Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי, משהו בעיר הזאת מעצבן מאוד. כנראה ריכוז הערסים והרעש שם לא עושים לי טוב. סבא שלי גר בבלפור יוספטל ואני לא אוהב את המסיבות ערסים על גלגלים שיש שם בכמויות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש בראשון לציון באזור תעשייה את הסקורס תוכלו להיפגש שם ולשחק. גם באזור יש בתי קפה ומסעדות מכל הסוגים וכל המחירים. חנייה בשפע והגעה נוחה

תהנו בכל מקרה חבר'ה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

סגור סנוקר במוצ״ש ה15.2, zx בבקשה תעדכן כתובת של המקום בטופס ואני מקווה שיש שם חניה באיזור.

לוקו אני אשחק איתך, גם אני לא יודע לשחק.

בסוף אני הולך לישון במיטה בבית כי אם אני אקח שמיכה וכרית לאוטו סבא שלי יחשוב שהשתגעתי ואני לא רוצה שהוא יגלה שאני משוגע

מה זה תהנו גיא ? אתה אחרי ביטחון מידע, אתה צריך לבוא לוודא שלא מדברים של נושאים מסווגים (ויש לי בראש כמה כאלה שחשבתי עליהם בשניה והם די מסווגים)

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני ער כבר יותר מידי שעות ויש עוד שעות לפני...

רופני, התפניתי לקרוא את הסיפור שלך עם המתדלק רק עכשיו

כי שכשפרסמת אותו הוא היה נראה לי ארוך אז העדפתי לחזור אליו

מאוחר יותר.

בקיצור, מה זה הסיפור המבאס הזה?! אין לו שום תכלית!

Gn'f'R

פורסם

סגרנו שניפגש שוב בשישי, לא אמורה להיות שם תכלית וגם באמצע הסיפור קלטתי מה הלך שם ושזה מסריח אז איבדתי את זה קצת.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

המקום ירד מהפרק זה טאפס בר ואני מתנגד לקונספט של מנות קטנות במחירים גדולים !

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא שאכפת לי כן? אבל זה לא טאפאס בר. מועדון סנוקר מעולה שנמצא באזור מצויין של מסעדות ובתי קפה.

לא הייתי שם כבר 4 שנים בערך אז אני לא מעודכן שתעריפים של השעות, רק מציע מקום.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לוקו אז מה אתה אומר, אם היה לי חלום משמעותי , לפני כמה שנים, זה אומר שמתישהו זה יקרה?

ועכשיו אני אלך לישון, מזל שהשינה מאפסת אותי ואני קם יחסית אופטימי ושוכח מדאגות האתמול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

האמת לא מכיר את המקום הזה. אין לי בעיה לזרום לשם אם בא לכם.

אני מכיר כמה מקומות- העדיפים יותר הם סנוקר גולד בול או משהו כזה שנמצא איפה שהאצטדיון החדש בפ"ת.

לא רחוק ממנו נמצא עוד סנוקר משולב עם מתחם באולינג (הם מופרדים ביניהם ככה שאין רעש שמפריע) אבל אני פחות ממליץ אלא אם בא לכם גם באולינג...

עוד 2 מקומות שאני מכיר הם של רשת לינקולן בר. אחד בתל אביב ברחוב לינקולן והשני צמוד לקניון רענן ברעננה.

תבחרו מש שיותר נוח לכם- המובילים לדעתי הם הגולד בול בפ"ת והלינקולן בר בתל אביב כאשר זה שבפ"ת יש שפע של חנייה חינם (אלא אם יש משחק כדורגל האצטדיון, צריך לבדוק. למרות שהחנייה היא מלפנים ושל הסנוקר מאחור). בלינקולנן יש חנייה חינם (או הייתה כזו עד ללפני שנה) אבל פחות.

• תוכן חדש...