Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר בענייני חריפות עסקינן, נזכרתי בהתערבות עם חבר.

הוא טען שהוא מסוגל לאכול איזה חריף שנרצה, אבל כף אחת. אם הוא מצליח- הוא זוכה ב400 ש"ח (200 מכ"א, היינו שלושה). אם מפסיד- כ"א מאיתנו מקבל ממנו 100 ש"ח.

המשימה למצוא את החריף האולטימטיבי למשימה הוטלה עלי.

רוטב המוות לא היה שיקול כי יש לו נסיון איתו וגם לא היה לי בנמצא.

סוף דבר הוכרע- השגתי חזרת טרייה היישר מהשדה עם כל הבוץ.

למחרת, שלושתנו נפגשים עם כמה צופים ומעריצים, אני מרסק לו את החזרת במקום עם מוט בלנדר ומכל סגור. מכניס את הכף, גודש אתה בנדיבות ומביא לו מחויך.

ההוא, שלא ראה וטעם חזרת מימיו, כנראה, צחק והסתלבט עלי מיד ותוך כדי דוחף את הכף במהירות ובבת אחת לתוך הפה.

בוא נגיד שכמעט והזמנו מד"א עקב ההשתנקויות והחוסר יכולת לנשום שהיה לו במשך מספר שניות. ניצחנו מפני שהוא ירק את כל הכמות.

הוא סיפר שכזה דבר הרחיב לו את המוח והריאות כ"כ חזק שהוא פשוט נדהם.

עד היום הוא לא מעז להתערב על חזרת.

לגבי חמץ שעבר עליו הפסח, גם אפשרי מפני שנמכר לגוי וכו', וחוץ מזה קמח זה לא חמץ. עצם הערבוב במים יכול להחמיץ אותו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספגטי - אני נפלתי על מרוקאית. בעצם ממש לא נפילה, הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים.

בשנים הראשונות היינו חוגגים מימונה - כיון שזה היה עניין משפחתי, נפגשים אצל אחת הדודות או אצל השכנה המרוקאית שהשגיחה על הילדים, והכיף היה המפגש. האוכל היה משני.

כבר הרבה שנים שהחגיגות נגמרו מכל מיני סיבות, את סוף חג הדיקטים מציינים עם פיתות וסלטים טריים מאחת ממסעדות עדווי. את הרעש והצלצולים משאירים לפוליטיקאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי שבחיפה פותחים מוזיאון לתרבות פלסטינית בבנין שהיה קולנוע חן פעם. זה נכון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ספגטי - אני נפלתי על מרוקאית. בעצם ממש לא נפילה, הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים.

בשנים הראשונות היינו חוגגים מימונה - כיון שזה היה עניין משפחתי, נפגשים אצל אחת הדודות או אצל השכנה המרוקאית שהשגיחה על הילדים, והכיף היה המפגש. האוכל היה משני.

כבר הרבה שנים שהחגיגות נגמרו מכל מיני סיבות, את סוף חג הדיקטים מציינים עם פיתות וסלטים טריים מאחת ממסעדות עדווי. את הרעש והצלצולים משאירים לפוליטיקאים.

מוקדש לך, הסוף שמח.

פורסם

מעניין אילו המצאות ישימו שם

לא מבין איך לעם מומצא יכולה להיות מורשת:conf:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה מעניין אותי אם זה אמיתי, לא מצאתי לזה סימוכין באינטרנט חוץ מבכמה פורומים. מה יראו שם פחות חשוב, מה שמעניין זה למה דווקא בחיפה. זה נשמע לגיטימי כמו לפתוח מוזאון על מורשת המעפילים והצבר הישראלי בעזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
י

ד"א - המקלט ל-20 מ' שבנית היה קיט, תכנון קיים שביצעת או תכנון עצמי? חסר לי שם כיול תדרים (כפתור tuning בלי איזה שהוא dial או, כראוי למלקט מודרני, צג דיגיטלי?

המקלט שבניתי זה לא קיט מוכן לבנייה. הפרוייקט פורסם בחוברת אלקטור משנת 2002.

90 אחוז מהמקלטים והמשדרים אשר מפורסמים בחוברות האלקטרוניקה הם ללא מד תדר מכיוון שתיכנון ובניית מד-תדר זה פרוייקט בפני עצמו.

בחלק מהפרוייקטים הוספתי מד-תדר שבניתי בעצמי.

במקרים מסויימים פשוט חיברתי מד-מתח ליציאת ה-VCO ורשמתי על דף נייר באיזה מתח נקלטה כול תחנה ככה שאם רציתי לחזור לתחנה פשוט הייתי מסובב את הפוטנציומטר של ה-TUNNING למתח הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם
האמת היא שכילד שטרם עבר קליברציה חברתית שאלתי את השכנה בדיוק את אותה השאלה מול קהל שלם של חוגגים במימונה. תשובתה: שמרנו את הקמח במחסן.

