Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזה אני לא יודע איפה קונים אבל פעם הייתה לי גישה לכזה, הוא טוב כי אפשר להתאמן על רוחב כתפיים כפול וצר.

אבל שלי (למשקוף) עלה 80 שקל במגה ספורט, נסה שם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי המנהלת שלה אבל לא נראה לי שיעשו לה משהו.

האמת שזו בדיוק ההתלבטות- להוציא את שאר החברים חארות או לא. אבל אני לא מכיר אותם אז זה אמור להזיז לי? אני סתם מתחשב מידי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יכולים לעשות לה כלום, אבל אם המנהלת שלה תקנא בה, זה לא יעשה לה חיים קלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל זה יגרום לאשה עוד יותר אושר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא יודע לגבי המנהלת שלה אבל לא נראה לי שיעשו לה משהו.

האמת שזו בדיוק ההתלבטות- להוציא את שאר החברים חארות או לא. אבל אני לא מכיר אותם אז זה אמור להזיז לי? אני סתם מתחשב מידי?

אכן דילמה...אני אומר שתלך על זה! תוציא אותם חארות בני חארות.

Gn'f'R

פורסם

היא גם ככה רוצה להתפטר...

נלך על זה...נשלח פרחים לעבודה. תודה

פורסם
בשעה טוב אחרי שלושה חודשים יש מתח בחדר, קצת עקום יש לזה ברגים אבל אין לנו מקדחה או מברגה בבית אז תליתי את זה עם מברג ביד.

בנדון: אופן התקנת המתח

מר. רופני היקר שלום.

הנני רוצה להפנות את תשומת ליבך לאופן שבו התקנת את מוט המתח.

מהתמונה שסופקה על ידך ניתן לראות כי התקנת את מוט המתח בתוך המשקוף והשארת מרווח של כמה סנטימטרים בודדים לנשימה.

על פי הידע והניסיון שצברתי בתחום אני חושב שהמיקום שבחרת הוא שגוי מהסיבה שאין לך מספיק מרווח כדי להביא את הסנטר מעל המוט.

אולי אדוני חושב שזה "בקטנה כפרה" אבל בצורה המוצגת לא תוכל לעשות את עליות המתח בצורה איכותית ונכונה.

המלצתי אליך היא למצוא מקום אחר להתקין בו את המתח, שבו יהיה לך מספיק מקום למקם את ראשך מעל המוט, יש עדיפות למקום שבו המוט ימוקם מספיק גבוה כדי שתוכל להתלות עליו ללא קיפול רגליך.

בברכה,

המפוזר מכפר הזר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה בבעייה רופני.

מצד אחד- כל מה שדיוויד כתב.

מצד שני- אם תוריד את גובה המוט ותעשה מתח עם רגליים מקופלות אתה פשוט תהבהב למרפי עם שלט ניאון לפרק לך את המוט תוך כדי עלייה. ילכו לך 2 הברכיים, חבל.

אז איפה אפשר לשים? האופציה היחידה היא להנמיך את המתח ולזכור לשים 2 כריות באזור בו אתה צפוי ליפול.

וידוי:

בזמנו כשהייתי בכושר עשיתי מתח כשהגוף ב90 מעלות. כלומר, רגליים ישרות מורמות תוך כדי המתח. עוד לפני שהבנתי מה קרה כבר מצאתי את עצמי על הרצפה מתפתל מכאבים בעצם הזנב.

מאז לא עשיתי מתח

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דיויד, אתה צודק לא חשבתי על זה, אבל עקרונית אני עולה עד למעלה ונוגע עם הסנטר במשקוף, זה מספיק טוב ?

ניסיתי להעביר את המתח למקום עם יותר מרווח אבל עדיין אין מספיק וכדי להגיע עד למעלה אני צריך לדפוק את הראש בתקרה (יש שם הכנה למזגן מרכזי ותקרה מעץ שאפשר לדחוף אז אני דוחף אותה עם הראש).

יותר נמוך במשקוף אני לא יכול לשים כי אז אני לא אוכל לצאת מהחדר בלי להתכוף ואני אגיע עם הברכים לרצפה עוד לפני שאני ארד עד הסוף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...