Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל אני מפריד כי יש הוראות ואני צייתן. בגדים מנדפים בחום גבוה או במייבש פשוט מתקלקלים, והם יקרים מדי בשביל להתעצל על הפרדה.

מן הסתם אני זורק איתם עוד דברים כדי למלא מכונה.

למה מרתיחים ג׳ינסים?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחפש מימונה באזור הצפון.

בחור נחמד, טוניסאי, שעבר לצפון לפני כשנתיים וחצי והשאיר את חבריו המרוקאים בירושלים, מחפש מימונה לאכול בה מופלטות.

תכונות חיביות - מצחיק, מתחבר בקלות לאנשים, זורם עם כמעט כל נושא לשיחה.

תכונות שליליות - אוכל הרבה מופלטות. הרבה.

מוכן לקשר לא מחייב של מספר שעות (עד שיימאס מהמופלטות).

קרדיט פומבי יינתן למחרת.

תודה מראש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
ARRL HANDBOOK זמין להורדה חינם אין כסף באתרי ההורדות.

לי יש את הגרסה Arrl Handbook For Radio Communications 2009.

מקור מצויין למידע בתחום חובבות הרדיו והאלקטרוניקה.

יש הרבה מקורות ודרניים, אבל יש לי איזו נוסטלגיה למהדורה שממנה למדתי למבחנים לדרגה ג' ובהמשך לדרגה ב'.

כאמור - אני מנותק מהתחביב כבר קרוב ל-20 שנה, מאז שהפסקתי לקחת את הילדים לשתות שוקו ב"בנק" - מקום המפגש של החובבים בערב ששי בחיפה.

מכל מקום - הבוקר ישבתי עם הבן הבכור והתעסקנו עם הארדואינו והבחור התחיל לשאול שאלות בסיסיות על רכיבים אלקטרוניים. גם הספר הישן הזה היה יכול לסייע לו, נניח, ללמוד מהו טרנזיסטור ביפולרי. וכאשר הראינו את הפרוייקט לאשתי היא תהתה איפה למדתי להרכיב דברים. ההיסטוריה פשוטה: התחיל בכך שאמא שלי לימדה אותי להחליף אטם בברז, אח"כ הצטרפתי ל"מועדון הטכני" ומשם, יחד עם התמכרות לספרי "החובב הצעיר", הדרך היתה קצרה לכמה שנים נחמדות במועדוני 4X4HF ו-4X4HT.

ד"א - המקלט ל-20 מ' שבנית היה קיט, תכנון קיים שביצעת או תכנון עצמי? חסר לי שם כיול תדרים (כפתור tuning בלי איזה שהוא dial או, כראוי למלקט מודרני, צג דיגיטלי?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
משהו כזה לוקו. לפעמים יותר ולפעמים פחות. תלוי מה עוד יש לאכול מסביב.

לא מאמין שנפלת לו במלכודת. מי אוכל 15 מופלטות?

אני לא מבין מה ההתלהבות מבלינצ'ס עם דבש ומלא ממתקים מגעילים. דברים שרואים בטורקיה. הכל עם אגוזים או 12 ליטר סירופ סוכר/שמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה דק, זה עף כמו נייר.

אני בד"כ אוכל את זה בלי כלום או עם קצת סוכר. תענוג!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

האמת היא שכילד שטרם עבר קליברציה חברתית שאלתי את השכנה בדיוק את אותה השאלה מול קהל שלם של חוגגים במימונה. תשובתה: שמרנו את הקמח במחסן.

ת'כלס לגיטימי, וצריך לזכור שיהודי ארצות האסלאם מסורתית היו הרבה יותר שפויים ממטורפי החסידויות במזרח אירופה וההחמרות חסרות הפשר שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רופני אני שם לב שאתה נוטה לא לכבד אמונות של אחרים (שאינני חולק אך עדיין מכבד).

זה שקול לבת זוג שתהיה לך שתיקח את הרכב לשטיפה בתחנת דלק. למרות אמונתך החזקה שאת הכל צריך לשפשף לבד, אפילו דברים שלא נועדו לשפשוף כלל, או חמור יותר- דברים שנועדו להיות משופשפים על ידי אחרים/ות (אני לא מפלה).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מי לוקח לחתימה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...