ת'כלס לגיטימי, וצריך לזכור שיהודי ארצות האסלאם מסורתית היו הרבה יותר שפויים ממטורפי החסידויות במזרח אירופה וההחמרות חסרות הפשר שלהם.

ע"ע לא אוכלים חומוס ושאר קטניות בפסח.

אכלתי אחת עם מעט דבש, היה נחמד.

חריף הוא טוב כשיש לו טעם, כמו למשל פלפלי חלפיניו, צ'ילי וכדומה. סתם חריף ששורף את הפה כדי להראות שיש לך יתר גדול זה מיותר.

לגבי מופלטות - אני מעדיף את הרכות יותר ולא הקשיחות, ועם סילאן (דבש תמרים) ולא דבש (הרבה יותר מעודן) - אני יודע, אני מרוקאי בלאי.

לגבי חריף, השבוע מצאתי בצומת ביל"ו בחנות Spices רוטב מפלפלי צ'יפוטלה, ורוטב סלסה על בסיס פלפלי הבנרו.

לשניהם יש טעם יחסית דומיננטי וטעים, צריך לפעמים חריף לשם החריף, אבל אני מעדיף שהוא יגיע עם טעם נוסף.

פעם אצל ההורים שלי מימונה היה ממש חג בפני עצמו, היו מגיעים כ-300-400 איש, רובם מגיעים נשארים חצי שעה - שעה והולכים.

המצב היה שדודה שלי ז"ל הייתה עושה מופלטות מ-15 ק"ג של קמח, אמא שלי עוד 4-5 ק"ג של מופלטות רכות, על העוגיות פסח היינו עובדים במשך כל חול המועד, ההוצאות לערב הבודד הזה היו נמדדות ב-4 ספרות.

לפני כמה שנים אמא שלי החליטה שזה כבר יותר מדי, בשנה שלאחר מכן הגיעו עשרות בודדות של אנשים, בשנה לאחר מכן לא הגיעו.

סופ"ש לפני פסח נסעתי עם אשתי לצימר, אח"כ הגיע ערב חג ראשון נסענו לדימונה וחזרנו, חג ראשון בצהריים נסענו שוב לדימונה וחזרנו, רביעי הוקדש למנוחה וסידור הבית, חמישי קניות וסידורים (הזמנתי משקפי ראייה גם), שישי חוף הים באשקלון, לקחנו את הכלבים, הם הצליחו לקרוע את הרצועות שלהם (אחת קרועה לחלוטין, השנייה על הסף), את השנייה קשרתי לעצמה כדי שתחזיק קצת מעמד ואז נכנסתי לאוטו ונסעתי מהר לקנות חדשות לפני שהם יקרעו גם את השנייה לחלוטין ויברחו, הם לא נהנו בחוף, היה להם חם כל כך שהם השתגעו, הגדול אפילו סירב לחטיפים, שבת היינו באוטומוטור (כל שנה אני שואל את עצמי למה אני הולך), ערב חג שני הלכנו לחוף בראשון לציון, ואח"כ לדימונה, אתמול הלכנו לחוף בראשון שוב.

הזמנתי כמה דברים מאיביי, אני תמיד מזמין לעבודה, קיבלתי במהלך החופש אימייל "קיבלת דואר", בהתחלה שמחתי כי חשבתי שהגיעו כמה דברים, ואז אמרתי לאשתי "את תראי בסוף קיבלתי רק מגזין אוטו", הגעתי היום לעבודה, ואכן חיכה לי רק מגזין אוטו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא מבין באיזה רמה, לצימר זה 175 ק"מ כל כיוון, לדימונה זה 110 ק"מ כל כיוון.

ועדיין אני השלמתי יותר משנה עם הולוסטר, ויש לי עוד 2500 ק"מ עד להגבלה :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשנה הספקתי לעשות כ-39500 ק"מ.

איזה חסכון עצום זה שיש לי ליסינג.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם מותר לשאול\לחטט - כמה נטו זה עולה לך כל חודש? ויש רק מגבלת ק"מ ולא דלק?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ידיעה באתר של ערוץ 7 - http://www.inn.co.il/News/News.aspx/274776

ידיעה בישראל היום - http://www.israelhayom.co.il/article/175961

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אח שלי קנה PS3 וביקש ממני לעזור לו קצת בהפעלה הראשונית, צריך להקים משתמש למולטיפלייר (לא זוכר איך קוראים לזה) ששאלתי אותו איך הוא רוצה שיקראו לו הוא לא חשב לפני שהוא ענה רופני ג'וניור, חפשו rupni-jr.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...