Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מופלטה? זו סיבה ששווה להיות מרוקאי. או להתחתן עם אחת.

בלי להעליב,כל מי שמצדיק שימוש במדיח,זה יותר נשמע כמו תירוצים לעצלנות לשטוף כלים :) מאשר סיבות הגיוניות לרכוש אחד.

אצלנו במשפחה לא היה אחד וגם לא יהיה,וגם כשגרתי עם האקסית המיתולוגית לא הייתה סיבה לרכוש.

מי שבכל זאת נעלב (מה לעשות,לגברים יש צד רגשי ;) ) מוזמן למופלטה מחר =)

באותה מידה מכונת כביסה מעידה על עצלנות לכביסה ידנית? אולי החזקת מכונית היא סימן לעצלות ללכת רגלית או לרדוף אחרי האוטובוס?

פיוז, מצטער - לזוג צעיר יש מעט כלים, ההדחה הידנית מתאימה. במשפחה כמות הכלים עולה באופן אקספונציאלי, ואז מתגלים יתרונות המדיח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נו,אנחנו משפחה מרוקאית,ככה שכל שישי במינימום 12איש (בליל הסדר היינו 20)

אז זה עושה את זה חובה שיהיה לנו מדיח? ואם אין לנו אז זה לא תקין ואנחנו עובדים קשה סתם? :)

ואתה רושם דברים לא קשורים,כביסה ורכב אלו דברים שונים לחלוטין ונוחות אמיתית,מאשר שטיפת כלים (תראה לי פה מישהו שיורד לכבס בגדים בכנרת\מאגר מים כלשהו.או גומע כל יום עשרות ק"מ רגלית של בית-עבודה וחזור)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

משפחה מרוקאית - זה מסביר הכל. אני מניח שהבית שלכם מבהיק כל הזמן, ושבעלת הבית חוששת שהמדיח לא מנקה מספיק טוב.

התאור שלך מתאים בדיוק לבית של גיסי, חוץ מאשר שאצלם 20 איש בליל הסדר זה משהו מצומצם, בדרך כלל המספר כפול. ואשתו מסרבת להכניס הביתה מדיח כיון שהיא חוששת שאינו מנקה מספיק טוב (מצד שני - היא מעולם לא בחנה את תוצאות ההדחה במדיח).

אשתי מוותרת על המרוקאיות לטובת הפרקטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יפה,הגענו לעמק השווה ;)

בא לי..

webcam.jpg

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתמול היה הרפתקה.

בערב ישבתי עם אותה אחת שעלתה בגיבוב הקודם, היה מעניין ומוצלח והחלטתי לתת לזה לזרום ולא לגדוע דברים בפזיזות. היא הסכימה איתי.

משם יצאנו לדייט!

ירושלים... מה אפשר כבר לעשות בשבת בערב? עשינו סיבוב לגן הוורדים, אמור להיות מקום יפה.

הכל סגור, הכל מגודר, כמה שוטרים.

טוב, יושבים קצת, מדברים בינינו ועם אחת השוטרות (איזה תחת... אינעל העולם. אפילו את האזיקים היא ידעה להביא).

שיחה מעניינת, בונה, לוגית, באווירה טובה.

התבאסתי ממה שקורה. אנשים הגיעו באנרגיות צפויות אך מאכזבות של בומבמלה והתרסה לשם התרסה.

במקום לפעול למען מטרה, הם צעקו נגד הכל. יכול להיות שאני נאיבי, אבל אני מאמין שפעולה למען משהו היא אקט חזק בהרבה מפעולה כנגד הכל.

בגן סאקר היה משעשע, אנשים הביאו צרורות של פרחים וחילקו (לא כאלה פרחים), חלק עם שלטים משעשעים, כלי נגינה וכמובן גם כלי עישון.

חבר טוב מהבית פגש אותנו שם, ועם ג'וינט יפה ביד התחלתי את הספירה ההמונית לאחור עד שהתחלף התאריך. פאף משותף.

אחרי רבע שעה אנשים התחילו לזרום לכיוון גן הורדים. הפעם התמונה הייתה שונה. הרבה שוטרים, הרבה מג"ב, ארבעה פרשים.

