Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שזה מתאים לגיבוב אבל גם לא לשרשור משלו.

אני אוהב פרושוטוב הבעיה, אני היחיד כנראה הדבר הזה לא הולך בסופר ותמיד הוא מגיע לא טוב (לא מקולקל אבל מלא לחות).

בקיצור איך אני מייבש עכשיו 400 גרם בלי שהכל יתקלקל ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איזה קטע, התחיל מקודם סרט בשם דג'ה וו, התישבתי לראות.

מתחיל הסרט, אני בודק אינפו, רואה דנזל וושינגטון, ואל קילמר, מסתכל על הסרט עוד כמה דקות, מסתכל על אישתי ואומר לה, נראה לי שראיתי את הסרט הזה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כ*ס עמק עם מצלמות הגאטסו האלה!

16 לאוגוסט יום שישי, לראשונה בחייו סחבק קם בבוקר עם סחרחורת, הדבר הזה שיש רק לכוסיות, הוחלט על יום מנוחה בבית.

בעקבות זאת האישה עם הילד תצתרך לנסוע מנתניה לבית הוריה בחדרה לבד, דרך שהיא עשתה מאות פעמים.

אלה מה, בחזור פרח מזכרונה מיקום המצלמה בכביש 4 והיום התפנקתי בקנס על סך 750 ש"ח ו8 נקודות מתנה לחג, 120 קמ"ש בכביש של 90.

קבינימט, 120 קמ"ש ומזמברים אותך ב750 שקל?! מה זה 120 קמ"ש, האיטיים שבינינו נוסעים יותר.

והמצלמה, אוחחח המצלמה, בצבע אפור בדיוק כמו עמודי התאורה וממוקמת בינהם, אם לא מרוכזים אין שום סיכוי לראות אותה.

אם רק היה שלט גדול לפני, אם המצלמה הייתה צבוע בצבע זהור, אין סיכוי שהיא הייתה מפספסת.

750 ש"ח על 120 קמ"ש בכביש 4 מרגישים כל כך לא פרופורציונלים ועוד כשמדובר בנהגת כמו אישתי שנוהגת כמו רוב הנהגות, לאט.

הרי זה לא ישנה כלום, אנחנו נמשיך לנסוע 120 על כביש 4 (פשוט סכנת חיים, במיוחד איפה שהמצלמה ממוקמת, 2 נתיבים, גדר הפרדה וקטע ארוך וישר), סתם עוד מס ענק למשפחה הממוצעת, זה פאקינג מיכל וחצי של דלק!

לא נותר לי אלה לאחל לאלה שהחליטו על שיטת ההפעלה של מערך המצלמות שחשבון הבנק שלהם יהיה במינוס נצחי עם נטיה קלה לגרימת שבץ מוחי עקב לחץ.

מקווה שהחג שלכם יתחיל טוב יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
איזה קטע, התחיל מקודם סרט בשם דג'ה וו, התישבתי לראות.

מתחיל הסרט, אני בודק אינפו, רואה דנזל וושינגטון, ואל קילמר, מסתכל על הסרט עוד כמה דקות, מסתכל על אישתי ואומר לה, נראה לי שראיתי את הסרט הזה! :shock:

כבר כתבת פעם את הפוסט הזה, לא?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני לא חושב שזה מתאים לגיבוב אבל גם לא לשרשור משלו.

אני אוהב פרושוטוב הבעיה, אני היחיד כנראה הדבר הזה לא הולך בסופר ותמיד הוא מגיע לא טוב (לא מקולקל אבל מלא לחות).

בקיצור איך אני מייבש עכשיו 400 גרם בלי שהכל יתקלקל ?

מתי יגיע השלב שתסביר מה זה פרושוטוב?

Gn'f'R

פורסם

מיד אחרי שתשאל http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%95 (דרך אגב, רק אצלנו בבית קוראים לזה פרושוטוב).

