Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'ינג'י? - זה אומר סוג של סקוטי תימני. חתיכת אבטיפוס לבדיחות על קמצנים :wink:

מי שלא מכיר את ההיסטוריה - לפני התימנים היו פרסים. ולפני הפרסים היו סקוטים. ובסקוטלנד יש הרבה ג'ינג'ים.

ומסיבות לא ברורות לא נגעו בגרועים ביותר: ההולנדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שלא מכיר את ההיסטוריה - לפני התימנים היו פרסים. ולפני הפרסים היו סקוטים. ובסקוטלנד יש הרבה ג'ינג'ים.

אז אני גם סקוטי ,גם תימני וגם רומני?

איזה שילוב מגניב.

תודה על השיתוף.

רועי

פורסם

הקמצנים הכי גדולים זה רוסים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חדשות ערוץ 2 בלי בושה מחזרו כתבה ביומן על המשפחה הארגנטינאית שהייתה בארץ וכבר הספיקה לעזוב , ובכתבה הם פה ומחר שם

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אנשים הרבה פעמים אומרים ״סבא שלי תמיד אמר לי...״, ״אבא שלי תמיד אמר לי״...

ומשלימים באיזה דבר חוכמה מנוסח היטב שנאמר להם ע״י קודמיהם בדור

לאורך השנים תהיתי אם אבא שלי או סבא שלי בכלל אמרו לי משהו, כי אף פעם לא יצא לי להגיד

״אבא שלי תמיד היה אומר״ וכאלה מיני היגדים. לפעמים בילדותי כשהייתי שואל ׳איפה אמא׳ הוא היה משיב ׳הלכה להשתין, ביקשה להמתין׳ שזה נשמע היום כמעין דד-ג׳וקס של שלישיית גשר הירקון.

מי בכלל עושה את הקופירייטנג ההורי הזה ? אין לנו במשפחה כל מיני פלמחניקים משופמים או צברים או ליצנים פרט לי, ואם נצברה אצלנו חכמה היא לא נוסחה בפתגמים.

אז לאורך השנים האחרונות ניסיתי להיזכר מה כן אמרו לי אבותיי

כשהוצאתי רישיון אבא שלי אמר לי ׳לעולם אל תפתיע נהגים אחרים בכביש׳ וכוונתו הייתה בעיקר לא לחתוך מהנתיב, אם שכחת פנייה סע תסתובב בעתלית ואל תבלום בחדות וכו׳, בילדות הסביר לי למה אסור לכסות פתחי אוורור, אכן דברי חכמה, חשובים, אבל לא פתגמים ולא מגניבים. לפני שהתגייסתי הוא אמר לי להשתדל לא לדעת מה שאני לא צריך לדעת, כלומר, מבחינת בטחון שדה. לאורך חיי הסתבר שזו המלצה כללית נהדרת.

בסופו של דבר נזכרתי בכלמיני כאלה דברים ראויים וידע חשוב שהוא הנחיל לי, אבל פתגמים מגניבים, דן בן אמוציים כאלו, שאפשר לצטט ולהגיד ״על זה אבא שלי היה אומר...״ אני לא חושב שיש לי.

קיצר

על זה אבא שלי היה אומר "אם אתה הולך לישון עם תחת מגרד, אל תתפלא אם תקום עם אצבע מסריחה".

The first one to get angry loses

פורסם

האמת שזה משפט די מוכר (הקטע עם האצבע. שמעתי את זה כאמירה של קונפוציוס, אבל יש מצב שהחלק של הקונפוציוס היה בדיחה)

בכל מקרה, שמעתי את זה באנגלית קלוקלת בסגנון "go to sleep with scratchy ass, wake up with smelly finger".

דווקא מה שכתבת בנוגע ללא לדעת מה שלא צריך לדעת די עוצמתי ועמוק.

ניתן לפירוש כ"אל תיתן לדברים לא רלוונטים להסיח את דעתך" וגם כוריאציה כלשהי של "תקטין ראש". משפט די מעניין, אני אימצתי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני הגעתי היום לעבודה עם חולצה אדומה לאות הזדהות עם 1 במאי האמיתי ולא זה של יורם שפטל.

gabi-800.jpg

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יום הפועל!

הנה תמונות של חגיגות ה1 במאי ב1954 באיצטדיון קרית חיים, שהיה מגרש הבית של הפועל חיפה:

1954 יום הפועל.jpg1954.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מזכיר לי תהלוכת 1 במאי על גב משאיות ברחובות הדר בשנות ה-60.

חודשיים קודם היתה צועדת\נוסעת הארחפרחיטורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזל שכבר לא באמת חוגגים את זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל על מי שמת.

במקרה של המורשת הסובייטית גם לא חבל.

• תוכן חדש...