Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפכתם להיות כמו תכנית ארוח בערוץ 2, שכל אורחיה הם מראיינים אחרים בתוכניות ארוח בערוץ 2.

אם הגיבוב ימשיך לעסוק בכותרת של עצמו - הוא אבוד, רק שלא יגמור כמו מוטי בננה בציריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• אחראי פורום
פורסם

פחחחח רומא, ספרד. אני בשישי בטבריה - beat that!

אם שווה או לא קשה לי לומר, מה שכן המחיר ללא תחרות (מגרש של 820 מ"ר עלה 180k בנייה של 200 מ"ר בערך 1000k) והנוף מטריף .

נוף מעלף, שיחקת אותה. אם אשתי היתה יותר גמישה, גם אנחנו היינו משתקעים על הצוק הזה. מרמות עד מבוא חמה.

במקום זה בנינו בישוב שקרוב לעיר גדולה 10 ק"מ אבל ללא מכולת או יותר מ-3 אוטובוסים ביום, אז את הבידוד שלי קיבלתי :-P

אם תרצה שמות של כמה קבלנים מעולים שעבדו אצלי (גם בצפון כמובן), רק תבקש.

בניה זה אמנם הרבה התעסקות ומיליארד טלפונים, אבל כשזה מתחיל לזוז, העניינים פחות מורכבים. בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הפכתם להיות כמו תכנית ארוח בערוץ 2, שכל אורחיה הם מראיינים אחרים בתוכניות ארוח בערוץ 2.

אם הגיבוב ימשיך לעסוק בכותרת של עצמו - הוא אבוד, רק שלא יגמור כמו מוטי בננה בציריך.

מזל שאתה פה, מעצב פנים שלנו. בלעדיך - אבדנו!

מעניין איך זה לגמור בזיריך...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחרי חפירה של 6 שעות על מערכות מידע למועצות, אני לא אתפלא אם האחוז הגבוה של התאבדויות אצל מפתחים זה אלה שמתמחים בנושא הנ"ל. מזל שהתקשרו כמה לקוחות שמתגרשים וסיפקו לי הקלטות עם אקשן לסופש. ;)

דניס בהצלחה.

החיים הם כמו....

פורסם
ממך לא ציפיתי להשמטה כזו...

כשזה מגיע מדניס אני לא אתפלא אם הוא הולך לבקר את קצין המבחן שלו

ועכשיו הוא עושה עלינו דאווין. .

מאז שעברתי לערד נגמרו ההתקפים האסמטיים,

והחלו ההתקפים הפסיכוטיים.

Gn'f'R

פורסם

lol.

לוקו הפאב מקס עוד חי אצלכם שם? כאשר בעברי הייתי דימונאי הייתה תקופה שהיינו מבלים הרבה בערד סיטי, בתקופה שעוד היו מעדונים שם.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...