Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג - 1970 מאך 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באתרwww.classiccars.co.il יש כתבה על קורס שיפוץ רכב. בין היתר רצות שם מספר תמונות ואחת מהם היא של מוסטנג שנת 70 אדומה. דומני שמדובר על מאך 1(פאסטבק כמובן)

לאלו מכם שהשתתפו בקורס ואלו שלא, אשמח לדעת האם המוסטנג הזו "יהודיה" או סתם נוכריה (אפילו מעט פרטים אם יש יתקבלו בשמחה).

היתה אחת למכירה לפני שנה בערך, ירושלמית, וגם כן אדומה.. עם פסי Boss.. אשמח לדעת אם זו אותה אחת (ואם מישהו יודע מה עלה בגורלה).

יום טוב לכולם

מאיר

פורסם

למר... מוסטאנג זה לא אוטו שרירי...

הרכב הנ"ל שייך לעו"ד צבי...

הרכב נחת בארצנו לפני חצי שנה והוא במצב מדהים...

לגבי ה mach1 של חיים... נעלמו עיקבותיה וחבל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לבעלים של מסעדת ארומה בזכרון יעקב יש מאך אחד אדומה יפיפיה! ואפילו למכירה.

אם אני לא טועה זאת 1/2 69 .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתכוון למוסטנג מזכרון.

פורסם

למוסטנג מזכרון יש סיפור מדהים. לאמא של הבעלים הייתה כזאת כשהוא היה ילד. אמו כבר נפתרה לפני כמה שנים והוא החליט שהוא רוצה למצוא את האוטו ולקנות אותו. הפך את הארץ ולא מצא את האוטו ובליית ברירה קנה את היחידה שמצא למכירה. הוא היה בטוח מעבר לכל ספק שזה לא האוטו לפי סימנים שהוא זכר מילדות.

במהלך השיפוצים הוא פרק את הדשבורד ומצא מאחוריו הזמנה לברמצווה שלו!!!

TWEILIGHT ZONE, או לא???

פורסם

אני מסכים שזה נורא נורא מסובך. הרבה יותר ממסובך אז תרשה לי לעזור לך:

1. חפש מכשיר טלפון. אם מצאת המשך לסעיף 2.

2. הרם את השפורפרת ולחץ על 1 ולאחר מכן פעמיים על המספר 4.

אם עונה לך בת קול שאומרת " 144 שלום מדברת שלפלפית במה אני יכולה לעזור?" עבור לשלב 3.

3. אמור בקול רם ותקיף " שלום! אבקש את מספר הטלפון של מסעדת ארומה בזכרון יעקב"

4. קח עט ונייר ורשום את מספר הטלפון אשר ישוגר אליך בקול מתכתי וקר.

5. כמו שהצלחת לחייג 144 אני משוכנע שתצליח לחייג למסעדת ארומה אבל שים לב!!! כדי להגיע למס' טלפון בזכרון יעקב יש להוסיף את הקידומת 04!

6. ברגע שיענו ויגידו " מסעדת ארומה שלום, מדברת שלפנועית במה אני יכולה לעזור?" בקש את הבעלים.

זה הוא שיש לו את הרכב המדובר ובגלל המכתב הדבילי הזה נשברו לי 2 אצבעות והפסדתי 5 דקות מגבעת חלפון.

• תוכן חדש...