כל יום הביתה. זה מגעיל וצעיר.

כומתה משופצרת- להוציא את הביטנה (טוב זה א' ב') ולהתחיל לגלח הכל, לאט לאט, עד שרואים את הפסים המעגליים.

אחר כך- לסדר אותה בצורה שצריך, לגהץ קצת, ובמשך כל השירות (ברוך השם יש לך 3 שנים) שמים אותה בין המזרון לקרש (עכשיו רק צריך להשיג קרש :-D). יוצא פיתה עיראקית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא הייתי ג'ובניק וכולנו בגדוד הסתובבו עם כומתות על מדי ב' (כי זה באמת לא נוח לשים כובע טמבל בכותפת).

ואחרי הגילוח יש להרטיב אותה ולגלגל אותה טוב טוב, לעטוף עם גומייה ולתת לה להתייבש ככה.

פורסם

אני לא מכיר את הנעליים שמחלקים עכשיו, אבל לפני 15 שנה כשהתגייסתי, הקלות שחילקו היו חייבות מדרסים.

בכל מקרה, אני לא רואה הצדקה למדרסי "קאוסטום", מדרסים ג'נריים לפי המידה של הנעל יעשו גם את העבודה.

אם אני זוכר טוב, ואם לא שינו את העניין, ב"ש-קציעות זה קו 44.

פורסם

אכן קו 44. תתכונן למכות על האוטובוס עם התותחנים.

אבל בדרך כלל נפגשים במחנה נתן ומשם יש הסעות מאורגנות.

פורסם

מדרסים לא יעילים. בטח ובטח כשקיבלת את הנעליים החדשות.

אתה בוכה על להגיע הביתה ב20:40 ביום חמישי? תזכור את החמשוש הזה טוב טוב, אתה לא תקבל חמשוש בקרוב..

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא צריכים להגיע ישר לקציעות. מגיעים לב"ש ומשם למחנה נתן, שם נפגשים ונוסעים יחד לבסיס.

צריך להיות ב 10:30 אני מתלבט אם להגיע ברכבת או באוטובוס.

והנעליים מאוד נוחות וחזקות כמו טנק.

פורסם

התשובה היא שצריך להוציא את הכרטיס לפני 06:00. אני דואג להביא את בני לרכבת ב-05:55, וכבר קרה פעם-פעמיים שהוא עבר בתחנת הרכבת בדך מבילוי מוצ"ש והוציא כרטיסים קצת אחרי חצות עבור הנסיעה של ראשון בבוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנסיעה מ 6 עד 9 בתשלום תקפה רק לת"א וצפונה, לא תקפה אלינו. בסוף כנראה אני אקח אוטובוס.

איזה כרטיס קופת חולים?

פורסם

מרגע שהתגייסת האחריות על הטיפול הרפואי היא על צה"ל - שמור את הכרטיס עד השחרור.

יוצאות מכלל זה כמה יחיסות שבהן השירות הרפואי הופרט וכל חייל יכול לבחור באיזה קופה הוא רוצה להיות מטופל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 12.7.2013 בשעה 17:01, שביט כתב:

חולק על עניין הגרביים- הגרביים שהצבא מחלק הם גרביים טובים מאוד, עבים מספיק, אוחזים טוב את הרגל במסעות, שורדים 3 שנים של שימוש רצוף וכביסות, ועוד 10 שנים אחרי זה.

מקפיץ לטובת עדכון חשוב 😄

הגרביים מהסדיר מחזיקים גם 24 שנים...🤦🏻‍♂️

הייתי בטוח שהן יתפוררו לי ברגע שאכניס את הרגל לנעל, אבל הם מחזיקים, סופגים ותומכים כמו שצריך.

בשילוב נעליים בנות 13 (לפני נעלי החי"ר) עם רפידות של בלנדסטון לאחיזה מושלמת.

שיהיה לכולנו בהצלחה!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא יודע מה איתך, שאני נעלתי את נעלי החי"ר במילואים לא הבנתי איך הצלחתי ללכת עם זה בסדיר

או שהנעל התכווצה

או שהרגל שלי גדלה באופן לא פרפרציונאלי

מזל שאפשר ללכת במילואים עם כל נעלים שתופסים טוב את הרגל

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...