Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלק מלהרגיש נורמלי זה לבוז לכל מי שלא נראה לך נורמלי. אל תרגיש רע בגלל אנשים שממש רוצים להיות נורמלים וקשה להם.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

להיות פריק זה הדבר הכי קל בעולם. לעבור מפריק לאחד שיכול לתפקד כחלק מהחברה זה הדבר הקשה.

לשאר חברי הפורום - המלצות להתמודדות עם מות הכלב?

במקרה שלנו, אחרי שהרדמנו את הכלבה (גם בגלל מחלת הסרטן), חיכינו כמה חודשים, ואז הציעו לנו לקחת חתולה. לקחנו, והסתבר שזאת אחת החיות מחמד הכי מדהימות שיש.

כשהציעו לנו לאמץ את החתול השני, זאת כבר לא הייתה שאלה של "אם", אלא של "מתי לבוא עם כלוב נשיאה".

בקיצור, חכה קצת, ואז קח עוד כלב או חיית מחמד אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום יום הזיכרון, וכמו כל שנה, אני לא עומד בצפירות.

,,,,

עוד מעט הדגלים יונפו, חג-שמח, כולם ישכחו ואני אשאר לבד עם הזיכרון הזה, בלי שיהיה לי שמץ של מושג מה לעשות איתו.

[]

שיר מתאים, לכולנו יש את הרגעים האלה.

לא רק אתה נמצא במקום הזה, גם החברה ופרטים נוספים.

החברה מצאה דבר המאחד אותה, יום הזיכרון והצפירה - טוב או לא , זה המצב.

לי קשה לעמוד, פצוע ברגליים ובגב, מאחר ואני יודע את זמני הצפירה (מאוד פשוט)

אני מתזמן לא להיות ברחוב ברגעים הללו.

לא שופטים, כי אי אפשר לשפוט אף אחד, והמבטים הם תמיהה ואי הבנה, זה הכול.

גם אני מקבל מבטים, יש של כאב וצער, ויש של תמיהה.

(הייתה גם מבוגרת אשר שאלה למה שתיתי ואני נוהג, מאחר והיה קשה לי לצאת מהרכב -

אז חייכתי לעצמי , וזהו)

אנחנו לא ספר פתוח, אשר בו רשום מצבנו והיסטוריית החיים שלנו.

נסה להתמקד בדברים הטובים, וברגעים האחרים - דבר עם חברים קרובים, ושמע מוסיקה טובה.

דפוק ת'ראש בכייף, לא שירי דיכאון, רוק טוב, קצת תופים ובאס, להרעיד את הגוף והנשמה..

ובעיקר, זכור שיש לך כוח , הרגע יחלוף, ותמיד יש גם חיוך ואנשים טובים בסביבה, כמוך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נעצבתי לקרוא את ההודעות האחרונות שכתבתם.

ולי יש שאלה טפשית אחת ידענים שכמותכם - האם בכל אירופה (ובריטניה בפרט) - החשמל בקיר זה 220v ac.

חן חן וחג שמח.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם בארץ המתח יכול להיות 230. הטווח התקין הוא 220-230

כמו שבארהב הטווח הוא 110-115

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

המתח בחלק מהמדינות הוחלף ל-234 וולט 50 הרץ, זה התקן המעודכן של מה אנו קוראים 220 וולט - כלומר זה בטולרנס והמכשירים יתאימו. אם תבדוק במטענים של טלפונים ומחשבים מרביתם יתאימו בין 100-240 וולט, ותקע Europlug יתאים לכל השימושים שאינם מחייבים הארקה, חוץ מאנגליה.

מה ששונה זה השקעים, ויש צורך במתאמים. ראה כאן או חפש wall outlet או socket או מונחים דומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המתח בישראל 230 וולט, כמו במרבית אירופה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בחיווט לשקעים ייעודיים. מעין ניצול של פאזות נגדיות.

פורסם

אני חושב שאפשר למחוק את גלגל"צ מרשימת תחנות המוזיקה הנעימה שאני שומע בנסיעות. המזרחית השתלטה גם עליו.

בחמישי בלילה קינחו עם עירבוב מוזר ביותר של ראפ מזרחי ובסוף העברתי ל-88 לאירווויזיון.

תוספת מאתמול - בחדשות הייתה כתבה על דידי הררי. כמו רבים לפניו, בסוף הוא התלונן על פרס כלשהו שלא ניתן מספיק למזרחים. זה עיצבן אותי כי רבאק - יש כל כך הרבה מזרחית ואנשים ששומעים את זה שאפשר פשוט להקים ועדת פרסים חדשה למזרחית ! למרות התפוצה והכסף, אנחנו ב-2016 ושדרן מצליח ביותר עדיין מתלונן "לא נתנו לי" במקום *לעשות*.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נכון זו מכה מדינה. המזרחית השתלטה על כל פינה. המקום היחידי כרגע

לברוח אליו זה 88FM או קול המוזיקה. הבעיה שקלאסית אני אוהב להאזין בבית בנחת לא ברכב.

העיקר שהם בוכים שהם מקופחים. מי שמקופח זה אלו שלא מאזינים לז'אנר "הפופולרי" הנ"ל

וצריכים להסתיר את "נטייתם" ולהתנצל שהם לא שייכים לזרם הנ"ל...

מזכיר לי שבאחד הטקסים ביום הזיכרון האחרון בבית הספר אני שומע צלצול של דיפ פרפל אצל

אחת המורות בבית הספר אישה בוגרת. סובבתי את הראש ישר ואמרתי לה איזה כיף לשמוע

צלצול כזה מרענן בים הצלצולים שמעלים לי את הסעיף כל פעם מחדש.

פורסם

או! הנה יתרון בלהיות מזרחי. אני יכול לצאת בגלוי נגד הז'אנר הנ"ל ולהגיד בפה מלא שכל מילה בכל שיר היא עלבון וזלזול באינטילגנציה ולא להיחשב גזען/ להיאלץ להתנצל על זה/ לומר את זה עם סייג כלשהו.

*כמובן שלא אגיד את זה בחוף הים לחבורה שהגיע עם מערכת הגברה, כי אני לא רוצה לקבל דקירה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...