עריכה, זה כבר לא אקטואלי נשארו 3 חתיכות במקרר, אני השארתי אתמול בערב 350 גרם, אין לי מושג לאן זה נעלם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה יכול לקרוא לו גם חמון (Jamon בספרדית), או Ham באנגלית, או ז'מבו(ן) (Jambon בצוחפתית).

הפולנים והגרמנים קוראים לזה שינקן, אבל זה לא המוצר המבושל/מעושן שאתה מכיר מהחנויות הנפוצות בארץ, אלא משומר במלח על פי כללי הטקס.

ססאמק. נהייתי רעב.

פורסם
כ*ס עמק עם מצלמות הגאטסו האלה!

16 לאוגוסט יום שישי, לראשונה בחייו סחבק קם בבוקר עם סחרחורת, הדבר הזה שיש רק לכוסיות, הוחלט על יום מנוחה בבית.

בעקבות זאת האישה עם הילד תצתרך לנסוע מנתניה לבית הוריה בחדרה לבד, דרך שהיא עשתה מאות פעמים.

אלה מה, בחזור פרח מזכרונה מיקום המצלמה בכביש 4 והיום התפנקתי בקנס על סך 750 ש"ח ו8 נקודות מתנה לחג, 120 קמ"ש בכביש של 90.

קבינימט, 120 קמ"ש ומזמברים אותך ב750 שקל?! מה זה 120 קמ"ש, האיטיים שבינינו נוסעים יותר.

והמצלמה, אוחחח המצלמה, בצבע אפור בדיוק כמו עמודי התאורה וממוקמת בינהם, אם לא מרוכזים אין שום סיכוי לראות אותה.

אם רק היה שלט גדול לפני, אם המצלמה הייתה צבוע בצבע זהור, אין סיכוי שהיא הייתה מפספסת.

750 ש"ח על 120 קמ"ש בכביש 4 מרגישים כל כך לא פרופורציונלים ועוד כשמדובר בנהגת כמו אישתי שנוהגת כמו רוב הנהגות, לאט.

הרי זה לא ישנה כלום, אנחנו נמשיך לנסוע 120 על כביש 4 (פשוט סכנת חיים, במיוחד איפה שהמצלמה ממוקמת, 2 נתיבים, גדר הפרדה וקטע ארוך וישר), סתם עוד מס ענק למשפחה הממוצעת, זה פאקינג מיכל וחצי של דלק!

לא נותר לי אלה לאחל לאלה שהחליטו על שיטת ההפעלה של מערך המצלמות שחשבון הבנק שלהם יהיה במינוס נצחי עם נטיה קלה לגרימת שבץ מוחי עקב לחץ.

מקווה שהחג שלכם יתחיל טוב יותר.

לא נעים בכלל. היא נסעה בלי WAZE?

בכל מקרה, תמסור לה שזה יורד מתקציב השופינג השנתי שלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לנסוע מנתניה לחדרה

המשטרה לא פראיירית. היא מעסיקה סטטיסטיאי שקבע שהסיכוי שנהג אקראי ברגע אקראי בנקודה אקראית בין נתניה לחדרה הוא פושע = בערך 80%. אי לכך הסבירות שדו"ח אקראי לרכב אקראי יפול על אחד שממילא מגיע לו מספיק גבוהה כדי להצדיק מצלמה.

ואם מדי פעם אזרח נורמטיבי יקבל קנס - זה לא נורא, ממילא הוא רגיל לצינור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מי קונה בשר ו/או נקניק בסופר?

אני מקבל נקניק כל פעם כשאני מגיע לקופה בסופר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אתה יכול לקרוא לו גם חמון (Jamon בספרדית), או Ham באנגלית, או ז'מבו(ן) (Jambon בצוחפתית).

הפולנים והגרמנים קוראים לזה שינקן, אבל זה לא המוצר המבושל/מעושן שאתה מכיר מהחנויות הנפוצות בארץ, אלא משומר במלח על פי כללי הטקס.

ססאמק. נהייתי רעב.

יש לספרדים נקניק מבשר סוס, זה לא חמון?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...