לא נתנו לנו להכנס (לטענת מפקד האירוע הסיבה האמיתית הייתה יחידת האבטחה של הכנסת שלא יכלה לאפשר כזה אירוע כל כך קרוב), והאנשים שבהתחלה מילאו את המדרכות גלשו לכביש עד שזה נחסם.

בהתחלה היה משעשע, אנשים פרשו מחצלות על הכביש, שרו, ניגנו, עישנו, צעקו.

ואז היה המעצר הראשון, שלקח יותר זמן ממה שציפיתי. אציין לטובה את התנהלות המשטרה עד אותו רגע, שעמדו מהצד ולא נכנעו לפרובוקציות.

המאסר היה כוחני ואלים שלא לצורך, וארבע-חמש רולות קפצו על בחור ששיתף פעולה מהרגע הראשון.

מפה זה נהיה מלוכלך.

קצת מעל שלושים מעצרים, צוות פרשים שרעה את עדר הנוכחים ולא בעדינות יתרה, (לא ציפיתי לכפפות של משי, אבל לדרבן סוס לתוך קהל צפוף שלא ממש יכול לברוח בזמן, חלקם יושבים, זה פסיכי), שוטרים שלא בחלו באמצעים וגם צוות יס"מ שנכנס בסוף הערב.

שוב, השוטרים היו בסדר גמור עד שנדחקו עם הגב לקיר, אבל כשזה קרה המצב יצא משליטה, כולל עצור שפונה באמבולנס.

הגישה שלי הייתה סקרנית ומתבוננת יותר מכל. אני מסכים עם הצורך בלגליזציה, או יותר נכון עם האבסורד שבמצב הנוכחי.

בעיני האדם אחראי על גופו, כל עוד זה לא פוגע בסביבה או בחברה, ואם לחלופין העמדה הרשמית היא שהאזרחים טפשים מכדי לדעת מה טוב להם (לא כל כך מופרך בעיני), אז שיאסרו על כל דבר מזיק כדוגמת אלכוהול וסיגריות.

בקיצור, אם לאיסור על צריכת קנאביס יש הגיון, אז כנראה שיש צורך ממשי להרחיב אותו. מנגד, אם זה איסור שלא ניתן לתמוך לוגית, כנראה שמקומו בדפי ההיסטוריה.

הערב החוויתי נגמר במונית לתחנת המשטרה ושחרור חבר בערבות.

שלא יגידו שמשעמם פה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עזבו שטויות, גם ככה אין לי כסף למדיח. סתם שאלתי.

הייתי בסופר של הרוסים, איזו קופאית הייתה שם יא ווארעדיה!

עבדה על שתי קופות במקביל! קיבלה לקוחות משתי הצדדים.

תאמינו לי, הקופאיות הישראליות צריכות ללמוד איך עובדים.

היה שלט " דרוש עובד", שוקל להגיש מועמדות.

Gn'f'R

פורסם

לא, השני החדש. זה כבר סופר סופר, עם עגלות ועניינים. טאק פסמטרי, אותו אני מבקר פעם בחודשיים בערך,

אבל אני הולך בשביל הדאחקות.

Gn'f'R

פורסם

טל, אני לא מבין למה האנשים לא נשארו בגן סאקר? הרי ידעו שיש צו בית משפט שאוסר להם לקיים את זה בגן הוורדים.

כולה הבדל של 100-200 מטר בין מקום למקום.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם סתומים. למחות בצורה כזאת על משהו שנחשב ללא חוקי זה הכי לא מקדם את המטרה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, אתם מצפים מחבורה של סטלנים לארגן מחאה קוהרנטית?

שלא תטעו, אני בעד הליגליזציה, אבל גם בדמוקרטיה יש דרך להביע מחאה.

חבורה של סטלנים שמחפשים מנצ'יז + חבורה של שוטרים שצריכים להוכיח משהו = מה שקרה אתמול.

פורסם

לפי התיאור של טל השוטרים לא ניסו להוכיח כלום, עד שהמשתתפים (להלן: הסטלנים :lol:) ניסו "לעבור על החוק" (צו בית משפט במקרה הזה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...