Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ציפיתי לקרדיט פומבי :oops:

לגבי סוג בד, בדים סינטטיים מגהצים על חום נמוך, אחרת הם נשרפים ונקרעים.

להתאמן? אתה מוזמן לבוא להתאמן על חולצות עבודה של גוסטי. מגהץ קיטור+קרש גיהוץ עלי.

בעבר הרחוק אחותי הגדולה הייתה מגהצת גם תחתונים. אולי בגלל זה היא התחתנה לפני כול החברות שלה...

איזה כייף לי :)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכרת שכשהייתי קטנה (זה היה עוד באוקראינה, לפני העליה לארץ) שמעתי על מישהי שמגהצת את התחתונים. אבל זאת הייתה פעם יחידה בחיים (עד הפעם הזאת) ששמעתי על זה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

במחשבה שנייה אני לא רואה בזה משהו פסול או ביג דיל. לכול אחד מאיתנו יש שריטה.

אחד מנקה ומקרצף את הרכב במשך שעות ועובר עם מקלוני אוזנים בחריצים של הצמיגים והחבר מחליט שזה לא מספיק נקי ומנסה להסיר את

הלכלוך שנותר בעזרת קיסמי שיניים :shock:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
בעבר הרחוק אחותי הגדולה הייתה מגהצת גם תחתונים. אולי בגלל זה היא התחתנה לפני כול החברות שלה...

מה היא גיהצה תחתונים של מתאבק סומו? בתחתונים של אדם רגיל אין כמעט בד לגיהוץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מרק - יופי של תמונות העלית לפיסבוק של IARC. מזכיר לי את ה-ARRL Handbook מ-1974, רק בלי למפות. אני צריך להפוך את המחסן כדי למצוא את האוריגינל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעולם לא גיהצתי או ביקשתי שיגהצו לי. פעם אחת אימא גיהצה לי את המדי א׳, הייתי צריך לעבוד קשה כדי לקמט אותם חזרה (א׳ כותנה).

כשהחיים מקומטים, אין סיבה שהבגדים יהיו מגוהצים.

כמו שכבר הוחלט, מרפסת זה טוב.

גיגית לא נראה לי כמו הפיתרון האופטימלי.

תמיד יש לפחות שתי כביסות, אחת צבעונית\שחורה אחת לבנה\בהירה. אז אם יש לך צורך בגיגית אחרי אחת הכביסה והשניה עדיין מלוכלכת בגיגית, מה יהיה? באסה.

רואים שאת בחורה. מי מפריד? יש לי שתי כביסות, רגילה וקרה (לבגדי טיולים/בדים מנדפים).

הגיגית תבוא בנוסף לסל, רק לצרכי תליה והורדה. ולשאר שימושים שספריאל יספר לי עליהם אחרי שאהיה שייך למועדון האקסלוסיבי של בעלי גיגית.

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מרק - יופי של תמונות העלית לפיסבוק של IARC. מזכיר לי את ה-ARRL Handbook מ-1974, רק בלי למפות. אני צריך להפוך את המחסן כדי למצוא את האוריגינל.

ARRL HANDBOOK זמין להורדה חינם אין כסף באתרי ההורדות.

לי יש את הגרסה Arrl Handbook For Radio Communications 2009.

מקור מצויין למידע בתחום חובבות הרדיו והאלקטרוניקה.

פורסם

רואים שאת בחורה. מי מפריד? יש לי שתי כביסות, רגילה וקרה (לבגדי טיולים/בדים מנדפים).

אז הסמלון של הלו קיטי עובד? השגתי את המטרה! ;)

עצם זה שיש לך שתי כביסות אומר שגם אתה מפריד משהו.

אני מכבס הכל במכונה אחת על מים חמים וג'ינסים אני זורק להרתחה ביחד עם כמה דברים לבנים

אם אני ארתיח ג'ינסים עם בגדים לבנים, לא ישארו לי בגדים לבנים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...