Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי איסוזו דימקס 4X4 2010 של מנהל הרכב הממשלתי.

בחודשים האחרונים החלה תופעה של רעשי רוח במהירות שיוט (מתחילים החל מאזור ה-80 קמ"ש) תלוי בעוצמת הרוח בחוץ ובכיוון הנסיעה.

בזמן האחרון התופעה ממש החמירה וזה הגיע למצב שבמהירות שיוט (100 קמ"ש פלוס מינוס) אני כבר לא מסוגל לשמוע רדיו/מוזיקה, לדבר בטלפון או אפילו לנהל שיחה רגועה עם היושבים ברכב מבלי להרים את הקול.

 

הקטע המוזר הוא שמוסך איסוזו המרכזי בבאר שבע (לצי) אומרים שאין מה לעשות עם התופעה והיא מוכרת וידועה בדגמים הללו (ביקשתי שיבדקו את גומיות החלונות הקדמיים ואת האיטום).

היתכן????

 

תודה

יפתח.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

×
×
  • תוכן חדש...