Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה 30 הקטגוריות? לא צריך דוגמאות, רק את הכותרת

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גיא טעה (נראה לך שאפשר למצוא פה מישהי ? אני לא חושב שאנשים חיים פה, לא ראיתי אף אחד), ספגטי צדק [אם כי לא לזה התכוונתי], ולוקו היה בכיוון [אבל סביר להניח שגם הוא ישגע אותי שהוא יחזור].

הלכתי לתדלק, לא היה לי ברור אם זה שירות עצמי או מלא אז שאלתי את המתדלק (שהתחיל לגשת אלי), הוא התחיל ללוות אותי בתדלוק (תכניס כרטיס אשראי, תכניס מספר תעודת זהות ותלחץ כאן, תכניס מספר רכב ותלחץ כאן תכניס את הפיה ככה, אם אתה רוצה להגביל תעצור אותו ככה.

אני יודע את זה, שלחו אותי לתדלק טרקטור שצריך לנחש איזה מספר המשאבה ועל מה ללחוץ כי הכפתורים בלויים ולא רואים כלום עם פחות הוראות, שחרר).

בקיצור, הוא שאל אם לבדוק שמן ומים, אמרתי לו "לא תודה" בנימוס אופייני אז הוא הקשה ושאל למה, הסברתי לו שהמנוע חם ועבד עד לפני שניה וזה לא אפקטיבי לבדוק שמן כרגע, אז הוא התחיל להתווכח איתי על כמה שאני לא מבין וכו' וכו' ואז הוא הסביר לי איך לבודק שמן כשהמנוע חם ושזה יצא מדוייק:

מוציאים את המדיד ומנקים, מכנסים מוציאים ובדוקים, מנקים מכניסים ובודקים, מנקים מכניסים ובדוקים אם יוצא אותה כמות זאת הכמות שיש. מישהו הבין ?

הוא המשיך ואמר שהוא בודק לעשרות רכבים וכולם מרוצים (ועוד חוזרים להגיד לו תודה כי הם בודקים גם בבית אחרי שהוא בודק).

נגמר התדלוק, נכנסתי לאוטו והנעתי, הוא עדיין לא משחרר אני מתחיל להסכים איתו והוא ממשיך לטעון את הטענות שלו.

לא נעים לי לסגור את הדלק ולנסוע אז אני משאיר את הדלת פתוחה (אחרי שהנעתי) והוא ממשיך, אני מנסה לאותת לו שוואלה הוא חופר אז אני סוגר את הדלת ופותח חלון ואומר לו שאני אבדוק את העניין ואחזור אליו עם תשובה, הוא עדיין לא משחרר, שואל מאיפה אני (מה אכפת לך ?) עונה והוא ממשיך לתחקר, כוס אמק, נמאס לי ביי.

נסעתי משם.

הלכתי לאכול המבורגר וחזרתי הביתה.

הגעתי הביתה, (אגב, שיצאתי סבתא שלי שאלה אותי מתי אני חוזר, בן כמה אני שאת שאולת ?)

התיישבתי ליד המחשב ושמתי אוזניות, אבל גדולות, אי אפשר לפספס, והיא בכל זאת מדברת אלי, מה ? מה ? מה את סתומה את לא רואה שאני עם אוזניות ? נגמר השיר ואני שומע אותה באמצע משפט. למה אנשים פונים אלי שאני עם אוזניות ? (בעבר [שהייתי נוסע באוטובוסים] והייתי יושב עם אוזניות אנשים פנו אלי בלי לחשוב בכלל).

נ.ב., תגידו, יש מצב שהולכים לנסות לגנוב לי (לסבתא לא לי) את האוטו היום ? פתאום אני קולט שיש מצב שהוא ראה מה הקוד והוא יודע פחות או יותר איפה אני גר (אמרתי חיפה ועובד באיזור) ?

לוקו תתחדש על התמונה

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ה"שיר בהמתנה" למיניהו הוא אחד הדברים היותר מעצבנים שבהם אני נתקל, וחברך גם משלם כמה שקלים בחודש תמורת השירות המיותר.

שיחה קצרה למוקד של ספק השירות תפסיק את השטות הזו.

אמרנו לו שהוא משלם על זה. אבל תכלס לא היה לו אכפת כדי לעצבן את כל מי שמתקשר אליו...

מאז שהוא החליף טלפון זה נעלם אז כרגע כשמתקשרים אליו כבר יש צליל נורמלי. 8)

4 טרה של פורנו זה נחמד, מעניין אם הוא בכלל זוכר חצי מהסרטים שיש לו שם :shock:

לגבי המפגיבוב, קבענו ב15 או ב13? יום שבת או חמישי?

אם ביום שבת אז מתי בבוקר? על האש? אם יום חמישי אז בערב עדיף (גם ללוקו וגם לי) ואז בא לכם בר? מקס ברנר? מסעדה? טיול רומנטי על החוף?

פורסם

קומזיץ על החוף.

(היום בעבודה היה ממש קר בבוקר אז אספנו עצים, לקחנו קצת דלק מהריינג'ר ועשינו מדורה)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נשמע קצת חשוד האמת. למה שמתדלק ישאל מאיפה אתה?

וד"א,

תן כבוד לסבתא שלך, היא עושה את הכל מאהבה (גם אם זה לפעמים ובד"כ מציק).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

רופני הסיפור עם המתדלק באמת הזוי וכן יש מצב שינסו לגנוב את האוטו. כבר יצא לי לשמוע על דרכים יותר הזויות. בגלל זה אם שואלים מאיפה אתה להבא, תענה מאילת ושאתה עובד במטולה.

אגב אם מישהו חופר, וזה לא מישהו שאני נתקל בו קבוע, אני אומר לו שאני ממהר וביי. זהו כמה קל ככה פשוט.

קומזיץ סבבה באיזה יום?

פורסם (נערך)

טוב אני הולך לארגן את המושב האחורי לשינה

אבל, אחרי שנסעתי משם (נגיד שעקבו אחרי) נכנסתי לישוב עם שער שנפתח עם פלאפון (במקרה מישהו יצא אז נכנסתי) ורק אז נסעתי לישוב שבו אני ישן, גם כאן יש שער (הוא פתוח עד שעה מסוימת ובלילה שומר פותח לכולם).

עריכה אחרונה על ידי rupni

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוק מס' 705:

א. אסור לגלות את מקום מגוריך לזרים מעצבנים.

ב. אסור לומר את שמך האמיתי בהזמנה בארומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש לכם שערים אז זה מאוד מקשה על הגניבה ודעתך יכולה לנוח.

ועדיין לא ענית באיזה יום קובעים. לוקו מעדיף בחמישי. איפה דניקס, V, טל מי עוד מגיע? רז, אתה מגיע?

פורסם

לא לא לא לא עושים את זה בשבת !

סלאורייד, אני גר בחיפה אבל עכשיו אני לא ישן בחיפה (לא אני ולא האוטו).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שביטלתי משהו ממש מגניב בשבת בשביל המפגש גיבוב (ועוד אמרתי שעד היום בשבע אני יכול לשנות את ההחלטה ועכשיו שמונה) וחוץ מזה לוקו לא אמר שהוא יכול עדיין.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו מלכתחילה אמר שהוא מעדיף בחמישי אחרי 5 בצהריים.

בקיצור איפה כל השאר שצריכים להחליט מתי נפגשים ואיפה?

• תוכן חדש...