Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה תעדיף קורולה סאן על כל דבר, זה לא נחשב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שולל את האופציה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינתי לקנות קורולה זה כבר תקלה.

פורסם

בסוף גם אתה תגיע לקורולה.

חוץ מזה, מה כל כך רע בזה? שאתה לא מרגיש מיוחד?

להיות פריק זה דבר הכי קל בעולם, להשתלב בחברה הרבה יותר קשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע בזה? לשלם סכום של 5 ספרות על מכונית שחוץ מלהגיע ממקום למקום בשיא האנמיות אין לה טיפת ערך מוסף, בשבילי זה מחדל. בשביל מה אני עובד ומרוויח כסף, כדי לקנות דברים שישעממו אותי או כדי להנות?

אתה צודק שזה קשה להיות חלק מהעדר ולהכריח את עצמך לעשות מה שכולם עושים בלי לחשוב. אני לא יכול, אני אוהב את עצמי יותר מדי.

פורסם

חברה כנראה אתם טעונים ובלי חברה, :wink: ואתם פורקים חשמל סטטי בציבור.

יאאלה תצמדו לבחורה, ותעבירו בחיכוך מטען חשמלי, זו השוואת מטענים.

(אבל לא הטרדות בציבור :grin:)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה רע בזה? לשלם סכום של 5 ספרות על מכונית שחוץ מלהגיע ממקום למקום בשיא האנמיות אין לה טיפת ערך מוסף, בשבילי זה מחדל. בשביל מה אני עובד ומרוויח כסף, כדי לקנות דברים שישעממו אותי או כדי להנות? .

הנאה מנהיגה זה נטו בראש שלך. אני אישית מאוד נהנה מתגובת מצערת בריאה והגה פלייסטיישן של הקורולה.

חוץ מזה, אפשר להנות מכל אוטו, גם דייהו לנוס 1.3 אוטומטית, ולסבול אפשר גם בפרארי.

מה שאני מאוד לא נהנה ממנו - זה להיתקע ולהיכנס למוסכים בלי סוף.

לכן, העדפתי לעשות את מה שכבר עבד לי קודם עם הלנסר - לקחת הלוואה של סכום חמש ספרות, לקנות יפנית ליסינג יחסית צעירה, ולקבל שקט לכמה שנים. רק שעכשיו יש לי יותר כסף, אז קניתי אוטו יותר טוב.

אולי האוטו הבא יהיה אותה קורולה (או הונדה), רק חדש מהניילונים. או ליסינג תפעולי.

אתה נהנה מלהיות לא כמו כולם, אני מבין את זה, הייתי שם, עברתי את זה, ועכשיו את ה"לא כמו כולם" שלי אני מעדיף לסכם בקוביות פרווה ומדבקת vault boy (אולי בעתיד יתווסף אליו איזה bobblehead).

אגב אתמול קיבלתי עוד "מחמאה" על הקורולה - אמרו לי שהיא נראית כמו ניידת משטרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נהנה מלעשות מה שאני רוצה, אני לא מסתכל מה כולם עושים ועושה ההיפך בשביל הכיף. אף פעם לא נתקעתי עם הרכב שלי, עם הקודם נתקעתי בגלל ששכחתי את האורות דלוקים אז החשש שלך ממוסכים בכל רכב שהוא לא קורולה לא ברור לי.

פורסם

SLOWRIDE , יצא לך לנסוע על קורולה ידנית?

כשהקורולה שלי יצאה , לא הייתה משפחתית אחת 1.6 כמעט שיכלה עליה ואני זוכר טוב מאוד את שיא היכולת שלה, הגעה למהירויות גבוהות מאוד בלי שום בעיה והתאמצות, האצה מהמקום מאוד מהירה(אנשים שהיה להם אותה גם אומרים את זה).

אני מתאר לעצמי שהקורולות החדשות הרבה יותר חזקות, אז אפשר מנוע שנותן עבודה ביחס לנפח מנוע שלו עם אמינות מעולה אבל אוטו משעמם, לא נראה טוב ולא הכי מאובזר.

פורסם

אושריקו, כתבתי לך פעם על כיול עולם המושגים שלך בנוגע לביצועים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא משנה אושריקו, אז תגיע טיפה יותר מהר והדיכאון שלך מהנהיגה יהיה קצר יותר.

הקורולה של הממזר השמן מגיעה למהירויות גבוהות בלי מאמץ מיוחד כמו שאר המשפחתיות שיש היום בשוק (חוץ מהפלואנס בנזין אולי שהיא עגלה מתה) הבעיה שזה משעמם תחת. אני נרדם במכוניות כאלה, אין תחושה שאתה מעורב בנהיגה, אין עיצוב (שמעניין אותי), אין מה לעשות עם הרכב מבחינת שיפורים, אם תנמיך קורולה מה זה יתן לך? גב שבור ו-0 כיף בנהיגה. אפילו בדברים קוסמטיים כל מה שתוסיף יהפוך את זה לערסמוביל, אין כלום. זה אוטו שקונים אחרי שנמאס לך סופית מהתחביב שנקרא מכוניות והשאיפה היחידה שלך בתחום זה להיות כמה שפחות במוסך, שזה די טריוויאלי לכל מי שמחזיק רכב באשר הוא.

מצד שני, כל אחד ומה שעושה לו טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אולי אתם מקנאים?

אתה צריך לנהוג בעוד סוגים של רכבים כדי לפקוח את העיניים.

מי שאוכל רק במבה כל החיים, חושב שזה הדבר הכי טעים בעולם.

• תוכן חדש...